AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper bir bölümdü başlar durgundu ama çoştu hemen :D O 2 zombiliyi daha başka bi şey yapsalar daha iyi olurmuş çok sıradan olmuş o :D

Çooooooooook durağindı...Hatta hiç dialog yoktu sadece zombi avi.Haftaya az birazda dialog inş.Bu arada saçları uzatmişlar ama sakallar aynı kalmiş ilginç :X

Güzel bölümdü :D Bölümün sonunda insanların çıkması beni şaşırttı bakalım aile büyüyecek gibi :D

Yorum yapmayı unutmuşum. :D

Bu bölüm baya iyiydi ilk bölümden çok daha iyiydi. Yalnız sonunda daha farklı bir aksiyon bekliyordum olmadı. :):)

Ben indirdim gece izlicem...Dexter Homeland hemen ardından gelicekler...Pazartesi gecelerini seviyoooooorum.
@greatottoman neden hd indirip yarın izliyorsun? HD kaç saatte iniyor?

@forumdash aga dün okul,dersler filan vardı,yarın akşam(okul yok ya) rahat rahat cipsimi,kolamı alıp izleyecektim ama dayanamadım yine izledim.

Dizinin bu bölümü süperdi yine.Rick çok profesyonelleşmiş duygularına yenilmiyor artık.Carl reyizde avlanmaya başlamış babasının oğlu. :D
Yalnız fragmanda The Gavernor vardı ama dizide göremedik.

1.bölüme göre daha iyi bir bölümdü. Rick reyizin beyaz tişörtlüyü öldürmesine sevindim adamın tipinde hayır yoktu :D

@forumdash aga dün okul,dersler filan vardı,yarın akşam(okul yok ya) rahat rahat cipsimi,kolamı alıp izleyecektim ama dayanamadım yine izledim.

Dizinin bu bölümü süperdi yine.Rick çok profesyonelleşmiş duygularına yenilmiyor artık.Carl reyizde avlanmaya başlamış babasının oğlu. :D
Yalnız fragmanda The Gavernor vardı ama dizide göremedik.

Eğer ilk bölüm sonundaki fragmanı diyorsan orada bu sezon içinde olacakları gösterdi sadece bu bölümü değil. :):)
Tavsiyem hiç izlemeyin o fragmanları heyecanını kaçırmayın ben de izliyorum bazen yanlışlıkla falan ama olsun. :D

Güzeldi ama sonunda hiçbi şey olmadı 3.sezon 1.bölümünün sonu daha iyiydi. :D

- - - Ekleme - - -

Güzeldi ama sonunda hiçbi şey olmadı 3.sezon 1.bölümünün sonu daha iyiydi. :D