AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valinin çıkışı çok ilginçti hiç beklemiyordum öyle bir şey. :)

Michonne reyis candır. Helal olsun. Andrea bıraksaydı tamamen bitirecekti işini ama olmadı. Andrea gerçekleri görür umarım.

Yeni gelenlere bence Rick karşı çıkmayacak niye karşı çıksın nüfusları azalmıştı yeniden artmaları iyi olur. Zaten iyi insanlara benziyorlar.

Merle bu sefer gerçekten ölüyor inşallah hayırlısıyla. :D

Valinin çıkışı çok ilginçti hiç beklemiyordum öyle bir şey. :)

Michonne reyis candır. Helal olsun. Andrea bıraksaydı tamamen bitirecekti işini ama olmadı. Andrea gerçekleri görür umarım.

Yeni gelenlere bence Rick karşı çıkmayacak niye karşı çıksın nüfusları azalmıştı yeniden artmaları iyi olur. Zaten iyi insanlara benziyorlar.

Merle bu sefer gerçekten ölüyor inşallah hayırlısıyla. :D

[İzlemediysen okumaman senin için daha iyi olur.]
Ama yiyecekleri az. Kalmaları içni hayırlı işler yapmaları lazım. :D

Hallederler ya asıl sorun validen nasıl kaçacakları. Vali ordu yollayacaktır bizimkilere. Eleman lazım savaşacak. :)
Zenci de gitti zaten. :(

] Merle kovuldu Vali tarafından eğer ölmezse bizim gruba zarar verebilir. :(

Dizi çok güzeldi gerçekten vali korsanlara benzedi iyice :) Darly'i severdim kötü oldu ama bizimkiler bırakmaz onu. :)

Diziyi şimdi izledim süperdi sezonun en iyi bölümüydü ama bence Merle ve Vali birlikte oyun yapıyor olabilirler Darly ile Merle'i yalandan bırakır ve Darly'de bunun bizim gruba söyler yani Merle'nin hain olmadığını söyler böylece Merle gruba dahil olur ve casusluk yapabilir.

izledim çok güzel bir bölümdü

michon un valiyi gözünden yaralaması ve valinin zombileşmiş kızını kazığa geçirmesi muhteşemdi

her zamanki gibi favorim zenci kız michon ..

Diziyi şimdi izledim süperdi sezonun en iyi bölümüydü ama bence Merle ve Vali birlikte oyun yapıyor olabilirler Darly ile Merle'i yalandan bırakır ve Darly'de bunun bizim gruba söyler yani Merle'nin hain olmadığını söyler böylece Merle gruba dahil olur ve casusluk yapabilir.

Olabilir gayet mantıklı. :)

Fragmanda gleen ve maggie silah doğrultarak ricklerin üstüne geliyolar zaten fragmanı dikkatlice durdurarak izlerseniz kol gözüküyo tam orda yani yanlarında merle ve daryl var.

Ayrıca vali ateş ediyo cs 1.6'daki 4/4 silahıyla ve gleen elinde awpyle bi yere koşuyo bnce vali hapishaneye baskın yapıyo ayrıca tyresse ile rick iyi anlaşacak çizgi romanda tyresse daha önceden giriyodu diziye fakat burda geç girdi

Diğer merak ettiğim yer ise morgan ve oğlunun ne zaman dizeye dahil olacağı :) Şimdilik yorumlarım bu kadar umarım zaman çabuk geçer :)