Bir ara Çiğdem'in sevdiği erkekler paso gay çıkıyordu.
Örnek vet bakim. Su Arrow SN'dekiler gay mi.
Carol'a üzüldüm adagxafahRick elliyor Daryl avuçluyor resmen. Ahaha neyse biz anlayacağımızı anladık
Sen o konuyu @xemrexxx ile özel konuş o onlara çok taktiği için herşeylerini inciğini cıncıgını biliyor Fan made videoları da sana gösterir gerçek sanırsın o dereceÖrnek vet bakim. Su Arrow SN'dekiler gay mi.
Carol'a üzüldüm adagxafah
Sen o konuyu @xemrexxx ile özel konuş o onlara çok taktiği için herşeylerini inciğini cıncıgını biliyor Fan made videoları da sana gösterir gerçek sanırsın o derece
carolda ne kadar bahtsız biri iki erkek arasında olmasına rağmen yinede ona değdiren yok millet birbirine çalışıyor carol yine boşta kalmış
Bence cinsiyet bile değiştirmiş olabilir Iyy o sesle düşünemiyorum onu o halde.
Profil resmi yapıcam Çiğdem kudursun @Forumdash @GreatOttoman sizde bakın Daryl reise.
aman allahım bunlar ne öyle 😱😱😱bunu @Çiğdem- görünce kriz geçirecektir kime el attıysa dop çıktı ))
Kalp yaptım Çiko sana. 🙄aman allahım bunlar ne öyle 😱😱😱
adam evli koç gibi oğlu bile var ayolll ezik rickten üstün diye adama iftira atıyorsunuz
@sokak sanati o profil fotosunu kafanda paralarım senin değiştir çabuk
aman allahım bunlar ne öyle 😱😱😱
adam evli koç gibi oğlu bile var ayolll ezik rickten üstün diye adama iftira atıyorsunuz
@sokak sanati o profil fotosunu kafanda paralarım senin değiştir çabuk
parmağı çok pis şekilde aşağı kıvırdım @Çiğdem- e anca ben kalp yapabilirim kimse yapamaz )Kalp yaptım Çiko sana. 🙄
Ya ne yapıyorsun sen. 😱 İnsan en yakın arkadaşına dislike verir mi hiç.parmağı çok pis şekilde aşağı kıvırdım @Çiğdem- e anca ben kalp yapabilirim kimse yapamaz )
al sana bir daha )Ya ne yapıyorsun sen. 😱 İnsan en yakın arkadaşına dislike verir mi hiç.