8'de.😎
Aman korkma panpa ben bile korktum gündüz olmasına rağmen
8'de.😎
Sezonun en iyi bölümü bu da olabilir. Her şey vardı bölümde. Ama sonu çok şaşırtıcı, etkileyiciydi. Açıkçası böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Karakteri sevmiyordum açıkçası ama ölmesine çok üzüldüm. Ağlatmaya çok yaklaştı bölümün sonu hatta birkaç damla gelmiş olabilir.
Zenci arkadaşın ölümüne de üzüldüm ama kadının ölmesine sevindim en sevmediğim karakterlerden biriydi başından beri.
Ben o adam üzülmedim ya.Hapisteki adamlari gruba alalım dediğinde bi an fark ettim "bu adam ne iş yapıyor grupta?Ölse hiçte üzülmem dedim" adam omuzdan ısırıldı. (keşke o an başka bişey dileseydim olacakmiş)
Prison Break'te ne kadar sevdiysem TWD 'de o kadar gıcık oldum.Gıcıktım ama böylede olsun istemezdim.Niye sevmiyordunuz o karakteri ya tamam bir iki yanlışı oldu ama her türlü gideri vardı.
T-Dog doğruya doğru hiç ortalarda gözükmezdi varlığıyla yokluğu arasında pek fark yok ama bir yerlerde sağ olduğunu bilmek yetiyordu. Zaten pek kimse kalmadı grupta da
Yeni üye kaydı lazım.
Ekranı kitapla kapayıp yazıyorum şimdi hd olarak indiriyorum izleyince yorumlarımı yazıcam.
Bu iki eleman bakalım girecekler mi. İkisinin birbiriyle konuşmaları beni güldürüyor.
Ohaa süper bir bölümdü valla
[/SIZE]
erkek olmasam oturur ağlardım.
Sezonun en iyi bölümüydü,T-Dog ve Lori öldü yazık oldu.
Dizini gidişatı baya değişek bu bölümden sonra.
- - - Ekleme - - -
Girer bence çünkü Rick'i kurtardı ve artık daha fazla insan gücü lazım.