AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sandım hemen izlediniz :X Gece izlicem.Yorumda görüşmek üzere Yalanuz Kovboy Rick.

zenci kızın hem eşek hemde askılık olarak kullandığı iki zombi öldürüldükten sonra diziden soğudum askılık zombiler çok güzeldi :))

arayan kisinin ilk bolumlerdeki cocugu olan zenci olabilecegini dusunuyorum :) bolum ile ilgili yoruma geliceksekte sezonun en durgun ve bos bolumuydu

Rick gitsin bi banyo yapsın hacılar yaa.Her yeri kan oldu.Zombileri öldürüyorlar ama yüzü gözü kan içindeler.Gözünün içine kan kaçmıyor mu ? Tırnak aralarindan kan sızmıyor mu? ISırınca ölüyorlar ama😕 Yani doktorlar boşa eldiven takmıyor dimi.Tırnak aralarndan korunmak için.Tırnak arasından kan sızıyorsa ısırıldıgındaki etkiyi yaratmalı bence.Bu hafta bölüm yine saçmaydı ama zenci kadin ve samuray harekleri beni benden aldi.Özellikle zpmbiyi ortadan 2'ye ayıran verev oğrama şekli :F:F Bide Spartacus'e göz kırptı dizi :X Arena savaşlari gibiydi Spartacus'ü izlemek istedim bi an:)

Bence güzel bir bölümdü, sıkılmadım yani :D

Darly reyiz süperdi, adamın dibi lafını sonuna kadar hak ediyor :D

Yorumları okudum ve izlemicem. Bu bölümü izlemesem de çok bi şey kaçırmam açıkcası. :)

Rick gitsin bi banyo yapsın hacılar yaa.Her yeri kan oldu.Zombileri öldürüyorlar ama yüzü gözü kan içindeler.Gözünün içine kan kaçmıyor mu ? Tırnak aralarindan kan sızmıyor mu? ISırınca ölüyorlar ama😕 Yani doktorlar boşa eldiven takmıyor dimi.Tırnak aralarndan korunmak için.Tırnak arasından kan sızıyorsa ısırıldıgındaki etkiyi yaratmalı bence.Bu hafta bölüm yine saçmaydı ama zenci kadin ve samuray harekleri beni benden aldi.Özellikle zpmbiyi ortadan 2'ye ayıran verev oğrama şekli :F:F Bide Spartacus'e göz kırptı dizi :X Arena savaşlari gibiydi Spartacus'ü izlemek istedim bi an:)

zenci kız dizinin en iyisi :)

bence zenci kız harici bişey göstermeselerde olur.:)

sırtı dönük halde ani dönüşü ve kılıcı vatandaşın boğazına dayayışı muhteşemdi..

sarı kadın orda kalmakla valinin kucağına düştü yakında kötü yolada düşer:)

bu arada zenci kız ordan çıktıda devamını göremedik kurtuldumu

merlenin zombiler arasındaki dövüş sahnesi iyiydi ama sonunda o zombilerden biri merleye tecavüz etseydi daha muhteşem olurdu :)

final sahnesindeki telefon kimdendi acaba ??

son olarak arkadaşlara katılmıyorum bu bölüm güzeldi bence :)