AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
carol kırk yılda bir faydalı bir iş yapacak diyordum
ama onunda içine etti :) belki carol olmasa maggie esir alınmayacaktı hep o tilki carol yüzünden :)

daryl dan umudu kes bence daryl şey biraz ? hanı nasıl desem yumoş gibi :) bugüne kadar hiç bir kızla ilgilendiğini gördünmü adamın en samimi arkadaşları rick ve abraham :)
ayy hadi oradan sende bee @Harunnn60 da geçen sezon bu yönden iftira atıyordu adama ama öyle birşey olmadı kıskanıyorsunuz adamı ezik rickten ön planda diye
:A:A:A

Darly aslında ilgilendiği biri vardı önceki bölümlerde beth ondan sonra başka biriyle ilgilenmedi:(

o kızla bende ilgileniyordum maggie michone ve beth harika üçlümdü :) ama kızı harcadılar :)
walking-dead-season-5-beth-spoilers.jpg

daryl ın ona olan ilgisi bence yalnızlıktan kaynaklıydı :) ilk defa erkeklerden ayrıldı daryl kızla başbaşa kaldı mecburen ilgi göstermek zorunda kaldı alternatif olmayınca :)

6x12

İlk yarısı bence çok sıkıcıydı da ikinci yarı su gibi akıp geçti. :)

Rick ve ekibi sonunda savaşı başlattı. Kendilerinin de dedikleri gibi bizimkiler öldürmeseydi, onlar öldürecekti.

Sonda Maggie ve Carol kaçırıldı. :F Alın Carol sizin olsun da Maggie lazım bize. :F @Harunnn60

Diğer bölüm daha güzel olacak, hatta sezon sonuna kadar güzel bölümler izleyeceğiz. :D

8/10

Çok mantıksız ya o kadar büyük bir çatışmada kimseyi öldürmemesi.
Yok Gleen'in karakterine bakınca bana mantıksız gelmiyor. :D Sonuçta o çocuk hiçbir zaman savaççı ruhlu olmadı yada acımasız olmadı?
Tabi öyle bir dünyada illaki öldürmesi lazımdı ama bu biraz daha erken olmalıydı.

Yok öldürmedi. Geçende okumuştum Gleen hiç öldürmemiş insan. :D Hafızam TWD'de iyidir.
Hani geçen sezon finalinde bir adamı öldürmemişti ya yani adam öldüremiyor. :D
Daha izlemedim. :D

o kızla bende ilgileniyordum maggie michone ve beth harika üçlümdü :) ama kızı harcadılar :)
walking-dead-season-5-beth-spoilers.jpg

daryl ın ona olan ilgisi bence yalnızlıktan kaynaklıydı :) ilk defa erkeklerden ayrıldı daryl kızla başbaşa kaldı mecburen ilgi göstermek zorunda kaldı alternatif olmayınca :)
Beth diziye çok uyumluydu o diziden hiç ayrılmamalıydı:(

Yok Gleen'in karakterine bakınca bana mantıksız gelmiyor. :D Sonuçta o çocuk hiçbir zaman savaççı ruhlu olmadı yada acımasız olmadı?
Tabi öyle bir dünyada illaki öldürmesi lazımdı ama bu biraz daha erken olmalıydı.

Daha izlemedim. :D

kendinden alıntı yapıp kendine cevap vermiş daha izleyemedim demiş? :) ondan sonra lafa gelince niye etiketlerime bakmorsunuz der lady gaga :))

6x12

İlk başları sıkıcıydı sonrada çostu bu bölüm. :F

@destere @cevaa siz dizide kİ erkeklere bir el atın bence. :F Hepsi yanlış seçimler yapıyor. :F

Çatışma sahneleri harikaydı oralarda çok gerildim. Zaten Rick bence o kadar çok özgüven sahibi ki ''ya ne olacak hallederiz havasındaydı'' Sonda o telsiz konuşması olunca hayal kırıklığ yaşadı.
Ah Rick. :(

Magggie' gitti ya. :( Vala şu kız bir gün yüzü görmedi.

Son olarak Carol'un başka bir adamla öpüşmesi filan. Ben şahsen bu kadının kimseyi sevdiğini düşünmüyorum. Planı neyse ona göre hareket ediyor. Sevgi filan kalmamış içinde. :A
Abraham sana diyecek bir şey bulamıyorum. Rosita'nın yerinde olsam seni öldürürdüm.:F

8.7

@destere sorduğunu soru cevaplayamam. Çünkü bizde anlamadık. :F
@Forumdash 'larda 3 kişi izlemiş onlarda yanıt verememiş. Biraz diyaloglarda sorun var gibi. :(

@Çiğdem- sana gelince.:D Allah aşkına sende senaryo yazdın dimi. :D
Bir senarist bir şey yapmak ister dizisinde. Ama bunu yaparkende ne gibi tepki alacaklarını düşünür. O yüzden önce de bir iki dener böyle hafiften. Türk dizilerinde de olur bu.

Burada da geçen sezon sona doğru Daryl ile Aaron'u n hep bir arada tuttular. Maksat bir tepki ölçelim diye. Belki çok olumlu olsa bu yola girerlerdi ama girmediler.
Bak şimdi Daryl ile Aaron geziyor mu hiç? Hayır
Yani cevabım bu. :)

6x12

@destere @cevaa siz dizide kİ erkeklere bir el atın bence. :F Hepsi yanlış seçimler yapıyor. :F

Çatışma sahneleri harikaydı oralarda çok gerildim. Zaten Rick bence o kadar çok özgüven sahibi ki ''ya ne olacak hallederiz havasındaydı'' Sonda o telsiz konuşması olunca hayal kırıklığ yaşadı.

Son olarak Carol'un başka bir adamla öpüşmesi filan. Ben şahsen bu kadının kimseyi sevdiğini düşünmüyorum. Planı neyse ona göre hareket ediyor. Sevgi filan kalmamış içinde. :A
Abraham sana diyecek bir şey bulamıyorum. Rosita'nın yerinde olsam seni öldürürdüm.:F

8.7

@Forumdash 'larda 3 kişi izlemiş onlarda yanıt verememiş. Biraz diyaloglarda sorun var gibi. :(

Bir senarist bir şey yapmak ister dizisinde. Ama bunu yaparkende ne gibi tepki alacaklarını düşünür. O yüzden önce de bir iki dener böyle hafiften. Türk dizilerinde de olur bu.

Burada da geçen sezon sona doğru Daryl ile Aaron'u n hep bir arada tuttular. Maksat bir tepki ölçelim diye. Belki çok olumlu olsa bu yola girerlerdi ama girmediler.

anlaşılmayan kısım alt yazı çeviri hatası olabilirmi acaba :) belki çeviri yaparken çorbaya çevirdiler işi kimse anlamadığına göre :)
yani @Çiğdem- e diyorsunki daryl a fazla güvenme her an kendisine bir parlak bulabilir diyorsun ? ben mesajından bunu anladım :)

anlaşılmayan kısım alt yazı çeviri hatası olabilirmi acaba :) belki çeviri yaparken çorbaya çevirdiler işi kimse anlamadığına göre :)
yani @Çiğdem- e diyorsunki daryl a fazla güvenme her an kendisine bir parlak bulabilir diyorsun ? ben mesajından bunu anladım :)
6x12

8.7

adamda buna dahil hiçbirolay bile yaşanmadı ayol ezik rickten iyi diye kıskanıyorsunuz
:F:F:F

O değilde şimdi mesajını okudum. Ben kendi kendime mesaj vermişim önceki mesajlarda. :F

adamda buna dahil hiçbirolay bile yaşanmadı ayol ezik rickten iyi diye kıskanıyorsunuz
:F:F:F
Sus kız. :F Adama nazar değdi zaten. Plan berbat oldu. :F