AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6x13. Bölüm

ortalara kadar sıkıcı geçti ondan sonra maggie im destan yazdı kız her gittikçe dahamı güzelleşiyor banamı öyle geliyor? yanındaki kakalak da gittikçe çirkinleşiyor tabiki ters orantılı değer alıyorlar gözümde :)
maggie de büyük bir gelişme var artık duygusallık triplerine girmiyor hele şu kafa atışı mükemmeldi :)
bu sefer carol tam zalim olması gereken yerde duygusala bağladı bu kadında bir terslik var neyi ne zaman yapacağını ayarlayamıyor ufak kızları öldürürken kendisine küfretmemi sağlamıştı ama orda dediler tabiki duygusallık zayıflıktır falan kadın haklıdır diyen arkadaşlar vardı ? şimdi noldu tam esir alınmışsınız karşınızdakilerde o . çocuğu peki duygusala bağlamanın zamanımı :)
neyse yinede carol u takdir ettiğim yerler vardı mesela o haçla oynaması karşıdakileri kendisinin pasif ve zayıf olarak görmelerini sağlaması akıllıca hareketlerdi :) carol un ordaki öyle pısırık halini gördüklerinde daha önceki maceralarını bilseler kahkahalar atıp gülme krizine girerlerdi eminim :)
ayrıca negan ın kim olduğunu söylemeden hepsi öldü bu negan kimse milleti acayip korkutmuş bizimkilerin başına bela olacak ilerde :)
neyse bizim maggie ve carol ikilisi rick ve diğerlerinin yardımını beklemeden kendi işini kendileri gördüler maggie ve carol u tebrik edip bitirelim hikayeyi :)

kurda neden ensen kalın demişler o da ''kendi işimi kendim yaparımda ondan '' demiş? bizim kızlarda öyle başkasının yardımına muhtaç değillerdi :))

@Çiğdem- @Harunnn60 yorumunuz nerde ? :)
13.bölüm @destere ayy aslında maggie hamile yanı asıl şimdi duygusal triplerde olması gerekiyordu enhassas en ufak şeyde zırlayan modda olmalıydı ama tam aksine acımasız moda girmiş bebeği zombi bebekmi acaba @destere ters etki yaptığını göre ahahah:F:F:F
sonunda izledim bölümü ama bu sezon tempo ne güzel artmıştı böyle bir bölüm olmasaydı keşke spoilik yorum yapmıcam maggie ve caroldan oluşmuş bir bölüm işkence gibiydi ayoll
:ppp::ppp::ppp:

13.bölüm @destere ayy aslında maggie hamile yanı asıl şimdi duygusal triplerde olması gerekiyordu enhassas en ufak şeyde zırlayan modda olmalıydı ama tam aksine acımasız moda girmiş bebeği zombi bebekmi acaba @destere ters etki yaptığını göre ahahah:F:F:F
sonunda izledim bölümü ama bu sezon tempo ne güzel artmıştı böyle bir bölüm olmasaydı keşke spoilik yorum yapmıcam maggie ve caroldan oluşmuş bir bölüm işkence gibiydi ayoll
:ppp::ppp::ppp:

kıskandın tabi kızı :) hem güzel hem cesur hemde özel hemde herkes seviyor maggie yi nasıl kıskanmayasınki ? :) hele o kafa atışı neydi öyle ya elleri kolları bağlı şekilde öyle bir kafa koyduki rakibe, vatandaş iki seksen yerlerde :))

kıskandın tabi kızı :) hem güzel hem cesur hemde özel hemde herkes seviyor maggie yi nasıl kıskanmayasınki ? :) hele o kafa atışı neydi öyle ya elleri kolları bağlı şekilde öyle bir kafa koyduki rakibe, vatandaş iki seksen yerlerde :))
ayy neyini kıskanıcam o ucubenin beee erkekten farkı yok zaten ayrıca gleen döndüğünden beridir maggieye soğuk nedense :A:A:A

ayy neyini kıskanıcam o ucubenin beee erkekten farkı yok zaten ayrıca gleen döndüğünden beridir maggieye soğuk nedense :A:A:A

evet bende onun farkındayım glenn e zombiler topluca tecavüz ettikten sonra glenn in eski hali kalmadı artık senin daryl ve abrahamla arası daha iyi onlara yakınlık duyuyor:)

6x13

Yarım saati çok sıkıcıydı, son 10 dakikası bölümü kurtardı.

Rick ve diğerleri Carol ile Maggie'yi nasıl kurtaracak diye düşünürken tam tersi kendi işini kendileri gördüler.

İki haftadır Negan'ı bekliyoruz yine göremedik ama bu sezon kesin görürüz herhalde. :)

Carol yine harikaydı bence. Önce zavallı gibi görünüp sonunda şovunu yaptı :D

Maggie'de artık savaşçı ruhuna sahip, özellike Molly'yi öldürdüğü sahne de fena çıldırdı.

6X13

Bizimkiler iyice yoldan çıktı. 😱 İlk 30 dakikası sıkıcıydı benim için, son 10 dakikası güzeldi. :)

Eskiden bizimkiler adam öldürmezlerdi, şimdi önüne geleni biçiyorlar. 😱 Adamları cayır cayır yaktılar resmen. :D

Maggie ve Carol'un oradan kurtuluşu muhteşemdi, çok beğendim o sahneleri. Baya da gerildim. Hatta ben Maggie'nin çocuğunun düşeceğini düşündüm, biraz tuhaf tiplerdi.

@Harunnn60 senin Carol eski bölümlerde adamları cayır cayır yakıyordu, Rick'ler hatta onu aralarından kovmuştu. :A Yine aynı bu kadın. :A

8/10

6x13

Nihayet izleyebildim. Ama tek ben mi beğendim şimdi yani? 😳Bence çok güzel bir bölümdü. Ne zamandır diyordum kadın odaklı bir bölüm olsun diye. Sonunda yaptılar. Ben izlerken hiç sıkılmadım. Konuk oyuncular filan harikaydı. :D
Carol'un o korkak hali planının bir parçasıydı. Yalnız son sahnede kadını öldürmekten çekinmesi biraz mantıksız gibiydi. Ama ben empati kurduğunu düşünüyorum. Belki o kadının yaşamasını istiyordu. Bu dünyada yaşaması gerektiğine inanıyordu.

Maggie ise çostu. :F Off seviyorum bu kızı. Biraz pasif kalıyor ama iyi ki dizide var. :D Bu bölümde biraz dikkatli olmalıydı karnında bebek var sonuçta. :D

O turuncu saçlı kadının ölmesine üzüldüm yahu. :(

8.7
@destere @Forumdash

@Çiğdem- bir noktada güzel tespit yapmış. :D
Maggie ve Gleen ilişkisinde cidden bir soğukluk var. Yani ne bileyim böyle hani acaba bebek yüzünden mi bilmiyorum ama.
Gleen kaç kez ölümden döndü yani ben daha bir sımsıkı olmalarını isterdim. :/

@Yiğitt :(
Carol galiba bu dizide herkesi öldürecek. :( Senaristler bu karakteri çok seviyormuş. :A Yandık. :A

@mrt-06 Ya ben bu bölüm dizide senin sevdiğin birisine benzettim. :D Biraz benziyorlar sanki :ozur:Makyaj filan olsa. :ozur:
Nihan-Ta%C5%9Fy%C3%BCrek.jpg

uvs150604-006.jpg

160311-news-alicia-witt.jpg

6x13

Nihayet izleyebildim. Ama tek ben mi beğendim şimdi yani? 😳Bence çok güzel bir bölümdü. Ne zamandır diyordum kadın odaklı bir bölüm olsun diye. Sonunda yaptılar. Ben izlerken hiç sıkılmadım. Konuk oyuncular filan harikaydı. :D
Carol'un o korkak hali planının bir parçasıydı. Yalnız son sahnede kadını öldürmekten çekinmesi biraz mantıksız gibiydi. Ama ben empati kurduğunu düşünüyorum. Belki o kadının yaşamasını istiyordu. Bu dünyada yaşaması gerektiğine inanıyordu.

Maggie ise çostu. :F Off seviyorum bu kızı. Biraz pasif kalıyor ama iyi ki dizide var. :D Bu bölümde biraz dikkatli olmalıydı karnında bebek var sonuçta. :D

8.7
@destere @Forumdash

Maggie ve Gleen ilişkisinde cidden bir soğukluk var. Yani ne bileyim böyle hani acaba bebek yüzünden mi bilmiyorum ama.

Carol galiba bu dizide herkesi öldürecek. :( Senaristler bu karakteri çok seviyormuş. :A Yandık. :A

@mrt-06 Ya ben bu bölüm dizide senin sevdiğin birisine benzettim. :D Biraz benziyorlar sanki :ozur:Makyaj filan olsa. :ozur:

uvs150604-006.jpg

Spoiyi açamadım daha izleyemedim son 2 bölümü de. :(

6x13

8.7
@destere @Forumdash

uvs150604-006.jpg

alicia witt
images

lauren ambrose
1594538-5.jpg

bu ikisini birbirine çok benzettim :)

Spoiyi açamadım daha izleyemedim son 2 bölümü de. :(
zaten spoida ki resimleri gün yüzüne çıkardım :) spoiler ı açmasanda olur :)

Saçı kızıl ya ondan hoşlandım galiba. :(

Tmm bekliyorum yorumunu. Bakalım sen benzetecekmisin. :D

SFU da daha tıfılmış çok sempatikti claire? şimdi kız bayağı kartlaşmıştır :) arada 10 yıldan fazla geçmiş :)

neyse kartlaşmamış hala güzelmiş :)))
lauren-ambrose_sc_768x1024.png

twitter yotube gün boyu açılmadığı için buraya koyduğun şeyde açılmıyordu @Harunnn60 :) şimdi baktımda 10 bin fan kazanmış kim kazanmış ne oluyor falan konuyu anlamadım :)
Ya sanırım Jesus'a 10.000 fanın var demişler. Jesus'ta kalp yapmış bize. :D

Bu arada SFU'da ki kadının resmini sonradan koymuşsun gördüm şimdi. :D Biraz günahını almışız. Çokta yaşlanmamış. :X

Ya sanırım Jesus'a 10.000 fanın var demişler. Jesus'ta kalp yapmış bize. :D

Bu arada SFU'da ki kadının resmini sonradan koymuşsun gördüm şimdi. :D Biraz günahını almışız. Çokta yaşlanmamış. :X

işte twitter hala açılmıyor resimdeki şahıs belli olmuyor yani onun jesus olduğunu anlamam zordu :)

6x13

8.7
@destere @Forumdash

uvs150604-006.jpg

geldiğinden beridir soğuk davranıyor ayoll bak mesala
kadını kaçırdılar glenin dikkatini bile çekmiyor nerede bu demiyor ilk farkeden olup harıl harıl araması gerekirken :F:F:F

geldiğinden beridir soğuk davranıyor ayoll bak mesala
kadını kaçırdılar glenin dikkatini bile çekmiyor nerede bu demiyor ilk farkeden olup harıl harıl araması gerekirken :F:F:F
Aynen. :)
Gleen bu sezon gider mi acaba diye düşünüyorum. Şimdi bebekte var ya.Senaristler 1 sezon daha kalsın diyebilir.

Aynen. :)
Gleen bu sezon gider mi acaba diye düşünüyorum. Şimdi bebekte var ya.Senaristler 1 sezon daha kalsın diyebilir.
aaa yok gidici bence cnm bu sezon sinyalini çok verdiler bu yeni gelecek düşman sezon finalinde gelicekmiş son sahne büyük ihtimalle gleni öldürücek öyle sezon finali yapıcaklar :F:F:F