En az 10 kez bu yorumun aynısından yazdı. Şaka yapmıyorum gerçekten.Aynen bekleye bekleye ağaç oldum tam umudu kesiyordum alıntı bildirimi geldi.
En az 10 kez bu yorumun aynısından yazdı. Şaka yapmıyorum gerçekten.Aynen bekleye bekleye ağaç oldum tam umudu kesiyordum alıntı bildirimi geldi.
Öyle tek karakterli bölümleri başta ben de sevmiyordum ama bu son 2 sezonda ilginç bölümler oldu mesela Rick'in Morgan'ı bulduğu bölüm, Beth'in hastanaye düştüğü bölüm, Lizzie'nin tüylerimizi diken diken yaptığı bölüm hep tek karakter üzerine kurulu bölümlerdi. Efso bölümlerdi bence.biz oyüzden sıkıldık cnm bu ekibin ayrı takılmasından sadece sen hoşlanıyorsun galiba ben ekibin dağınık gezip her bölüm farklı oyuncuları göstermesine sinir oluyorum öyle değilmi @Harunnn60 en çok buna sinir oluyorduk ekip bir arada olduğu bölümler çok güzel oluyor bence
darl in tek sahneli bölümlerine bayılıyordum ben diğerleri kıskanclıktan çatlıyordu kötü bölüm diye karalayanlar vardı ama benim ens evdiğim bölümlerdiÖyle tek karakterli bölümleri başta ben de sevmiyordum ama bu son 2 sezonda ilginç bölümler oldu mesela Rick'in Morgan'ı bulduğu bölüm, Beth'in hastanaye düştüğü bölüm, Lizzie'nin tüylerimizi diken diken yaptığı bölüm hep tek karakter üzerine kurulu bölümlerdi. Efso bölümlerdi bence.
Neden acaba. Darly de Carol'a bir türlü açılamadı 5 sezondur aralarında bir şey geçmesini bekliyorum.darl in tek sahneli bölümlerine bayılıyordum ben diğerleri kıskanclıktan çatlıyordu kötü bölüm diye karalayanlar vardı ama benim ens evdiğim bölümlerdi
Darly başka bir yerlere açılabilir bence.Neden acaba. Darly de Carol'a bir türlü açılamadı 5 sezondur aralarında bir şey geçmesini bekliyorum.
Nasıl yani? İpucu mu veriyorsun bana anlamadım.Darly başka bir yerlere açılabilir bence.
darly çizgi romanda olmayan bir karakter ama en sevilen karakterlerin başında geliyor rickten daha çok sevildiği ortada bence twd fanalrındanNeden acaba. Darly de Carol'a bir türlü açılamadı 5 sezondur aralarında bir şey geçmesini bekliyorum.
Çizgi roman hala devam ediyor mu yoksa sonu belli mi bu dizinin? Ne cahlim. .ssdarly çizgi romanda olmayan bir karakter ama en sevilen karakterlerin başında geliyor rickten daha çok sevildiği ortada bence twd fanalrından
son 4 bölümü izleyince sende bir şeyler sezeceksin. umarım öyle birşey olmaz yoksa adamın karizması gider.Nasıl yani? İpucu mu veriyorsun bana anlamadım.
Çiğdem daha öncede bu yorumu yazmıştın.darly çizgi romanda olmayan bir karakter ama en sevilen karakterlerin başında geliyor rickten daha çok sevildiği ortada bence twd fanalrından
Hala devam ediyor ve dizeden 4 sezon önde diyelim senin anlayacağın sekilde.Çizgi roman hala devam ediyor mu yoksa sonu belli mi bu dizinin? Ne cahlim. .ss
Darly'i severiz ama Rick bir ayrı bence.
son 4 bölümü izleyince sende bir şeyler sezeceksin. umarım öyle birşey olmaz yoksa adamın karizması gider.
Çiğdem daha öncede bu yorumu yazmıştın.
Hala devam ediyor ve dizeden 4 sezon önde diyelim senin anlayacağın sekilde.
harunun birşey bildiği yok ayoll darlime iftira atmaya çalısıyor oklavayı yiyecek kafasınaNasıl yani? İpucu mu veriyorsun bana anlamadım.
@Çiğdem- yapma Allah aşkına son bölümlerde senaristler olabilirde olmayabilirde tarzında birşeyler yaptılar anlarsın sen. belkide nabız yokladılarharunun birşey bildiği yok ayoll darlime iftira atmaya çalısıyor oklavayı yiyecek kafasına
Hadi bakalım. 😱 İzlerim bugün kalanı. Bir an önce bitsin de yeni dizilere yelken açıcam ama Ekim'e kadar çok özlüycem TWD'yi.son 4 bölümü izleyince sende bir şeyler sezeceksin. umarım öyle birşey olmaz yoksa adamın karizması gider.
Çiğdem daha öncede bu yorumu yazmıştın.
Hala devam ediyor ve dizeden 4 sezon önde diyelim senin anlayacağın sekilde.
Darly de Darly.harunun birşey bildiği yok ayoll darlime iftira atmaya çalısıyor oklavayı yiyecek kafasına
daryl yeter banaHadi bakalım. 😱 İzlerim bugün kalanı. Bir an önce bitsin de yeni dizilere yelken açıcam ama Ekim'e kadar çok özlüycem TWD'yi.
Niye canım ben anlama özürlü müyüm.
Darly de Darly.
Peki kız sana soru; Darly mi, Shane mi, Rick mi, Gleen mi? Hangisiyle adada mahsur kalmak istersin.
Gleen de tatlı çocuk ama. Aa bir dakika benim jeton yeni düştü @Harunnn60 sen Darly'e gay mi demeye çalışıyorsun?
ayoll güneş kafasına geçmiş onun adam gibi adam darylGleen de tatlı çocuk ama. Aa bir dakika benim jeton yeni düştü @Harunnn60 sen Darly'e gay mi demeye çalışıyorsun?
Bilmiyorum diyeyim şimdilikGleen de tatlı çocuk ama. Aa bir dakika benim jeton yeni düştü @Harunnn60 sen Darly'e gay mi demeye çalışıyorsun?
Geçti gerçekten de bütün gün ıvır zıvır , evrak, kırtasiye işleri gibi şeylerle uğraştım.ayoll güneş kafasına geçmiş onun adam gibi adam daryl
Yok artık ama oladabilir neden biliyor musun TWD'de hiç eşcinsel karakter olmadı yani bir tane oldu o da 5. sezonda ön plandaki bir karakter değildi. Ama Darly bence de değildir olsa anlardık.ayoll güneş kafasına geçmiş onun adam gibi adam daryl
yok yahu demiyorlardı son bölümlerde öyle bir his geldi herkeseYok artık ama oladabilir neden biliyor musun TWD'de hiç eşcinsel karakter olmadı yani bir tane oldu o da 5. sezonda ön plandaki bir karakter değildi. Ama Darly bence de değildir olsa anlardık.
Dur bir de Umut'a sorayım o Game Of Thrones'dan alışık hemen anlar. Darly'e gay diyorlarmış doğru mudur sence? @sokak sanati
Yok artık ama oladabilir neden biliyor musun TWD'de hiç eşcinsel karakter olmadı yani bir tane oldu o da 5. sezonda ön plandaki bir karakter değildi. Ama Darly bence de değildir olsa anlardık.
Dur bir de Umut'a sorayım o Game Of Thrones'dan alışık hemen anlar. Darly'e gay diyorlarmış doğru mudur sence? @sokak sanati
ayoll kendiside söylüyor güneş geçti kafama diye ben hemen anlamıştımBilmiyorum diyeyim şimdilik
Geçti gerçekten de bütün gün ıvır zıvır , evrak, kırtasiye işleri gibi şeylerle uğraştım.
Yok artık ama oladabilir neden biliyor musun TWD'de hiç eşcinsel karakter olmadı yani bir tane oldu o da 5. sezonda ön plandaki bir karakter değildi. Ama Darly bence de değildir olsa anlardık.