AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S06B14

Kimse yeni bölümü izlememiş. Noluyorsunuz örgutlendiniz mi? Spoi mi yediniz naptınız?

Keşke ben de izlemeseydim. Çok kötü bir bölümdü. Aksiyon katmak için 2dklık bişey vardı. En kötü twd bölümüydü.

lezbiyen doktormöldü geberisice iyi oldu.
Carol çıktı mı diziden no oldu bi b*k anlamadım.

4 yaptım sildim, değerin 3/10

S06B14

Kimse yeni bölümü izlememiş. Noluyorsunuz örgutlendiniz mi? Spoi mi yediniz naptınız?

Keşke ben de izlemeseydim. Çok kötü bir bölümdü. Aksiyon katmak için 2dklık bişey vardı. En kötü twd bölümüydü.

lezbiyen doktormöldü geberisice iyi oldu.
Carol çıktı mı diziden no oldu bi b*k anlamadım.

4 yaptım sildim, değerin 3/10
bu sabah izleyebildim bende @Forumdash :F:F:F

14.bölüm malesef son 2 haftadır yine tuhaf bölümlere geçtik ayoll ama darly adına çok sevindirici bir durum oldu kendi açımdan oyüzden sevindim :Z:Z:Z
@destere @Harunnn60 @mrt-06 @OzaN @sokak sanati @Yiğitt @turkuazz
ayy o şişko lezbiyen kızın ölmesine bende çok sevindim ayrıca şu tuhaf adamın diğer adamın şeyini ısırması çok komikti hahaha:F

aa bölümün elle tutulan tek noktası darly sonunda ok silahına kavuştu darly onsuz aynı karizmada olmuyor malesef sonunda kavuştu :Z:Z:Z
d3O8vn.jpg

Ben dün öğleden sonra izlemiştim de yorum yazamadım. Yani ilk dakikaları biraz sıkıcı idi. Sonraları güzeldi. Hem üzdü, hem şaşırttı bölüm. :(

O gözlüklü kilolu kızın o zombiyle savaştığı bölümde öleceğini sanmıştım. Yani öleceğini hissettim ama zombi tarafindan ısırılır sanmıştım, o grup öldürdü garibimi. :(

Rosita, Darly ve o kilolu kızlı bir bölüm oldu.

Fena bölüm değildi yine de.
6/10

6x14. Bölüm

ilk başları biraz durgundu daha çok karakterlerin arasındaki ilişkiler falan filan derken pek aksiyon olmasada yinede ilginçti yani yarıyı geçtikten sonra bayağı bir hareketlendi kalite geldi bölüme :)
son sahnede aldığım haberle çok mutlu oldum :) umarım sözünde dururda bir daha uğramaz gruba :))

denise e yazık oldu ya çok yumuşak kadındı yastık gibi bişeydi hanı ağlamak için omzuna abanacağın cinsten :) kadıncağız hem ikizinin öldüğünü öğrendi hemde daryl ın eks aşkı dwight ve çetesi tarafından gözünden mıhlandı o gözünden vurulma sahnesi muhteşemdi ..
diğer bir ilginç yer ise @Çiğdem- inde söylediği gibi eugene adlı salağın dwight ın bamyasına diş attığı yerdi:) eugene de ne mide varmış gidip zombi dişlese daha iyiydi ama kot pantolonun üstünden hareketli haldeki oğlanın bamyasını kapmakta büyük bir yetenek işi sanırım :)) adam zombilerle savaşmayı bilmiyor ama başka yerlerde kendisini geliştirmiş :)
yine o mermi imalathanesi fikri harikaydı aslında eugene in o fikrini ciddiye almaları lazım bir an önce grubun toplayıcı konumdan üretici konumuna geçmesi şart hazır şeyler çabuk biter ?

ve gelelim @Forumdash ı üzüntülere boğan son sahneye :) tam aksine bende çok mutlu oldum tabi:))
noldu peki son sahnede ? carol tobin adlı patates kafalıya bir mektup bıraktı buraları terkedip gidip pavyonda çalışacağım artık bu dünya bana göre değil dedi carol :) umarım terketmiştir umarım bir daha uğramaz gruba veya diziye :)

6x14. Bölüm

ilk başları biraz durgundu daha çok karakterlerin arasındaki ilişkiler falan filan derken pek aksiyon olmasada yinede ilginçti yani yarıyı geçtikten sonra bayağı bir hareketlendi kalite geldi bölüme :)
son sahnede aldığım haberle çok mutlu oldum :) umarım sözünde dururda bir daha uğramaz gruba :))

denise e yazık oldu ya çok yumuşak kadındı yastık gibi bişeydi hanı ağlamak için omzuna abanacağın cinsten :) kadıncağız hem ikizinin öldüğünü öğrendi hemde daryl ın eks aşkı dwight ve çetesi tarafından gözünden mıhlandı o gözünden vurulma sahnesi muhteşemdi ..
diğer bir ilginç yer ise @Çiğdem- inde söylediği gibi eugene adlı salağın dwight ın bamyasına diş attığı yerdi:) eugene de ne mide varmış gidip zombi dişlese daha iyiydi ama kot pantolonun üstünden hareketli haldeki oğlanın bamyasını kapmakta büyük bir yetenek işi sanırım :)) adam zombilerle savaşmayı bilmiyor ama başka yerlerde kendisini geliştirmiş :)
yine o mermi imalathanesi fikri harikaydı aslında eugene in o fikrini ciddiye almaları lazım bir an önce grubun toplayıcı konumdan üretici konumuna geçmesi şart hazır şeyler çabuk biter ?

ve gelelim @Forumdash ı üzüntülere boğan son sahneye :) tam aksine bende çok mutlu oldum tabi:))
noldu peki son sahnede ? carol tobin adlı patates kafalıya bir mektup bıraktı buraları terkedip gidip pavyonda çalışacağım artık bu dünya bana göre değil dedi carol :) umarım terketmiştir umarım bir daha uğramaz gruba veya diziye :)
Sonuçta ölmedi:Z saçı uzamış bi şekilde erkeksi lezbiyen görunumundan kurtulup daha kadınsı hale bürünüp gelebilir:A kaç senedir ilkkez dudağı birine değdi:F

Sonuçta ölmedi:Z saçı uzamış bi şekilde erkeksi lezbiyen görunumundan kurtulup daha kadınsı hale bürünüp gelebilir:A kaç senedir ilkkez dudağı birine değdi:F

artık onu teneşir paklar:) bu saaten sonra kılık kıyafetle düzelecek bir tarafı kalmamış :)

6x14

Çok kötü bir bölümdü. Darly olmasına rağmen beğenmedim bu bölümü. Aksiyon katmak istemişler ama olmamış hiç.

4/10

@tolgab senin 14. bölüm yorumun nerde sanki bir ara yorum yapmıştın gibi hatırlıyorum sonra sildinmi naptın ? :)

Misafirler filan geldi bakamadık. :X Bu gece izleriz. :X
tabi 6 gündür misafirler başında nöbet bekliyor ? nerdeyse her günün yarısı forumdasın ama misafirler twd izlemeye başladığın an başına yığılıyorlar :)

Son düzenleme:
14. Bölümü izledim

Tera'nın bölümde olmaması Saçma olmuş.
Aksiyon olsun diye daha önce ki adamı çıkardılar ama olmasa daha iyiymiş.
Carol reisi dibe çekmeye çalışıyor ekip ama yedirmeyiz!

6/10