AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın izlicem, yorumumu o zaman yaparım :D

Hayatımda böyle bi bölüm görmedim :)
Rickler wood'u basıyo zaten sondaki fragmanda darly brother diyo büyük ihtimal biliyo artık maggie'yi görünce bir kez daha aşık oldum lauren'e aşkım benim ya :D

neyse andrea'da öğrendiğinde valiyi satacak büyük ihtimal
gleen'e çok fena üzüldüm şerefsiz merle
hapishaneyi zombiler basıyo inşallah gruptan biri daha gitmez
lori'de gelecekse gelsin gelmicekse gelmesin :D
ricklerin sıkıştığı o kulübedeki adam ne ayak lan :D polisi çağırırım diyo nasıl yaşamış ki o zamana kadar

neyse yorumlarım bu kadar haftayı sabırsızlıkla beklerken ki şubat arası gelip çattı haftaya nasıl bitecek merak ediyorum :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
3 saat önce izledim şimdi aklıma geldi yazmak :X

Glenn'in önüne zombinin atilması ve onun zombiden kurtulma sahneleri süper ötesiydi.Maggie o bangırtıyı nasıl duyamadı(b) Merle Glenn'i sorgularken duyuyordu.Survivor -zombi'de sahnesinde Glenn'i duysaydı daha dramatik sahneler cıkardi...

Carl bebeğin adını anasının adını verebilirlerdi aslında.

Michonne yine tarzını konuşturdu klubedeki adama gözünün yaşina bakmadan harakirisini kendi elleriyle verdi.Zombilerin adamı yeme sahnesi neydi ya öyle...80'lerdeki kamera harekeiyle çekmişler resmen.İnsan 3-5 bağirsak cıkartirir onlarla oynatırdı zombilere:X

Vali Bey'de iyice sapıktlaşti(Cinsel anlamda)...
Vali Bey'in g..tü tutuştu:F Rick'ten baya korktu..Merle ve Darly'da düşman oldular Vali Bey yüzünden.Darly abisini öldürcek:(

Dizinin sonunda çalan tempo müziği acayip güzeldi...Beni bile gaza getirdi.

Bu bölüm iyiydi.Haftaya savaş başlasın..

Bu sezonun en iyi bölümüydü, 8.bölüm daha da güzel olacak.

Vali karizmaydı ama bu bölümden sonra gözümden düştü :D

İzledim biraz önce.

Gerçekten çok güzel bir bölümdü. 3. sezon 2.sezondan her anlamda daha başarılı.

Merle ve Vali için söyleyecek şey bulamıyorum. Maggie'nin dediği gibi cehenneme kadar yolları var.

Glenn reyis helal olsun.

Gelecek bölüm dizinin şu ana kadarki en güzel bölümlerinden biri olmaya aday Fragmanı izlemedim izlemek ve ne olduğunu da bilmek istemiyorum yorum yapan arkadaşlar fragmanla ilgili bilgi vermezlerse iyi olur. 4 kişi işleri zor ama umarım başarırlar.

Bu arada sezon ortası arası ne çabuk geldi. İyi ki bu sezon 16 bölüm olmuş yoksa 13 bölüm yetmeyecekti. :):) Büyük ihtimal haftaya merakta bırakacak bir yerde kalacak ve aylarca bekleyeceğiz yine. :(

Az önce izledim en süper bölümdü. :D Glenn'e helal valla baya geliştirmiş kendini.:) Fragmanı izledimde Rick'in eline m16 çok yakışmış. :D
Bu bölüm nedense Shane'i hatırladım o da olsaydı şimdi çok süper olurdu yav süper 5'li.:D Bakalım kurtulabilecekler mi ?

Az önce izledim en süper bölümdü. :D Glenn'e helal valla baya geliştirmiş kendini.:) Fragmanı izledimde Rick'in eline m16 çok yakışmış. :D
Bu bölüm nedense Shane'i hatırladım o da olsaydı şimdi çok süper olurdu yav süper 5'li.:D Bakalım kurtulabilecekler mi ?

Glenn adını andığı için hatırlamışsındır. Orası çok komikti. :D

Shane iyi ki öldü ya o olsaydı bizimkileri öldürürdü. :(

bölüm olsun diye yapılmıs bir bölüm 7 bölüm başka bişey değil hiç birşey yoktu konusmalarla 45 dk bitti :)