Siz yine aşka geçit vermeyeceksiniz , kadın karakterlere de yanaşmayacaksınız allahın emri zaten buOzaman pazar gününe yorum yapılacak şekilde ayarlarım kendimiHem bak bakalım oyunu oynayan adamla uyusuyormusun
Siz yine aşka geçit vermeyeceksiniz , kadın karakterlere de yanaşmayacaksınız allahın emri zaten buOzaman pazar gününe yorum yapılacak şekilde ayarlarım kendimiHem bak bakalım oyunu oynayan adamla uyusuyormusun
Aaa uykum geldi valla yatarım birazdanSen bu pehleyen çalar saatini biraz ileriye ayarla
Sama sorucam 1.bölüm sonunda kararların ne oldu ona göre sorguya çekilicenSiz yine aşka geçit vermeyeceksiniz , kadın karakterlere de yanaşmayacaksınız allahın emri zaten bumerak ettiğim finali nasıl yaptıbenim ki mi iyi olacak onun ki mi
@xemrexxx i geçtin diyecemde o şuan zıbarmıstır çoktanAaa uykum geldi valla yatarım birazdan
Çoğu oyuncu genç olacakmışSama sorucam 1.bölüm sonunda kararların ne oldu ona göre sorguya çekilicen
Hadi yatıyorum yat sende
Tek takılsın yoksa gözümden düşerÇoğu oyuncu genç olacakmışBirde eski bir karakter geliyormuşgenç oğlanlardan birisine şapkalı kıza sevgili yaparım artık
Batırdıysan aynı oynamıs olabilirsiniz genelde oda batırıyorOff @Çiğdem 😳 sonu çok feci bitti , adam nasıl tercihler yaptı aşırı merak ediyorum sanırım biraz batırdım oyunu ,Sonlara doğru tercihler aşırı zordu, birde eskiden dizi gibiydi şimdi tam oyun olmuş , bir sahnede aşırı gerildim resmen oyun tadı verdi 😱😱
Ayy valla öyleBatırdıysan aynı oynamıs olabilirsiniz genelde oda batırıyor
Kimi kontrol ediyoruz bu seferAyy valla öyleYine güvendiğim kişiler yan çizdi yok aşk istemiyorum ben karar verdim
Şapkalı kızKimi kontrol ediyoruz bu sefer
O Arap çocuğa gıcık oluyorum ben zombiler yese diye beklemiştimŞapkalı kızAy ama bir ciddilik gelmiş böyle anne olmuş gibi o ergenlik gitmiş resmen
AJ' nin çizdiği resmi çektimBizi çizmiş
Yok büyümüş seversin diyeceğim ama bilmiyorum şüpheye düştümO Arap çocuğa gıcık oluyorum ben zombiler yese diye beklemiştim
Seeceğimi hiç sanmıyorum vlla cnmYok büyümüş seversin diyeceğim ama bilmiyorum şüpheye düştümAnasını da sevmezdiniz zaten o kadına da çok çektirdiniz
Kaçta izleyeceğizSeeceğimi hiç sanmıyorum vlla cnm
Yarın 2-3 gibi geldimde foruma yorumlamaya hazır olarak gelirimKaçta izleyeceğizilk bölüm 3 saate yakın bu arada
Kaçta izleyeceğizilk bölüm 3 saate yakın bu arada
40ar dakkalık diziden kaç bölüm eder bu biliyormusunuz siz 😱 @MasacREYarın 2-3 gibi geldimde foruma yorumlamaya hazır olarak gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?