AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir ara Çiğdem'in sevdiği erkekler paso gay çıkıyordu. :F
Bence cinsiyet bile değiştirmiş olabilir :A Iyy o sesle düşünemiyorum onu o halde.:F

Profil resmi yapıcam Çiğdem kudursun:F @Forumdash @GreatOttoman sizde bakın Daryl reise.:F
bunu @Çiğdem- görünce kriz geçirecektir kime el attıysa dop çıktı :)))
aman allahım bunlar ne öyle 😱😱😱

adam evli koç gibi oğlu bile var ayolll ezik rickten üstün diye adama iftira atıyorsunuz:F

@sokak sanati o profil fotosunu kafanda paralarım senin değiştir çabuk:F:F:F

aman allahım bunlar ne öyle 😱😱😱

adam evli koç gibi oğlu bile var ayolll ezik rickten üstün diye adama iftira atıyorsunuz:F

@sokak sanati o profil fotosunu kafanda paralarım senin değiştir çabuk:F:F:F

Kız kıza takılın işte ne güzel.:A Değiştiririm güzel bir foto bulunca.:F

Bu arada bayıldım butonu iyi olmuş @destere sana bayilip durur artık:F

6x12

Son 5-10 dk. hariç sıkıcı bir bölümdü. Aksiyonlu kısımlar beklediğim gibi değildi. Carol ve Maggie'nin arıza çıkartacağı belliydi, işin yoksa onları kurtar şimdi :D Maggie neysede Carol'u kurtarmasalarda olur :D

7/10

S06B13

Başları biraz eh bi bölümdü konuşmayla geçti filan ama sonu harikaydı
Maggie ve Carol odaklıydı bu bölüm. Maggie'ye savaşçı ruhu eklemek için çalişmalar başlamiş anlaşilan. Maggie hamile performansıyla oha dedirten performans sergiledi.

Carol noluyo anam sana? Birden ezik bi karı oldun çıktın? Sondaki planın olmasa saydıracaktım şimdi.

Dizi de iyice subliminal bağlar gibi Allah terk etti falanca filanca bla bla...

Carol Maggie için son sahneyle 8/10
Ama geneli için 6.'dan 7/10

Neden kimse izlememiş?

6x13

Şu zaman kadar ki izlediğim sanırım en saçma bölüm buydu.:(

Carol'ın tavırları acayip saçmaydı. Meggie ise tam tersine tavır sergiledi. Carol ile Meggie karakterlerinin yeri mi değişiyor ne oluyor. Meggi'yi ön plana çıkartın dedikte böyle saçmalayın demedik. Bu bölüm Carol'ın reislik kariyeri çizik yedi kısaca.:(

Ne o öyle hepimiz türk filmi klişesi gibi Hepimiz Negan'ız ayakları. Bayık geldi o fikir bana.

5/10

6x13. Bölüm

ortalara kadar sıkıcı geçti ondan sonra maggie im destan yazdı kız her gittikçe dahamı güzelleşiyor banamı öyle geliyor? yanındaki kakalak da gittikçe çirkinleşiyor tabiki ters orantılı değer alıyorlar gözümde :)
maggie de büyük bir gelişme var artık duygusallık triplerine girmiyor hele şu kafa atışı mükemmeldi :)
bu sefer carol tam zalim olması gereken yerde duygusala bağladı bu kadında bir terslik var neyi ne zaman yapacağını ayarlayamıyor ufak kızları öldürürken kendisine küfretmemi sağlamıştı ama orda dediler tabiki duygusallık zayıflıktır falan kadın haklıdır diyen arkadaşlar vardı ? şimdi noldu tam esir alınmışsınız karşınızdakilerde o . çocuğu peki duygusala bağlamanın zamanımı :)
neyse yinede carol u takdir ettiğim yerler vardı mesela o haçla oynaması karşıdakileri kendisinin pasif ve zayıf olarak görmelerini sağlaması akıllıca hareketlerdi :) carol un ordaki öyle pısırık halini gördüklerinde daha önceki maceralarını bilseler kahkahalar atıp gülme krizine girerlerdi eminim :)
ayrıca negan ın kim olduğunu söylemeden hepsi öldü bu negan kimse milleti acayip korkutmuş bizimkilerin başına bela olacak ilerde :)
neyse bizim maggie ve carol ikilisi rick ve diğerlerinin yardımını beklemeden kendi işini kendileri gördüler maggie ve carol u tebrik edip bitirelim hikayeyi :)

kurda neden ensen kalın demişler o da ''kendi işimi kendim yaparımda ondan '' demiş? bizim kızlarda öyle başkasının yardımına muhtaç değillerdi :))

@Çiğdem- @Harunnn60 yorumunuz nerde ? :)

6x13
Son 10 dk. hariç sıkıcı bir bölümdü. Carol'u pek sevmem ama yaptıklarını takdir ediyorum, akıllı kadın :D Maggie'nin bu kadar çok görünmesi de güzeldi :D Ayrıca Rick reyiz adamın dibisin :D

7/10