Ölür demedim zaten Darly ölsün dedin ya sen,ben de Rick bile ölür ama Darly ölmez dedim.rick in ölmesini istemem.. eğer ölürse onun yerine atarlı ergen ömerçip kılıklı carl ı parlatırlar onun için rick e bişey olmasın
ama bu bölümde @Çiğdem- in sevincini görünce, gerçekten daryl ın ölmesini istiyorum artık
rick in ölmesini istemem.. eğer ölürse onun yerine atarlı ergen ömerçip kılıklı carl ı parlatırlar onun için rick e bişey olmasın
ama bu bölümde @Çiğdem- in sevincini görünce, gerçekten daryl ın ölmesini istiyorum artık
aaa darly e birşey olursa @destere bende seni öldürürüm vllaÖlür demedim zaten Darly ölsün dedin ya sen,ben de Rick bile ölür ama Darly ölmez dedim.
kendin söylüyorsun çizgi romanda yoktu diye ? yani gereksiz karakter ? tek yaptığı iyilikaaa darly e birşey olursa @destere bende seni öldürürüm vlla
ama şöyle birşey var darly çizgi roman karakteri değil yanı çizgi romanda öyle bir karakter yok
tamamen uydurma hayali bir karekter olmasına rağmen darly karekteri 5 sezondur twd'e en sevilen karakter halinde görünüyor rickten bile daha çok seviliyor ama hangisi ölür derseniz eğer rick e oranla darly ölme ihtimali daha yüksek çünkü darly çizgi roman karakteri değil 🙂🙂
aaa neresi gereksiz adam en çoks evilen oyuncu çizgi romanda olmamasına rağmen şuan en çokd arly karakteri seviliyor onu canlandıran adam gerçekten çok karizmatik harika bir oyuncu onsuz twd düşünemiyorum rick ölsede darly lider olsakendin söylüyorsun çizgi romanda yoktu diye ? yani gereksiz karakter ? tek yaptığı iyiliken kötü yanıda carol un dibinden ayrılmaması ) caroluda alıp zombilerin arasına dalsa birlikte yem olsalar süper olurbeth iin ölümüne sebep olanı öldrümekti
dizinin herşeyi maggie sonra michone sonra beth ? bunları çık dizi boş çuvala döner geriye bişey kalmaz zatenaaa neresi gereksiz adam en çoks evilen oyuncu çizgi romanda olmamasına rağmen şuan en çokd arly karakteri seviliyor onu canlandıran adam gerçekten çok karizmatik harika bir oyuncu onsuz twd düşünemiyorum rick ölsede darly lider olsa
9.bölüm iyi olacakHareket bekliyoruz artık yeterince kredi kullandı dizi.
ben rositaya kavuştumgözümüz aydın? @Harunnn60 , ben maggie me, sen de carol teyzene kavuştun )
9.bölümün iyi olacağını biliyorduk çok önceden, sağlam kaynaklar söylemişti5. SEZON 9. BÖLÜM
Muhteşem geri dönüş yaptı. Oh be çok özlemişim dizimi, sonunda geldi. Muhteşem bir bölümle geri dönmüş yalnız. Çok beğendim bu bölümü.
Ağır Spoiler İçerir, İzlemeyen Bakmasın.
.Yeni bölüm hiç ummadık bir ölümle başladı. Hiç aklıma gelmezdi. Tyreese TWD dizisine veda etti. Elveda güzel adam...
Çok iyi bölümdü, nasıl geçti anlamadım. Haftaya gelsede izlesek.
@GreatOttoman @sokak sanati @Harunnn60 İzlediniz Mi?