AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S06B15

Carol sahneleri harikaydı. Helal olsun kadına. Carol'un sahnelerini Maggie'ye verileceğini söylemiştim:X Kız saçı da kesti bebek de düştü. Artık daha katı bir Maggie izleriz:F Cakma carol olacak malasef:(

Sonu heycanlı bitti Darly'i Dwight vurdu yakın mesafeden kurşun girip cıkmıştık. O delikten ne kan akmiştir😱

Rick ve Michonne sahnesi çok tatlıydı yaa :hearteyes:
28368.jpeg

6x15

Bence yine vasat bir bölümdü. Aksiyon hiç yoktu.

Rick ve Michonne birbirlerine yakışmıyor maalesef :( Darly vuruldu ama ölmez omuzuna geliyor gibiydi kurşun. Carol'da fena ya :D

5 bölümdür izlemiyorum yazın biriksin öyle izlerim. :A Fakat yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla aklıma gelen şey olduysa yakarız o seti! :)

neler oldu neler ben söylemiyim zaten @cevaa nın spoiler sız yorumunu takip edersen bölümleri izlemektende kurtulmuş olursun herşeyi açıkça söyylüyor :)

15.bölüm sezon finalinden önce çok sönük bir bölüm son sahne heyecanlı sadece🙂
@Harunnn60 @destere
aa vlla son sahne dışında boş bir bölümdü bence darly ölmedi kafasından vurmadığını düşünüyorum omuzundan vurdu sanırım darly e birşey olmasın:(

glende yakalandığına göre haftaya sezon fnalinde beklediğim gibi ölebilir yeni düşman geliyor çünkü sezon finalinde ayy kurtuluruz inş bu glenden @destere az kaldı:F

6x15. Bölüm

güzel bir bölümdü, carol u sevdim hayrettir:) kadın şaşırtıyor beni :)
carol un haç ı kullanarak gerçekleştirdiği ikinci katliam bu ama bu seferki şahaneydi :) kadın kolunda otomatik silah taşıyormuş :)
şu @Çiğdem- in salağı daryl dwight ın peşine düşerek hem kendisini hemde michone u tehlikeye attı umarım ordan michone haricinde kimse sağ çıkmaz zaten daryl vurulduda yalnız niye kafasından değilde omzundan vuruldu orasını çözemedik yine kurtulur bu gidişle :)

S06B15

Carol sahneleri harikaydı. Helal olsun kadına. Carol'un sahnelerini Maggie'ye verileceğini söylemiştim:X Kız saçı da kesti bebek de düştü. Artık daha katı bir Maggie izleriz:F Cakma carol olacak malasef:(

Sonu heycanlı bitti Darly'i Dwight vurdu yakın mesafeden kurşun girip cıkmıştık. O delikten ne kan akmiştir😱

Rick ve Michonne sahnesi çok tatlıydı yaa :hearteyes:
28368.jpeg

yorumun bu kadarmı :) carol undan bahsetmeyecekmisin :)