AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zenci kız dizinin en iyisi :)

bence zenci kız harici bişey göstermeselerde olur.:)

sırtı dönük halde ani dönüşü ve kılıcı vatandaşın boğazına dayayışı muhteşemdi..

sarı kadın orda kalmakla valinin kucağına düştü yakında kötü yolada düşer:)

bu arada zenci kız ordan çıktıda devamını göremedik kurtuldumu

sen yeni fragmanı görmedin mi? yeni fragmanda kızın peşine sapık-vali adam yolluyordu.Bi an öyle görmüştüm.

Sence sapık-valiye o hareketi çeken bi kadına kim n'apabilir :X Onlari önce o verev verev doğrar sonra bi güzel etinin suyuyla çorba yapıp şifa niyetine bile içer :X

kızın iki tane zombisi vardı evin köpeği gibi kullanıyordu onları :)) onlarıda kaybetti şimdi daha yalnız :)

Yorumları bu konudan yapalım.

the-walking-dead-sezon3.jpg

Çok çok iyi bir bölümdü, birçok olay gelişti ilerleyen bölümler daha da heyecanlı olacak :D

Valiyle Andrea sonunda işi pişirdi 😎

Çok iyi bölümdü. Michonne gruba katıldı ilerleyen bölümlerde olaylar,olaylar. 😎

Michonne'lu sanheler gayet güzeldi.Dixon'un Anderea hakkındaki düşüncesine katılıyorum ve yakişiktiriyordum :F:F Vali Beyle ne alaka yaaa.Mihonne'ye geri dönecek bence :X

Michonne gruba katılırsa süper olur :) Fragmandada görüyoruz zaten hapishaneye giriyor ve glenn,maggie'yi aramaya çıkıyolar zenci,darly,rick ormanda vali ile andrea zaten olanlar oldu :D merle ise glenn'i dövüyo sorguda fena bölüm olacak anlaşılan :)

Yav bir türlü izleyedim sınavlardan başımı kaldıramıyorum kısmetse yarın izlicem yoruma boğcam konuyu. :D :D

- - - Ekleme - - -

@msavasman hoşgeldin gruba reyiz. :D

Aslında genel olarak durgun bir bölümdü bence ama ilerleyen bölümler için önemli olaylar oldu.

Rick reyisin kafayı yemesine üzüldüm ama sonunda toparladı.

Michonne bölümün yıldızıydı. Bizimkilere katılacak herhalde iyi olacak. :)

Merle'nin canı cehenneme :livid: