Vlla @Harunnn60 daha iyi bilir o ne derse izleyecez artık @ForumdashTWD’nin oyunundan bahsetmiyor musunuz, bu başka mı?
Vlla @Harunnn60 daha iyi bilir o ne derse izleyecez artık @ForumdashTWD’nin oyunundan bahsetmiyor musunuz, bu başka mı?
@Harunnn60 İzle oyun izleyecez zaten biraz gösterdide gerçek gibiydi @dreamy da izlesin ?A
TWD ayrı @Forumdash Daryl'inn başrolde olduğu oyunu diyor özelden atarım size baya iyi oyunTWD’nin oyunundan bahsetmiyor musunuz, bu başka mı?
Darly çok görmek güzeldi ama diğer unsur son sahneye kadar heyecansız geldi bana
Bu arada bize yavas diyen @dreamy @MasacRE şimdi biz onlara çabuk diyecez ?A
@Forumdash ı da Allaha havale ettim ?A
Yardırmışsınız cidden ben yarında izleyemem büyük ihtimal perşembe veya cuma izlerim.9x10
Bende 9.bölüme göre 10.bölümü daha bir sevdim.Baya iyi flashback sahneleri vardı neden bilmiyorum ama bu fısıldayanlar baya içine çekti beni. 😱
Kız ile anasının sahneleri baya iyiydi. Annesinin nasıl psikopat birisi olduğuna gördük. Biraz hızlı oldu gerçi ama anneyi oynayan oyuncu rolünün hakkını vermiş
Son sahnede de annem gelmez diyordu ama annesi kurtarmaya geldi yalnız orada kadını ses tonu çok ince gibi geldi ben alfa filan deyince daha bir eser gürler diyordum
Sanırım siz kızımı bana verin bende sizin elemanları vereyim diyecek.
Rick'in veda ettiği bölümden sonra bu sezon 2.keyif aldığım bölüm şimdilik budur.
@dreamy @DarkLegenD @MasacRE @destere @Çiğdem @turkuazz @xxAlemdarxx
İzle bence beğenirsin sanırım @Çiğdem kadınlar çok gözüktüğü için sıkılmıış olabilir ama beni sıkmadıYardırmışsınız cidden ben yarında izleyemem büyük ihtimal perşembe veya cuma izlerim.
İzlemek kolayda başlamak zorYardırmışsınız cidden ben yarında izleyemem büyük ihtimal perşembe veya cuma izlerim.
Yeni düşmanları nasıl buldun peki?Darly çok görmek güzeldi ama diğer unsur son sahneye kadar heyecansız geldi bana
Bu arada bize yavas diyen @dreamy @MasacRE şimdi biz onlara çabuk diyecez ?A
@Forumdash ı da Allaha havale ettim ?A
Darıy dısında konustuğu kişinin hayatı zaman kaybıydı bence direk son sahneye geçilseydiİzle bence beğenirsin sanırım @Çiğdem kadınlar çok gözüktüğü için sıkılmıış olabilir ama beni sıkmadı
Ayy 2 bölümdür carol yok diziye renk geldi
Güzelde direk onların aksiyonu olmalı hikaye olaylarını sevmedimYeni düşmanları nasıl buldun peki?
Bu ne yavaşlık bee.Ben izlemedim daha 10’u, arka arkaya izledin galiba iki bölümü
Carol yoksa bölğm biraz daha bekleyebilir.İzle bence beğenirsin sanırım @Çiğdem kadınlar çok gözüktüğü için sıkılmıış olabilir ama beni sıkmadı
Ayy 2 bölümdür carol yok diziye renk geldi
Güzelde direk onların aksiyonu olmalı hikaye olaylarını sevmedim ?A
Aynen ben @Çiğdem ile sana izleyip izlemediğinizi soruyordum hep rolleri değiştik bu sefer. Bölüm güzelse izlemeye çalışırım en kısa sürede
Kadın kocasını öldürmüş taa baştan psikopatFısıldayanlar biraz daha korku ögesi olabilirdi bir anda daryl'lini yanına gittiler o gizem havası kaçtı biraz orayı daha da uzatabilirlerdi.
46 dk zatenAynen ben @Çiğdem ile sana izleyip izlemediğinizi soruyordum hep rolleri değiştik bu sefer. Bölüm güzelse izlemeye çalışırım en kısa sürede
Alfa erkek olmalıydı ?A
@xemrexxx ile ortak noktalarımız bitmek bilmiyor normaldir. Dizi zevkimizden başka şeylerde de aynı düşünüyormuşuz ?
@dreamy Bir ara @xemrexxx yolundan gidiyordu onun dizilerini izleyip junior emre olma yolundaydı sonra kurtuldu dedik bu seferde junior kütük olma yoluna @MasacRE e bulaştı
Eğer üstü olarak başkası gelmezse ben tatmin olmam cnm2 erkek düşman gördük önceden1 tane de kötü kadın düşman görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?