AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Şu bölümü beğenmeyen ağır sanat düşmanıdır.
Sanatın konumuz ile olan alakası ise bölümün son sahnesiyle ilgili.
Yemin ediyorum 9 vermemek için kendimi zor tutuyorum.

Zaman atlaması olmadı ki, elini kolunu sallaya sallaya kaçtılar işte.

Reactions: dreamy
Son sahnede ne sanatsallığı gördün merak ettim. Alt tarafı Fısıldayanlar tarafından esir alınıyorlar.

Hayır bariz zaman atlaması vardı, ilk başta üstünden günler geçti sandım o derece. ?/SPOILER]

Reactions: DarkLegenD
Reactions: MasacRE
Sanatçıyı esir aldılar ya.
yoksa 7.5 verecektim bölüme ben.

En son bıraktığımız yerden devam ediliyor; kapının arkasına geçip sürgüyü çekiyorlar, ardından fısıldayanlardan biri sürgüyü geri açıyor ve jenerik giriyor. Negan, Judith, Luke sahnesi falan derken fısıldayanlardan kaçan grubun sahnesine geçiliyor ki bu Jesus'un öldüğü gecenin sabahı. Atlanılan 5-6 saat falan vardır ki bunu göstermeleri için de bir sebep yok.

7.sezonda Negan reis iyi koydu Glenn'le Abraham'a umarım 9.sezon bitmeden yetişirim

Ooo başladı demek hep unutmuşum ben
Yarın bakarım @Harunnn60 @dreamy @DarkLegenD

Tamam ben de zaman atlamasının birkaç saat olduğunu ve göstermeleri gerektiğini düşünüyorum işte. Bir gün falan olması imkansız zaten.
/SPOILER]

İki gündür ne kalabalığı böyle.

Tamamdır sonundaymış, izledim. Keşke kafasına sıksaymış. ?
dreamy'nin bölümü nasıl izlediğini çok merak ettim bu yorumlarını gördükten sonra, izlediği hiçbir şeyi anlamamış arkadaş

dreamy'nin bölümü nasıl izlediğini çok merak ettim bu yorumlarını gördükten sonra, izlediği hiçbir şeyi anlamamış arkadaş
Zaman atlaması olayı kesinlikle oldu orada haklıyım. Birkaç saat de olsa göstermemişler işte

Olsun sonuçta nasıl çıktıklarını gösterdiler, gerisi önemli değil
Sanki aylar yıllar geçmiş gibi konuşuyorsun bir de
En sonki bölümde bu insanlar onlarca Fısıldayanın arasındaydı, nasıl kurtuldular diye sorarlar adama.

En sonki bölümde bu insanlar onlarca Fısıldayanın arasındaydı, nasıl kurtuldular diye sorarlar adama.
Ya zaten kapıya yakın duruyorlardı, oradan çıktılar işte o sahneler gösterildi
Fısıldayanlar da zombilerle birlikte hareket ettiğinden yetişemediler onlara haliyle