AMC The Walking Dead 5. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5x1

Müthiş bir başlangıç oldu. Uzun süredir böyle aksiyonlu bir bölüm izlememiştik o yönden de iyiydi, inşallah bu aksiyon sezon genelinde de devam eder. Bütün karakterleri özlemişim özellikle Lauren Cohan'ı :D Bu bölüm bana ilk sezonun tadını verdi bol zombili aksiyonlu inşallah böyle devam eder.

Herkes gibi Carol'u bende sevmiyorum ama gitti tek başına Terminusu yıktı kadın :D Darly reyizin Carolu görüp sarılması çok iyiydi reyiz bula bula bunu buldu :D

Rick reyizin Judith'i gördüğü sahnede gözlerim doldu.

9.5/10

5X1

Dizi bana göre biraz hızlı başladı.1.sezon hariç hiçbir sezonun 1.bölümünde bu kadar hızlı başlamamıştı .Terminus olayı ilk bölümden bitirdiler mi bitirmediler mi orasını anlamadım(Son sahne aklımı karıştırdı ) .Terminustaki kişiler daha tanıtılmadan birkaçı öldü birkaçıda öldüğünü göstermedikleri için bana göre Terminustaki sağ kalanlarla Rickin grubu tekrardan karşı karşıya gelecek .Ekip tekrardan bir araya geldi bundan sonra ne olacak bakıp görecez son olarak Carol bu bölümde ölümsüz gibidi zombilerin arasında gitmesi olmadı bence sonuçta zombiler silahla taranıyor o da onların arasında :D.

Puanım: 9/10

5x1. bölüm

güzel bir başlangıç yaptı dizi, çatışma sahneleri harikaydı heyecan ve aksiyon doruktaydı ,

carol bölümün yıldızıydı diğerlerine pek iş düşmedi, sonunda grubun bir araya gelişi muhteşem oldu artık silahlarıda var tek eksik beth ?
beth ide kurtarsalar harika olacak

5x2

Sakin başlayıp saykotip biten bir bölüm oldu. :D

Bob neden ağladığı merak ettirdi, önce zombi tarafından ısırıldığını düşündüm, ama ayağı gitti adamın. Yamyamlar. :(
Terminusta ki adamlar nerden bulduda geldi, mantıksızdı bitirselerdi artık diye düşündüm, mantıklı gelmedi nedense.
Bety idi sanırım adı kaçırılan küçük kız, yaş olarak büyük olsada max 17 yaşında gösteriyor hanımefendi, araba yine onlara rast geldi carol ile bulacaklar sanırım.

Dizilerde nedense bu hafta ayrı bir sorgular oldum olayları, bunu en kısa zamanda çözmeliyim, bu nasıl olur derken hikayeyi kaçırıyorum, zevkli olmuyor. :(

@BesaleT @sokak sanati @destere @Harunnn60 @OzaN @Forumdash @kaan955 @AlemTo
@GreatOttoman @38AhmetKK

5.sezon 2.bölümü izledim @Forumdash teen wolftakı doktor twd kadrosuna katılmış :kiki::kiki:
ricklerin zombilerin elinden kurtardığı adam teen wolftakı doktordu çok kaliteli bir oyuncudur 🙂🙂 bölüm çok durgun ilerliyordu ama son sahne boby yiyorlar ıyy:ppp:
z nation dizisinden çalınmıs gibi ama o sahne z nation dizisinde görmüştük önce birkaç kişi bir adamın bacağını falan yiyordu oyüzden bu çakm sahneyi ben yakıstıramadım twd gibi bir diziye 😱😱 valinin adını duyduk ölmeseydi keşke :T diğer bölüm yeniden hareket kazanıcaktır dizi 🙂🙂

@Çiğdem- iyiki hatırlattın :) ikinci bölümün çıktığını bilmiyordum ?
ben izlemeye gidiyorum bayyy :)

5x2

Çok durgun geçiyor, eskisi gibi tat alamıyorum diziden diye düşünürken sonda bombayı patlattılar. :)

Bob'u yemeleri çok kötüydü. Bu kadar psikopatça sahne pek görmemiştim şu ana kadar. :( Ama Bob ile sevgilisinin sahnelerini ısrarla göstermelerinden ikisinden birine bir şey olacağını anlamıştım. :)

Sudaki zombiler de çok iğrençti.

Yeni peder karakteri bana Lost'taki Mr. Eko'yu hatırlattı vücut olarak alakaları olmasa da. :)

Bunun dışında Abraham'dı galiba onun çağrıda bulunduğu ve Rick'in naz etmeden Judith'in de izniyle onayladığı sahne iyiydi. :)

Dizide önceki sezonlara göre ne eksik diye sorsanız cevap veremem ama eski heyecanla izlemiyorum yine de karakterleri seviyoruz, her şeye rağmen en izlenesi dizilerden biri Walking Dead. :)

8/10

O nasil bir sondur arkadas :D

Sürüden ayrilani Gareth kapar.. :A Migdem kalkti adeta yazik :D bari Bobu öldürüp yeselerdi böyle cok daha igrenc oldu. Bölüm cok durgundu ilk bölüme nazaran oldukca yavas ilerledi sonuna dogru biraz hareketlendi ama sonuc olarak cok bos bir bölümdü. Önümüzdeki bölümlerin alt yapisini hazirliyorlar sanki hayirlisi.

Puanim 6/10

5x2

Çok durgun geçiyor, eskisi gibi tat alamıyorum diziden diye düşünürken sonda bombayı patlattılar. :)

Bob'u yemeleri çok kötüydü. Bu kadar psikopatça sahne pek görmemiştim şu ana kadar. :( Ama Bob ile sevgilisinin sahnelerini ısrarla göstermelerinden ikisinden birine bir şey olacağını anlamıştım. :)

Sudaki zombiler de çok iğrençti.

Yeni peder karakteri bana Lost'taki Mr. Eko'yu hatırlattı vücut olarak alakaları olmasa da. :)

Bunun dışında Abraham'dı galiba onun çağrıda bulunduğu ve Rick'in naz etmeden Judith'in de izniyle onayladığı sahne iyiydi. :)

Dizide önceki sezonlara göre ne eksik diye sorsanız cevap veremem ama eski heyecanla izlemiyorum yine de karakterleri seviyoruz, her şeye rağmen en izlenesi dizilerden biri Walking Dead. :)

8/10

Mr. Eko ilk benimde aklima gelen oydu belkide giyinis tarzlarindan dolayidir :)

Bob ile sevgilisinin gösterdikleri sahnelerde bende tahmin ettim bunlara bisey olacak diye, bu kadarda göstere göstere yapilmamali aslinda GoT gibi beklenmedik anlarda gerceklesmeli olaylar.

kızlara ne diyorsun? ya benim olacaksınız ya zombilerin diyip kızları kandırma imkanın varmı ?:)
işe yarıyorsa bende deneyeyim :)
Geçen sene başında sınıfta 3 güzel kız vardı :) ben bunlarla iletişim kuramadim bir türlü :) sonra birgün twd 2.sezon finali açtım akıllı tahta da sonra işte bunları beğendi böyle işte bu sayede konuşmaya başladık onları usb ile yeni bölumleri attım filan kanka olduk :F

Geçen sene başında sınıfta 3 güzel kız vardı :) ben bunlarla iletişim kuramadim bir türlü :) sonra birgün twd 2.sezon finali açtım akıllı tahta da sonra işte bunları beğendi böyle işte bu sayede konuşmaya başladık onları usb ile yeni bölumleri attım filan kanka olduk :F
bu sene twd yerine kızlara z. nation tavsiye et kızlar saçma dizilere bayılır :))
@Çiğdem- duymasın?
biz öyle aramızda sohbet ediyoruz :))

bu sene twd yerine kızlara z. nation tavsiye et kızlar saçma dizilere bayılır :))
@Çiğdem- duymasın?
biz öyle aramızda sohbet ediyoruz :))
Bilmiyorum onlar sever mi ? :D
dedim ya sözüm forumdan dışarı diye :) biz senin gibi akıllı uslu zeki güzel kızlardan bahsetmiyoruz ki? :)
biz @Harunnn60 la birlikte diğer pis kızlardan bahsediyoruz sen üstüne alınma :))
Evt @Çiğdem- senden Bahsetmiyoruz :D sen zaten bay becerikli ile takılıyorsun :)))