- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Bu mesajda o potansiyeli gördümBir de o yaşta her lafıma nasıl zekice yanıtlar veriyorsun ve beni susturuyorsun hayret ediyorum. Keşke yaşlanınca biz de bu kadar zeki olsak
Bu mesajda o potansiyeli gördümBir de o yaşta her lafıma nasıl zekice yanıtlar veriyorsun ve beni susturuyorsun hayret ediyorum. Keşke yaşlanınca biz de bu kadar zeki olsak
Sana saygılıyım tabii ki
Bir de o yaşta her lafıma nasıl zekice yanıtlar veriyorsun ve beni susturuyorsun hayret ediyorum. Keşke yaşlanınca biz de bu kadar zeki olsak
Bu çocuk adam olacak çocuk ama @MasacRE de burada önemli rol oynuyor dreamy masacreye bakarak böyle kütük olmayayım diyerek kendine dikkat ediyor masacre sevap topluyorsunBu mesajda o potansiyeli gördüm?
Bu çocuk adam olacak çocuk ama @MasacRE de burada önemli rol oynuyor dreamy masacreye bakarak böyle kütük olmayayım diyerek kendine dikkat ediyor masacre sevap topluyorsun ?A
dreamy cevabını vermiş. Ben bir şey demiyorum@MasacRE ’nin bana karşı bir kütüklüğünü görmedim valla, size yapmıştır
Oscarlar geçmeden sorulacak soru mu bu şimdi
dreamy cevabını vermiş. Ben bir şey demiyorum
Bu mesajın diğer tarafında olmak nasıl bir duygu dreamy
Aaa bu ne dizisiydi@MasacRE ’nin bana karşı bir kütüklüğünü görmedim valla, size yapmıştır
Bilmiyorum ama puanı iyiymiş, oscarlardan sonra bakılabilirAaa bu ne dizisiydi
Seni kendisi gibi kütük olmamanı sağlıyor işte onu demek istedim bende ayoll .A ?A
Kaç filmin var izleyecek? Gerçi sen daha Muhafız izleyecektn, onu sürersin öneOscarlar geçmeden sorulacak soru mu bu şimdi
Şemşiye okuluAaa bu ne dizisiydi
Seni kendisi gibi kütük olmamanı sağlıyor işte onu demek istedim bende ayoll .A ?A
Minimum 4 film, ama kaç izlerim bilmiyorumKaç filmin var izleyecek? Gerçi sen daha Muhafız izleyecektn, onu sürersin öne
Şemşiye okulu
Yaa Black Sails'deki billy oğlanın dizisi
@MasacRE in tek bir kardeşi varBilmiyorum ama puanı iyiymiş, oscarlardan sonra bakılabilir@Forumdash
Seni beklerken erozyona önlem alıyormuşum gibi hissediyorum. Kök salıyorumMinimum 4 film, ama kaç izlerim bilmiyorumBiraz beklerim diyorsan izleriz beraber sen bilirsin
dreamy cevabını vermiş. Ben bir şey@Çiğdem en iyisini bilir diyorum.dreamy cevabını vermiş. Ben bir şey demiyorum
Bu mesajın diğer tarafında olmak nasıl bir duygu dreamy
Bana fark etmez sen nasıl istersen dedecim.
Sen ekibi topla gelecek hafta uyar banaSeni beklerken erozyona önlem alıyormuşum gibi hissediyorum. Kök salıyorum
GelmişsinFazla ergenimsi gibi bir hava verdi bana. Umarım yanılırım.
Tamam başlayalım. Minumum 4 film dediğin filmi haftasonları izle @MasacREBana fark etmez sen nasıl istersen dedecim.
Öcülerlemi konusuyorsunBen de seni övüyorum işte. Git bir daha bak mesaja uykun gelmiş senin galiba anlamamışsın dediğimi
Bana dedin galiba benim mesaj bir değişik olmuş zaten, alıntı olmamasını normal karşılıyorum.Ben de seni övüyorum işte. Git bir daha bak mesaja uykun gelmiş senin galiba anlamamışsın dediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?