AMC The Walking Dead 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sezonun en iyi bölümü bu da olabilir. Her şey vardı bölümde. Ama sonu çok şaşırtıcı, etkileyiciydi. Açıkçası böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Karakteri sevmiyordum açıkçası ama ölmesine çok üzüldüm. Ağlatmaya çok yaklaştı bölümün sonu hatta birkaç damla gelmiş olabilir. :(

Zenci arkadaşın ölümüne de üzüldüm ama kadının ölmesine sevindim en sevmediğim karakterlerden biriydi başından beri. :D

Sezonun en iyi bölümü bu da olabilir. Her şey vardı bölümde. Ama sonu çok şaşırtıcı, etkileyiciydi. Açıkçası böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Karakteri sevmiyordum açıkçası ama ölmesine çok üzüldüm. Ağlatmaya çok yaklaştı bölümün sonu hatta birkaç damla gelmiş olabilir. :(

Zenci arkadaşın ölümüne de üzüldüm ama kadının ölmesine sevindim en sevmediğim karakterlerden biriydi başından beri. :D

Benide ağlattı birazcık :(

Ölen karakteri bende sevmiyordum :D Rick reyiz duygulandırdı beni sonunda :(

Hay ben böyle diziye!!!!!
Gözlerim 10dk dolu doluydu Rick "yooo yooo" diye ağit yakmaya başladiğinda az daha gecenin köründe onunla ağita eşlik edecektim.Süper bölümdü.Ana - Oğul vedalaşması Baba'nın yıkılması.Bebebğin ağlaması her duygu acısından yakalamişlar.Bende kadını sevmezdim ama böyle yapcağini bilmezdim.The Big C 1.sezon finalindan beridir bu kadar etkilenmemiştim. :T 10/10 arkadaş!!

Son düzenleme:
Müthiş bölümdü hakkaten.
T-Dog reyizin ölmesine üzüldüm, iki zombiyi birden tutup cesurca öldü. :( Lori'nin ölmesine hem sevindim hem üzüldüm. :(

Moderatörün son düzenlenenleri:
:D

ai.capsspot.com_s_3_5_250115.jpg

Ekli dosyalar

• ai.capsspot.com_s_3_5_250115.jpg
    ai.capsspot.com_s_3_5_250115.jpg
    39.1 KB · Hit: 301
:D

250115.jpg
Ben o adam üzülmedim ya.Hapisteki adamlari gruba alalım dediğinde bi an fark ettim "bu adam ne iş yapıyor grupta?Ölse hiçte üzülmem dedim" adam omuzdan ısırıldı.:X (keşke o an başka bişey dileseydim olacakmiş:F)
Niye sevmiyordunuz o karakteri ya tamam bir iki yanlışı oldu ama her türlü gideri vardı. :D
Prison Break'te ne kadar sevdiysem TWD 'de o kadar gıcık oldum.Gıcıktım ama böylede olsun istemezdim.

T-Dog doğruya doğru hiç ortalarda gözükmezdi varlığıyla yokluğu arasında pek fark yok ama bir yerlerde sağ olduğunu bilmek yetiyordu. Zaten pek kimse kalmadı grupta da :(

Ohaa süper bir bölümdü valla erkek olmasam oturur ağlardım.

Sezonun en iyi bölümüydü,T-Dog ve Lori öldü yazık oldu. :(

Dizini gidişatı baya değişek bu bölümden sonra.

- - - Ekleme - - -

Bu iki eleman bakalım girecekler mi. İkisinin birbiriyle konuşmaları beni güldürüyor. :D

Girer bence çünkü Rick'i kurtardı ve artık daha fazla insan gücü lazım.

Ohaa süper bir bölümdü valla
erkek olmasam oturur ağlardım.

Sezonun en iyi bölümüydü,T-Dog ve Lori öldü yazık oldu. :(

Dizini gidişatı baya değişek bu bölümden sonra.

- - - Ekleme - - -

Girer bence çünkü Rick'i kurtardı ve artık daha fazla insan gücü lazım.

Erkekler ağlamaz mı :X Çocuklar küçükken sussun diye söylenen sözler harbiden etki birakiyormuş:X:X:X En azindan bi gözlerin dolaydı.Ruh gibi ekrana mı baktin merak ettim haci ya :X

@24 Oh, oh spoiler havada uçuşmuş. :D Spoiler içeren mesajları beyaz veya @15'teki gibi yazarsanız daha iyi olur. :)