İyi yakışıklıyım
@Forumdash ı yaşlandırmışsın
İyi yakışıklıyım
@Forumdash a ne bulsam en gençleri öyle çıkıyorİyi yakışıklıyım
@Forumdash ı yaşlandırmışsın![]()
Zebanilerle oynaşmaktan vakti kalır mı buraya@Forumdash a ne bulsam en gençleri öyle çıkıyor
Aaa şu desterede hortlasada bizim görüştüğümüzü düşündüğünüzü görse sizle birazda o uğraşsaGerçi en son geldinde bir açıklama dizmişti ama
![]()
Mart ayında burda olması lazım @Forumdash ı da üzüm üzüme baka baka Harun 2 oldunu görünce ona bir ayar çeker fok başkanZebanilerle oynaşmaktan vakti kalır mı buraya![]()
Ben gitmeden gelsin bariMart ayında burda olması lazım @Forumdash ı da üzüm üzüme baka baka Harun 2 oldunu görünce ona bir ayar çeker fok başkan ?A![]()
Aaa bir durun durdunuz yerde ayollBen gitmeden gelsin bari@Harunnn60
Yaz ayı gelmedi dahaAaa bir durun durdunuz yerde ayoll@Harunnn60 sen destere biriniz gidiyor diğeriniz geliyor vlla şuankı güzel sohbeti sizler ve şuan forumda olmayanlar olmadan yapılmıyor bir durun durudğunuz yerde
![]()
Aaa olsun tabi öyle bilmem kaç ay arası olmasın , biz gececi tayfa ve eksikelrde tamamlanınca @Harunnn60 forum daha cici oluyorYaz ayı gelmedi dahakısa olur bu ara ama gitmeden gelsin bi zahmet
![]()
Yanında yavuklusunu da getiriyormuş destereAaa olsun tabi öyle bilmem kaç ay arası olmasın , biz gececi tayfa ve eksikelrde tamamlanınca @Harunnn60 forum daha cici oluyor![]()
Onun yuzunden bu dönguŞöylede birşey var siz yokken destere sizi çekiştiriyor nerede bunlar diyeO gidiyor siz geliyorsunuz bu sefer aynı sohbet ona dönüyor ?A
@Harunnn60 @Forumdash
Onun yuzunden bu dönguEn uzun arayı veren ve kısa kalan o
![]()
Genel anlamda şu 2 yıldır kışlarıda tekliyor eskiden en azından kışları olurdu
Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınız ?A
Ben fotoşok değil el emeği kendim çiziyorum @Maskeli Fedai @MasacRE onları çizdikten sonra ressamlardan sergilerden uçuk teklifler almışlar kendisinizi satın diye ?A
Sizede pehleyen kardeşler çizecem el emeği ?A@xemrexxx @serhatt
![]()
senin gibi evde kalmış o da
ufal da cebime gir be kartoloşDaha çocuk sayılırız dur bakalım ?A@xemrexxx
Boy olarak çocuk sayılır bu Hogatha ve zeka yaşı olarakufal da cebime gir be kartoloş![]()
Boy olarak çocuk sayılır bu Hogatha ve zeka yaşı olarak![]()