AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katliam oldu be. İbret aldım.T-Doga gıcık olurdum ama ona bile üzüldüm.Uyuşturucu bağımlısı mahkum feci ya :D bro filan :D

Şimdi izledim güzel bir bölümdü bence Michonne'nin gruba katılması çok iyi oldu.Merle'ye çok gıcık kapıyorum ya Michonne reyiz öldürecek onu kısmetse Glenn ve Maggie nasıl kurtulacak acaba birdahaki bölüm çok güzel olacak. :D

çok güzel bir bölümdü

michone lu sahneler harikaydı ben zenci kıza hayranım :))

merle korkudan takip etmedi michonu yanındaki çaylağı kafasından vurdu ..

son sahnede zenci kız grubu bulmuştu ama zombilerin arasında zombi niyetine vurmasalar iyi

sarı kadında valiyle pişti oynamaya devam ediyor :))

çok güzel bir bölümdü

michone lu sahneler harikaydı ben zenci kıza hayranım :))

merle korkudan takip etmedi michonu yanındaki çaylağı kafasından vurdu ..

son sahnede zenci kız grubu bulmuştu ama zombilerin arasında zombi niyetine vurmasalar iyi

sarı kadında valiyle pişti oynamaya devam ediyor :))

Yok vurmazlar Rick farketti.

Evet Merle korktu herhalde. :D

Michionne reyissssss :D Rick reyis telefonla görüşürken ibret aldım.Bi sövdüm bi sövdüm :D Merlede kızdan dayak yedi :crushed:

Telefon görüşmesini anlayan var mı ya ? :D Ayrıca ilk sezon ilk bölümde ki o siyahi adamla çocuğuna ne oldu ? 3 sezon oldu ses soluk yok. :D

Onlar kayıplara karıştı ölmüşlerdir. :D

Telefon görüşmesi Rick'in kafasından uydurmasıydı. :D bkz: kafayı üşütmek :D

Ben her bölüm bi yerden çıkacaklar diye düşünüyorum ama bakalım. :D Hatta telefonla o adam aradı falan sanmıştım Rick'i falan bildiği için ama saçma bi şey çıktı. :D

telefon olayının kısaca açıklaması :
a) rick kayışı koparmıştır
b) rick balataları sıyırmıştır

[İzlemediysen okumaman senin için daha iyi olur.]
Güzel bölümdü. :D Ama bir sonraki bölüm daha fena olacak. :D Rickler bastı Woodbury'i, Darly ile Merle'nin karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum. :D Gleen Reyiz konuşmasa da Maggie, Glenn'e silah çekilince mecbur konuştu. Bu Vali tam sapık. :D Gelecek bölümde hapishaneyi zombiler basıyor Carl bakalım sözünü tutup geriye kalanları koruyabilecek mi ? 😎