AMC The Walking Dead 5. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@sokak anati ayoll gerçeği demiyorlar dizide gay diyor @Harunnn60 diğerleride öyle hissetti diyor ama kendisinden başka ben böyle hisseden düşünen twd ci hiç görmedim vlla

@mrt-06

GoT'un sıkı takipçisisin ya o yüzden iyi anlıyorsundur dedim. Ay 7 bölüm izledim bir bakıyorsun adam adamın dudağına yapışıyor birden kadına kadına saldıryor.
Dizide diyoz.

@sokak anati ayoll gerçeği demiyorlar dizide gay diyor @Harunnn60 diğerleride öyle hissetti diyor ama kendisinden başka ben böyle hisseden düşünen twd ci hiç görmedim vlla

@mrt-06
Umut böyle işte bir defa söyleyince anlamıyor.
Dizide diyoruz.

Birde Harun haklı çıkıyormuş.

@mrt-06

Ne saçma bir muhabbet oluşmuş burada.

Hayır dizide Gay olsa Gay derler. Emily Kinney bunun sevgilisi rolünde değilmiydi.

Ne saçma sapan bir konu bu @mrt-06 .

Ne saçma bir muhabbet oluşmuş burada.

Hayır dizide Gay olsa Gay derler. Emily Kinney bunun sevgilisi rolünde değilmiydi.

Ne saçma sapan bir konu bu @mrt-06 .
ben @mrt-06 ya rickten daha çok seviliyor darly dedim hemen @Harunnn60 oradan fırladı gay diye adama iftira atmaya basladı
diğer twwd cilerde öyle düşünüyor diyor birde atacanı etki altına almak için bunu ilk defa harınan duydum ben

Ya Çiğdem yapma Allah aşkına yabancı sitelerde bile haberleri var.

Sasha iyice kafayı yedi yazık.
Carl'a bak sen bu yaşta kızlarla.

5x16 (Sezon Finali)

Ve 5. sezon da bitti.... Uzun olmuş bölüm ama su gibi geçti, aslında her şey kötüye gidiyor derken tatlıya bağlanan bir sezon finali oldu.
(Ölenleri saymazsak. .ss)

Morgan'ın geri döneceğini biliyordum sağolsun arkadaşım ağızından kaçırmıştı pek şok etkisi yaratmadı.

Gleen ölecek sandım.
Helal olsun Asyalı çocuğa....

Papazın yaptığı ihanet de fenaydı üstelik kapıyı açık bırakması falan keşke "ölse" dedim bence dizideki en gereksiz karakter.

Ne cabuk izledin ya.
yavaş yavaş izleseydin keşke.