AMC The Walking Dead 5. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz oyüzden sıkıldık cnm bu ekibin ayrı takılmasından sadece sen hoşlanıyorsun galiba ben ekibin dağınık gezip her bölüm farklı oyuncuları göstermesine sinir oluyorum öyle değilmi @Harunnn60 en çok buna sinir oluyorduk ekip bir arada olduğu bölümler çok güzel oluyor bence
:F:F:F
Öyle tek karakterli bölümleri başta ben de sevmiyordum ama bu son 2 sezonda ilginç bölümler oldu mesela Rick'in Morgan'ı bulduğu bölüm, Beth'in hastanaye düştüğü bölüm, Lizzie'nin tüylerimizi diken diken yaptığı bölüm hep tek karakter üzerine kurulu bölümlerdi. :F Efso bölümlerdi bence. :A

Öyle tek karakterli bölümleri başta ben de sevmiyordum ama bu son 2 sezonda ilginç bölümler oldu mesela Rick'in Morgan'ı bulduğu bölüm, Beth'in hastanaye düştüğü bölüm, Lizzie'nin tüylerimizi diken diken yaptığı bölüm hep tek karakter üzerine kurulu bölümlerdi. :F Efso bölümlerdi bence. :A
darl in tek sahneli bölümlerine bayılıyordum ben diğerleri kıskanclıktan çatlıyordu kötü bölüm diye karalayanlar vardı ama benim ens evdiğim bölümlerdi :A:A:A

darl in tek sahneli bölümlerine bayılıyordum ben diğerleri kıskanclıktan çatlıyordu kötü bölüm diye karalayanlar vardı ama benim ens evdiğim bölümlerdi :A:A:A
Neden acaba. :A Darly de Carol'a bir türlü açılamadı 5 sezondur aralarında bir şey geçmesini bekliyorum. :F

Nasıl yani? İpucu mu veriyorsun bana anlamadım. :A
son 4 bölümü izleyince sende bir şeyler sezeceksin. umarım öyle birşey olmaz yoksa adamın karizması gider. :F

darly çizgi romanda olmayan bir karakter ama en sevilen karakterlerin başında geliyor rickten daha çok sevildiği ortada bence twd fanalrından
:A:A:A
Çiğdem daha öncede bu yorumu yazmıştın. :F

Çizgi roman hala devam ediyor mu yoksa sonu belli mi bu dizinin? :F Ne cahlim. .ss

Darly'i severiz ama Rick bir ayrı bence. :love1:
Hala devam ediyor ve dizeden 4 sezon önde diyelim senin anlayacağın sekilde. :D

son 4 bölümü izleyince sende bir şeyler sezeceksin. umarım öyle birşey olmaz yoksa adamın karizması gider. :F

Nasıl yani? İpucu mu veriyorsun bana anlamadım. :A
harunun birşey bildiği yok ayoll darlime iftira atmaya çalısıyor oklavayı yiyecek kafasına :F:F:F

Hadi bakalım. 😱 İzlerim bugün kalanı. Bir an önce bitsin de yeni dizilere yelken açıcam ama Ekim'e kadar çok özlüycem TWD'yi. :(

Niye canım ben anlama özürlü müyüm. :A

harunun birşey bildiği yok ayoll darlime iftira atmaya çalısıyor oklavayı yiyecek kafasına :F:F:F
Darly de Darly. :A

Peki kız sana soru; Darly mi, Shane mi, Rick mi, Gleen mi? Hangisiyle adada mahsur kalmak istersin. :F

Hadi bakalım. 😱 İzlerim bugün kalanı. Bir an önce bitsin de yeni dizilere yelken açıcam ama Ekim'e kadar çok özlüycem TWD'yi. :(

Niye canım ben anlama özürlü müyüm. :A

Darly de Darly. :A

Peki kız sana soru; Darly mi, Shane mi, Rick mi, Gleen mi? Hangisiyle adada mahsur kalmak istersin. :F
daryl yeter bana :love1::love1::love1:

@Harunnn60 kıskanclıktan napıcağını şaşırmış onu dinleme sen
:A:A:A

ayoll güneş kafasına geçmiş onun adam gibi adam daryl :A:A:A
Yok artık ama oladabilir neden biliyor musun TWD'de hiç eşcinsel karakter olmadı yani bir tane oldu o da 5. sezonda ön plandaki bir karakter değildi. Ama Darly bence de değildir olsa anlardık. :F

Dur bir de Umut'a sorayım o Game Of Thrones'dan alışık hemen anlar. :F Darly'e gay diyorlarmış doğru mudur sence? :A @sokak sanati

Yok artık ama oladabilir neden biliyor musun TWD'de hiç eşcinsel karakter olmadı yani bir tane oldu o da 5. sezonda ön plandaki bir karakter değildi. Ama Darly bence de değildir olsa anlardık. :F

Dur bir de Umut'a sorayım o Game Of Thrones'dan alışık hemen anlar. :F Darly'e gay diyorlarmış doğru mudur sence? :A @sokak sanati
yok yahu demiyorlardı son bölümlerde öyle bir his geldi herkese :F

Bilmiyorum diyeyim şimdilik :bilmem: :D

Geçti gerçekten de bütün gün ıvır zıvır , evrak, kırtasiye işleri gibi şeylerle uğraştım. :(
ayoll kendiside söylüyor güneş geçti kafama diye ben hemen anlamıştım :A:A:A

Ben niye anlıyorum.:F GoT'da Gayler rahipelr oluyor genelde.:F Adam 90 yaşında Gey birde genç parlakçı vardı bir de kralın kardeşi. Başka Gey yok dizide.:F
Bence değildir ama abuk subuk pozlerı vardı. Gay'im dese inanırım yani.:F