o çarşının yaptığı bişey
Senin işin diyordum ben. Rick'te komiser bu arada. Diziye al sende onu. Ortak yapım olsun ikisi
o çarşının yaptığı bişey
Ama cidden benziyor ya. Kaç gündür bu fotoyu görünce bir gülme geliyor.Arka Sokaklardan TWD'ye transfer. @pompy @Harunnn60 Hüsnü Çoban Zombie olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 49620
Halkın Polisine bakarsan yaparım süpriz hangi karakter olacağı @sokak sanatiSenin işin diyordum ben. Rick'te komiser bu arada. Diziye al sende onu. Ortak yapım olsun ikisi
6x15
Bence yine vasat bir bölümdü. Aksiyon hiç yoktu.
Rick ve Michonne birbirlerine yakışmıyor maalesef Darly vuruldu ama ölmez omuzuna geliyor gibiydi kurşun. Carol'da fena ya
hahahah ben izledim zaten sen düşün@Harunnn60 @Çiğdem- cevaa nın yorumuna sizi etiketleyeyimde bol bol spoiler yiyin bu konuda tek kişi olmak istemiyorum
bende izledim @Harunnn60 hapı yuttu desene dur @mrt-06 @sokak sanati nı etiketleyeyim belki onlarda izlememiştir @cevaa nın yorumu okusunlarda şişsinler bir güzel genehahahah ben izledim zaten sen düşün
5 bölümdür izlemiyorum yazın biriksin öyle izlerim. Fakat yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla aklıma gelen şey olduysa yakarız o seti!bende izledim @Harunnn60 hapı yuttu desene dur @mrt-06 @sokak sanati nı etiketleyeyim belki onlarda izlememiştir @cevaa nın yorumu okusunlarda şişsinler bir güzel gene
5 bölümdür izlemiyorum yazın biriksin öyle izlerim. Fakat yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla aklıma gelen şey olduysa yakarız o seti!
Ben de final sandım bölümü. Böyle final mi olur diyecektim.sezon finali haftaya 🙂🙂🙂
S06B15
Carol sahneleri harikaydı. Helal olsun kadına. Carol'un sahnelerini Maggie'ye verileceğini söylemiştim Kız saçı da kesti bebek de düştü. Artık daha katı bir Maggie izleriz Cakma carol olacak malasef
Sonu heycanlı bitti Darly'i Dwight vurdu yakın mesafeden kurşun girip cıkmıştık. O delikten ne kan akmiştir😱
Rick ve Michonne sahnesi çok tatlıydı yaa
Perşembe günü kesin izleyeceğim. Bugünü de bir atlatayım hayırlısı ile. @destere @Forumdash @Çiğdem-
Aynen hak veriyorum bu sözüne. Ama inan bazen diyorum Harun tut sözünü diye.pardon üstteki spoiler ı pas geçmişim
@Forumdash
öyle diyorsan öyledir ne zaman söz verdinde yapmadınki ))
Ulaaa ben de diyorum hangi "üstteki spoi"pardon üstteki spoiler ı pas geçmişim
@Forumdash
öyle diyorsan öyledir ne zaman söz verdinde yapmadınki ))
Spoiler'le filan uğraşamam izlemeden yorumları okumayınneler oldu neler ben söylemiyim zaten @cevaa nın spoiler sız yorumunu takip edersen bölümleri izlemektende kurtulmuş olursun herşeyi açıkça söyylüyor