AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ulaaa :F ben de diyorum hangi "üstteki spoi":F
Rick ve michone diyince hemen spoi açarsın dimi:F

aceleye geldi :)) normalde kısa bir yazı olur onun altına spoiler açılır senin yoruma bakınca kısa yazıyı okuyup alttaki spoiler ı açtım :) ama üstteki başında kısa yazı olmayan spoiler asıl anlatımı içeriyormuş :) jeton sonra düştü :)

Spoiler'le filan uğraşamam izlemeden yorumları okumayın :D
ben taktiğini bildiğim için benim açımdan sorun yok :) bilmeyenlere anlat :)

15B
İzledim bölümü ve ben böyle yönetmenlik faciası görmedim. Son 3 dakikaya 10 konu sığdırıp diziyi berbat etmiş.:(

Meggie bir anda Carol oldu. Bir saçları Kiss değildi onuda yaptı. Çocuğu da bilerek mi düşürdü acaba. Önüme engel çıksın istemiyorum dedi. Olabilir.

Daryl oldu galiba. Sonunda.:Z
Gereksiz bir sahne olmuş bence. Zaten o adamın neden geldiği hala mantıklı değil.

5/10

Ben pek beğenmedim bölümü, karışık ve gereksiz sahnelerin olduğunu düşünüyorum biraz da. :(

Carol reyiz geri döndü, renk kattı. :D O kurtarıcılar mıdır nedir ne güzel halletti onları, baya gerildim o sahnede. :)

Darly reyiz ergenlik triplerine girdi. Hepsinin başını belaya soktu, onun yüzünden başımıza bela çıktı. :T:

Bu arada sezon finali ne zaman la @Harunnn60 :D

Ben pek beğenmedim bölümü, karışık ve gereksiz sahnelerin olduğunu düşünüyorum biraz da. :(

Carol reyiz geri döndü, renk kattı. :D O kurtarıcılar mıdır nedir ne güzel halletti onları, baya gerildim o sahnede. :)

Darly reyiz ergenlik triplerine girdi. Hepsinin başını belaya soktu, onun yüzünden başımıza bela çıktı. :T:

Bu arada sezon finali ne zaman la @Harunnn60 :D

Türkiye'de 4 Nisan Pazartesi sabahı. :D

6x14

Gerçekten sönük bir bölümdü..

Sarı şişko kadına üzüldüm ya. Birde çok ani oldu ölümü. Onun dışında kayda değer bir şey olmadı.
Birde Abraham ile diğer adamın (adını unuttum ) birbirleri ile dalaşmaları gerekesizdi.

Rosita'da hala Abraham'ın unutmamış. Ya ne salak bir kız. Git diğer adamın yanına. O daha yakışıklı hem. :D

7.0

6x15

Bu bölüm iyiydi.

Carol bana kalırsa yine dengesiz bir hareket yaptı. Gruptan ayrılmak nedir? Tamam zorluklar her zaman olur ama illa kaçmak mı lazım. Onun yüzünden diğerleride yakalandı.
Ama Carol'un yabancı adamlarla olan sahnesi iyiydi. Kolundan otomatik silah çıkması filan. :D

Daryl'nini ölmedi zaten. :D Birde heyecan yapmaya çalışmışlar. Hey Allahım. :A

Maggie'ye gelince saçını kestirmesi çok kötü gösterdi ya. Ben kısa saçı sevmem hiç.
Birde karnında ki bebek zombi olsa ve Maggie^yi yemeye çalışsa aslında çok ilginç bir sahne olur. :F Acaba sezon finalinde öyle mi olur.

8.0

Onun dışında Rick ve Michonne yakışmıyor yahu. :D Bir garipler böyle. Birde cıvık cıvık hani insan kendini ağırdan satar böyle. Ne bileyim bunlar boşluktan mı artık aman ne olsun olacaksa havasındalar. :F
Birçok karakter başkası ile birlikte olmaya başladı. Ne içiyor ne yiyor bunlar merak ettim. :F
Haftaya sezon finali bakalım neler olacak.

6x14

Gerçekten sönük bir bölümdü..

Sarı şişko kadına üzüldüm ya. Birde çok ani oldu ölümü. Onun dışında kayda değer bir şey olmadı.
Birde Abraham ile diğer adamın (adını unuttum ) birbirleri ile dalaşmaları gerekesizdi.

Rosita'da hala Abraham'ın unutmamış. Ya ne salak bir kız. Git diğer adamın yanına. O daha yakışıklı hem. :D

7.0

6x15

Bu bölüm iyiydi.

Carol bana kalırsa yine dengesiz bir hareket yaptı. Gruptan ayrılmak nedir? Tamam zorluklar her zaman olur ama illa kaçmak mı lazım. Onun yüzünden diğerleride yakalandı.
Ama Carol'un yabancı adamlarla olan sahnesi iyiydi. Kolundan otomatik silah çıkması filan. :D

Daryl'nini ölmedi zaten. :D Birde heyecan yapmaya çalışmışlar. Hey Allahım. :A

Maggie'ye gelince saçını kestirmesi çok kötü gösterdi ya. Ben kısa saçı sevmem hiç.
Birde karnında ki bebek zombi olsa ve Maggie^yi yemeye çalışsa aslında çok ilginç bir sahne olur. :F Acaba sezon finalinde öyle mi olur.

8.0

Onun dışında Rick ve Michonne yakışmıyor yahu. :D Bir garipler böyle. Birde cıvık cıvık hani insan kendini ağırdan satar böyle. Ne bileyim bunlar boşluktan mı artık aman ne olsun olacaksa havasındalar. :F
Birçok karakter başkası ile birlikte olmaya başladı. Ne içiyor ne yiyor bunlar merak ettim. :F
Haftaya sezon finali bakalım neler olacak.

michone u zaten kimseye yakıştıramıyorum o kadın tek dolaşmalı elinde kılıcı önüne geleni doğramalı biz onu öyle kabul ettik :)
maggie ye de kısa uzun yatay dikey saçın her türlüsü yakışır maggie çuval giyse yinede yakışır :)

15B
İzledim bölümü ve ben böyle yönetmenlik faciası görmedim. Son 3 dakikaya 10 konu sığdırıp diziyi berbat etmiş.:(

Meggie bir anda Carol oldu. Bir saçları Kiss değildi onuda yaptı. Çocuğu da bilerek mi düşürdü acaba. Önüme engel çıksın istemiyorum dedi. Olabilir.

Daryl oldu galiba. Sonunda.:Z
Gereksiz bir sahne olmuş bence. Zaten o adamın neden geldiği hala mantıklı değil.

5/10
çocuğun düştüğünü kim iddia ediyor ya ? kadının belki gazı var:)
hamile kadın midesini tutunca mutlaka düşükmü yapması gerekiyor :) ne kadar kötü fikirli insanlarsınız sözkonusu maggie olunca akbaba gibi üşüşüyorsunuz kadının tepesinde :))

michone u zaten kimseye yakıştıramıyorum o kadın tek dolaşmalı elinde kılıcı önüne geleni doğramalı biz onu öyle kabul ettik :)
maggie ye de kısa uzun yatay dikey saçın her türlüsü yakışır maggie çuval giyse yinede yakışır :)

çocuğun düştüğünü kim iddia ediyor ya ? kadının belki gazı var:)
hamile kadın midesini tutunca mutlaka düşükmü yapması gerekiyor :) ne kadar kötü fikirli insanlarsınız sözkonusu maggie olunca akbaba gibi üşüşüyorsunuz kadının tepesinde :))
Yok yahu kısa saç yakışmıyor kadınlara.
Geçen @Çiğdem- 'e demiştim. Kadınlar evlenince direk saç kısaltma işlemine başlıyor diye. Birde çocuk oldu mu daha da o saç kısalıyor. :D Maggie'de aynısını yaptı mesela. :A

Yok yahu kısa saç yakışmıyor kadınlara.
Geçen @Çiğdem- 'e demiştim. Kadınlar evlenince direk saç kısaltma işlemine başlıyor diye. Birde çocuk oldu mu daha da o saç kısalıyor. :D Maggie'de aynısını yaptı mesela. :A

çirkin kadına kısa uzun orta hiçbir saç yakışmaz :) ama güzel kadın kelde dolaşsa güzeldir benim açımdan öyle yani o güzelliği yüzü orası burası kalbi falan hepsinin toplamı olarak düşün saç sadece bir aksesuar :)

çirkin kadına kısa uzun orta hiçbir saç yakışmaz :) ama güzel kadın kelde dolaşsa güzeldir benim açımdan öyle yani o güzelliği yüzü orası burası kalbi falan hepsinin toplamı olarak düşün saç sadece bir aksesuar :)
destere sen zaten apayrı bir şeysin. :D Senin ne istediğini çözemedik. :F

16.bölüm sezon finali @sokak sanati @mrt-06 @OzaN @cevaa @destere @Yiğitt @turkuazz son haftalardakı durgun 2-3 bölümü saymazsak eğer bence genel olarak bir toparlanma sezonu yaşadık ben son 2 sezona oranla memnun kaldım ve neganında gelmesiyle 7.sezonun çok iyi geçeceğine dahil umut doğdu içimde rolune inanılmaz yakışmış süpernaturaldan sevdiğim bir oyuncuydu valinin yeri nihayet doldu dedim bu bölümün son 10 dakıkasınıı izleyince ve inanılmaz bir sondu hiç beklenmedik şekilde en iyi sezon finali sonu olan sezon desem bile abartı olmaz :F:F:F
negan harika yakışmış ayol rolune ezik rick korkusuna öldü vlla:F
kimi öldürdü ayol buu glenn öldürmesini bekliyordum ben çizgi romanda onu öldürüyordu ama dizide değişikliğe gitmiş olabilirler abrahamda olabilr diyenler var negan vurduğunda hemen yıkılmadı o darbelere abraham dayanabilir evet ama glennde dayanaklıdır bakalım hangisi yada başka süpriz birisimi ölücek ay göstermediler çok heyecanlı bitti:Z:Z:Z

Son düzenleme:
Sönük bir sezona göre fena olmayan bir finaldi. Gta V'te ki Trevor karakteri gelmiş (Better Call Soul'da da oynamıştı) ona çok sevindim öncelikle çok komik bir tipi var adamın sesiyle de kombine olunca çok eğlenceli bir karakter çıkıyor ortaya. :D Rick senin başından beri bi havalardaydı biz şöyleyiz biz böyleyiz diye ebesininkini gördü sonun da. Rahata fazla alışmışlardı iyi oldu böyle olduğu. :D Sonun da Carl'ı öldürdü galiba (inşallah) ona sevindim diğerlerinin ölmesini istemezdim açıkçası. :D Ama endişelenmeye gerek yok tabi Carol hala hayatta. İstediğiniz kadar adamınız silahınız olsun isterseniz ordunuz olsun tek bir Carol hepinize yeter. :D Negan karakterine gelince hiç beğenmedim diyebilirim şimdilik. Valideki o sakinliğin altında yatan psikopatlığı bu karakterde hissedemedim (ya da oyuncu hissettiremedi) Keşke Negan, Trevor olsaymış çok güzel oldurdu bence. :D

carol-5-e1414075872478.jpg

Aboo o ne sondu öyle. :D Kim oldugunu da gorseydik iyiydi. :T:

Negan karakteri bir geldi, pir geldi. Biz onu sezon başında bekliyorduk, sezonun son bölümünde geldi. :D

Acaba kime saldırdı oyle. Carl veya Abraham olabilir, Aaoron da olabilir. Erkek olduğu kesin. Gleen değil zaten o kesin.

Aboo o ne sondu öyle. :D Kim oldugunu da gorseydik iyiydi. :T:

Negan karakteri bir geldi, pir geldi. Biz onu sezon başında bekliyorduk, sezonun son bölümünde geldi. :D

Acaba kime saldırdı oyle. Carl veya Abraham olabilir, Aaoron da olabilir. Erkek olduğu kesin. Gleen değil zaten o kesin.
Şimdi dikkatlice baktım da en son Carl'ı gösteriyor onun yanın da Eugene var. Büyük ihtimalle o, zaten bu bölüm de de bayağı öne çıkardılar onu. Öne çıkan karakterler hep ölüyor.