Diğeri ali ve L*** gerisini sen doldur
Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Diğeri ali ve L*** gerisini sen doldur
Aynen
ben o yarışmayı zaten izlemiyorum cnm çoğu ajans oyuncularıAynen
Vallahi kadının adı lori
ali larter miydi benlikmiş kaçırmam kötü olduDiğeri ali ve L*** gerisini sen doldur
ders çalışıyom totoş .ssali larter miydi benlikmiş kaçırmam kötü oldu
@xemrexxx yi boşuna etiketlemişsin onunki ali lukunkuydu
Hayır kanal d açali larter miydi benlikmiş kaçırmam kötü oldu
@xemrexxx yi boşuna etiketlemişsin onunki ali lukunkuydu
ben o yarışmayı zaten izlemiyorum cnm çoğu ajans oyuncuları
orda karı kocanın bazıalrının isimelrini yzmıstım ben googleye ajans oyuncuları çıktılar medeni durumlarıda bekardı
adı lori de kadın lori miAynen
Vallahi kadının adı lori
senin ali lukunkuyu andık anında buraya damladın sevdiğini anmazdım bilseydim şimdi dersede konsantre olamazsınders çalışıyom totoş .ss
nasıl açayım millet o hayat benim izliyor netten açayım en iyisiHayır kanal d aç
Kesin aklın şeref te dirders çalışıyom totoş .ss
Keşke kadın da lori olsaadı lori de kadın lori mi
senin ali lukunkuyu andık anında buraya damladın sevdiğini anmazdım bilseydim şimdi dersede konsantre olamazsın
gördüm gördüm ? bodur gözlüklüyü diyorsun ? köstebeğe benziyor )Kesin aklın şeref te dir
Keşke kadın da lori olsa
Gördün mü ?
netten açtım açmamla kapamam bir oldu demekki her lori lori değildir@destere bizde o hayat benimi ızliyoruz da yeni bölüm başlamadı bende Şans eseri kanal d yi açtım Karşıma çıktı
Aynen zaten kaybettinetten açtım açmamla kapamam bir oldu demekki her lori lori değildir
dizideki tipten kazanmıştı bariAynen zaten kaybetti
Dizide de kaybetti kadere bak
Eşi moral verir belkidizideki tipten kazanmıştı bari
bu doğuştan çarpılmış birde yarışmada çarpıldı kum torbasına dödü köstebeğin hayatı
yeni bölümü izledinmi ?Eşi moral verir belki
Evt izledimde toptan yorum yapıcam5x7. Bölüm
önceki iki bölüme göre daha güzel daha hareketli bir bölümdü
aslında hareketlide demeyelimde geçen bölüme göre bu bölümde favorilerimi gördüğüm için mutluyum yalan yok )
maggie nin çok etkili sahnesi yoktu ama su içişi bile güzel kızın, insanın şaşal şişesi olası geliyor )
rick ve grubu beth le carol u kurtarmaya gitti ordaki bob adlı polisin son hareketi küfürlüktü insanlara güvenmemek lazım demekki bu kaçıncı iyiniyetli hareketin karşılık bulamaması olayıdır hala akıllanamadılar vur kafasına ne dert kalır ne tasa
beth carol u iyileştirme çabasında oysaki kadın epey yaşadı zaten bence bu kadarı yeterli onun için çaba göstermeye gerek yok
abraham odunu kazık yutmuş bir vaziyette iki büklüm bölümü tamamladı yaptığı herhangi bir iş yoktu maggie yi üzdü boşu boşuna
japon çekirdeği ve tara ile diğer abrahamla güreşen kızın dere kenarında su taşıma girişimi gereksiz bölüm tamamlamaya yönelik sahneydi
gabriel in kiliseyi delip kaçma girişimi vardı boş sahnelerdi
michone un geçen yıllardaki aktifliği nerelerde michone u bu haliyle görmek istemiyorum nerde kılıcı nerde yanında taşıdığı zombiler nerde eski güzel michone, kadını tam etkisiz hale getirdiler senaristlere lanet olsun
kısaca noldu diye bakarsak maggie vardı michone vardı beth vardı yani güzeldi bölüm
@Çiğdem- vali hakkında bişeyler demişsindeo vali kazmasının michone tarafından öldürüldüğü sahne en sevdiğim bölümdü vali kazmasından kurtulduğumuz için mutluyum tekrar öyle bir kazma istemiyoruz
yeni bölümü izledinmi ?