AMC The Walking Dead 5. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sene twd yerine kızlara z. nation tavsiye et kızlar saçma dizilere bayılır :))
@Çiğdem- duymasın?
biz öyle aramızda sohbet ediyoruz :))
Bilmiyorum onlar sever mi ? :D
dedim ya sözüm forumdan dışarı diye :) biz senin gibi akıllı uslu zeki güzel kızlardan bahsetmiyoruz ki? :)
biz @Harunnn60 la birlikte diğer pis kızlardan bahsediyoruz sen üstüne alınma :))
Evt @Çiğdem- senden Bahsetmiyoruz :D sen zaten bay becerikli ile takılıyorsun :)))

5x2. bölüm ..

durgun ama güzel bir bölümdü final sahnesi harikaydı

finaldeki sahnede
insan eti yeme olayını
biz Z. nation da izlemiştik? @Çiğdem- @Harunnn60 , Z. nation adlı dizi TWD nin bu sezonki senaryosunu kapmış ama eline yüzüne bulaştırmış tabi :))

dizide @Çiğdem- in teen wolf ta gördüm dediği, @OzaN ın ise Lost'taki vatandaşa benzettiği peder, aynı zamanda The Wire dizisinde polis dedektifi olarak izlediğim Seth Gilliam ... kaliteli oyuncudur ..

aksiyonun bol olmasına gerek yok TWD izlerken bizden birilerini izler gibiyim hepsi bizim mahallenin çocukları gibi, o açıdan bölümdeki aksiyon yüksek veya düşük olsa bile izlerken büyük zevk alıyorum :)
bizim mahallenin kızı maggie yede aşığım bu arada :)

terminus dan kurtulanların lideri konumundaki şahıs PLL deki ezraya çok benziyordu @xemrexxx @Forumdash , izlerken dikkat et ben çok benzettim? çiğdemin parlağı ezra twd ye geçmiş olabilirmi ?:)

Son düzenleme:
5x2 Yorumum :

Bu bölüm ne kadar durağan geçsede diziyi çok özlediğim için zevkle izledim hiç sıkılmadım.Gabriel bana güven verdi bir şeyler yaptığı kesin ama bundan pişmanlık duyduğu belli.Eugene'e birşey olacak diye diken üstünde izliyorum valla diziyi. :D Son sahne ilginçti giden geleni aratırmış bunlar Validende psikopat çıktı ama Rick reyiz eskisi gibi değil artık halleder bizimkiler bunları.Darly o arabayı Beth ilgisini nerden anladı onu çözemedim.

S05B02 izledim

HArikaydı yaa bişey demiyorum yada diyemiyorum. Evet başları durağandı ama @destere'nin demesi gibi karakterlere aliştiğimizdan dolayı da biırakamıyoruz. Madem böyle yumuşak yerden girdik olaya ordan devam edeyim.

Rick'in kızıyla olan sahnesi yine harikaydı. Bebek olabilir ama senaryoda sahneyi öyle bi güzel yerleştiriyorlar ki çok samimi bir ortam çıkyor. Bkz:Bebeğin Rick'in omzuna yatişi yada bebeğin ağzından çıkan istemsiz konuşma sesi. Bunları çok güzel senaryolaştirmiş adamlar.

Gerisi ıvır zıvır sahnelerdi. Aşk güngenleri beşgenleri dizide fink atıyor. Lezbiyeni, heterosu "bi daha bi daha" diyeni, o hengamede öpüşüp koklaşabiliyor(!) Sezonun bomba karakteri Carol. Kilisede adam konuşma yaparken o kapıları bacaları gözlüyordu. Gitti arabayı tamir etti yine. Bakalım Okçuyla Beth'i bulabilecekler mi?

Bobby neden zombileri öldürdükten sonra ağlak oldu birden anlamadım? Sudan bunlara mikrop bulaşmiyormuydu birde o aklıma takıldı??? Hepsi birden yine hasta mı olacaklar?

Bobby'nin ayak yeme sahnesi hem dalgaya aldiğim bi konu hem de diziyi kendine getiren sahneydi. [HASHTAG]#Fannibal[/HASHTAG] 'cı olarak tavsiyem var. Kanıyla o etin üstüne bi sos yapaydınız iyiydi (adsadasdasd)

Bölüm ne aşağisini hak ediyor ne yukarsını 8/10

Peter karakterini @Çiğdem- 'in dediği gibi Teen Wolf'ta izlemiştim ama ordaki rolü önemli bi karakter gibi görünsede çok pasif kalıyordu. Burdaki rolü daha bi üzerine oturmuş. Bu arada başka bi dizide daha görmüştüm ama hatırlayamadım nerde(?) Dizi bolluğunda her yerden çıkar oldu adam.

@destere o adamı ben de izlemiştim The Wire'da ama hiç farketmemiştim sen söyleyince farkettim. :D

Bu arada @Çiğdem- Z Nation'dan çalıntı sahne demişsin ama öyle bir şey neredeyse imkansız. :D Büyük ihtimal Z Nation yayınlanmaya başlamadan çekilmiştir Walking Dead. Kaldı ki yine büyük ihtimalle çizgi romanda da vardır o olaylar. :):)

@destere o adamı ben de izlemiştim The Wire'da ama hiç farketmemiştim sen söyleyince farkettim. :D

Bu arada @Çiğdem- Z Nation'dan çalıntı sahne demişsin ama öyle bir şey neredeyse imkansız. :D Büyük ihtimal Z Nation yayınlanmaya başlamadan çekilmiştir Walking Dead. Kaldı ki yine büyük ihtimalle çizgi romanda da vardır o olaylar. :):)
okadar detaylı bilmiyorum cnm ilk önce z nationda gördüğüm için öyle dedim hatta ordada bacak yiyordular :kiki::kiki::kiki:

iki dizinin hazırlanma zamanları tam olarak nedir acaba ? çünkü en azından üç dört ay önceden hazırlanmıştır twd nin bu sezonki konusu... eğer öyleyse z. nation twd den kopya çekmiş olabilir sadece Çiğdem değil bende şüphelenmeye başladım senaryo araklama konusunda :)
yada dediğin gibi çizgi romandan almışlardır ama başta almamışlardır twd ye rakip olabilme düşüncesiyle çizgi romanın ortasından itibaren devam ediyor olabilirler :)
her ne olursa olsun tabiki Z. nation, TWD gibi kaliteli bir diziye değil rakip olmak onun kalitesinin yüzde birine ulaşsa yinede büyük başarı :)

iki dizinin hazırlanma zamanları tam olarak nedir acaba ? çünkü en azından üç dört ay önceden hazırlanmıştır twd nin bu sezonki konusu... eğer öyleyse z. nation twd den kopya ekmiş olabilir sadece Çiğdem değil bende şüphelenmeye başladım senaryo araklama konusunda :)
yada dediğin gibi çizgi romandan almışlardır ama başta almamışlardır twd ye rakip olabilme düşüncesiyle çizgi romanın ortasından itibaren devam ediyor olabilirler :)
her ne olursa olsun tabiki Z. nation, TWD gibi kaliteli bir diziye değil rakip olmak onun kalitesinin yüzde birine ulaşsa yinede büyük başarı :)
z nation kopya çekiyor olabilir belki çünkü twd o kızıl saçlı adamlar tedavi için bir doktora gidiyorlar ve z nationda tedavi için doktora gitmek üzere yoldalar yanı z nation twd senaryosundan ilerliyor gibi birşey çıkıyor ortaya :kiki::kiki::kiki:

z nation kopya çekiyor olabilir belki çünkü twd o kızıl saçlı adamlar tedavi için bir doktora gidiyorlar ve z nationda tedavi için doktora gitmek üzere yoldalar yanı z nation twd senaryosundan ilerliyor gibi birşey çıkıyor ortaya :kiki::kiki::kiki:
ne kadar alıntı yapsalarda twd den , Z. nation çöp dizi olmaya devam edecek :))

bu arada TWD de bu önümüzdeki bölümde beth i bulma şansları var beth geliyor beth benim betoşum :))

ne kadar alıntı yapsalarda twd den , Z. nation çöp dizi olmaya devam edecek :))

bu arada TWD de bu önümüzdeki bölümde beth i bulma şansları var beth geliyor beth benim betoşum :))
aaa yalnız z nation eğer twd dizisinin bu seneki senaryosundan ilerliyorsa büyük bir spoi verdiler z nationdakı başroldekı ve liderleri olan adam öldü twd'dende önemli bir oyuncu ayrılabilir önümüzdeki haftalarda 😱😱😱😱

aaa yalnız z nation eğer twd dizisinin bu seneki senaryosundan ilerliyorsa büyük bir spoi verdiler z nationdakı başroldekı ve liderleri olan adam öldü twd'dende önemli bir oyuncu ayrılabilir önümüzdeki haftalarda 😱😱😱😱
işte Z nation ın en önemli oyuncusu twd nin bob u ayarında bişeydi bob gidici başkada kayıp vereceğimizi sanmıyorum? yeterki beth gelsin maggie ile diziye estetik katsın :)

iki dizinin hazırlanma zamanları tam olarak nedir acaba ? çünkü en azından üç dört ay önceden hazırlanmıştır twd nin bu sezonki konusu... eğer öyleyse z. nation twd den kopya çekmiş olabilir sadece Çiğdem değil bende şüphelenmeye başladım senaryo araklama konusunda :)
Z Nation zaten Walking Dead'i tiye alma tarzı bir işmiş ve yapımcıları daha önceden de pek çok filmi tiye alan filmler falan yapmışlar. Pek ciddi gözle bakmamak lazım o diziye. :D

işte Z nation ın en önemli oyuncusu twd nin bob u ayarında bişeydi bob gidici başkada kayıp vereceğimizi sanmıyorum? yeterki beth gelsin maggie ile diziye estetik katsın :)
ben şuu japon adamın ölüceğini düşünüyorum aslında maggienin erkek arkadasını🙂🙂

Z Nation zaten Walking Dead'i tiye alma tarzı bir işmiş ve yapımcıları daha önceden de pek çok filmi tiye alan filmler falan yapmışlar. Pek ciddi gözle bakmamak lazım o diziye. :D
ama hala ciddiymiş gibi yapıyorlar :) bu bölümde hele zombiler pehlivanlar gibi yakaladığı insanları ters çevirip kündeye getirip yere yapıştırıyordu izlerken kahlaha attım:) ama dizi ciddiyetten taviz vermiyor gibi davranıyor..... alenen biz komediyiz demiyor :)

ben şuu japon adamın ölüceğini düşünüyorum aslında maggienin erkek arkadasını🙂🙂
ölse japon çekirdeği , o bölümün yayınlandığı günü bayram ilan ederim :))

ama hala ciddiymiş gibi yapıyorlar :) bu bölümde hele zombiler pehlivanlar gibi yakaladığı insanları ters çevirip kündeye getirip yere yapıştırıyordu izlerken kahlaha attım:) ama dizi ciddiyetten taviz vermiyor gibi davranıyor..... alenen biz komediyiz demiyor :)

ölse japon çekirdeği , o bölümün yayınlandığı günü bayram ilan ederim :))
o kızıl saçlı adamın ön pilana çıkması için japonun ölmesi lazım
ben rick daryl ve o kızıl saçlı adamı üçlü olarak görmek istiyorum japonun yeri yok bence artık orada :kiki::kiki::kiki:

o kızıl saçlı adamın ön pilana çıkması için japonun ölmesi lazım
ben rick daryl ve o kızıl saçlı adamı üçlü olarak görmek istiyorum japonun yeri yok bence artık orada :kiki::kiki::kiki:
senin planların ve niyetin farklı :)
oysa ben maggie yi rahatsız etmesin diye japon çekirdeğinden kurtulmaya çalışıyorum :) oysa sen onun yerine başka bir parlak getirmeye niyetlisin :)

5x2

Fazla aksiyon olmasada bence yine süper bir bölümdü. Bölüm boyu Bob'u göstermelerinden belliydi bişey olacağı ama bu kadarını beklemiyordum :D

Judith'in Rick reyizin omuzuna yatması çok iyiydi, biraz duygulandım :D

Darly reyiz ve Carol 3.bölüme damga vurabilirler, takip işi bayaa heyecanlı olacak gibi.

9/10