İyi yakışıklıyımÇembere aldıkya seni Önünde de tayfanın lideri @Forumdash nasıl geliyor
@Forumdash ı yaşlandırmışsın
İyi yakışıklıyımÇembere aldıkya seni Önünde de tayfanın lideri @Forumdash nasıl geliyor
@Forumdash a ne bulsam en gençleri öyle çıkıyorİyi yakışıklıyım
@Forumdash ı yaşlandırmışsın
Zebanilerle oynaşmaktan vakti kalır mı buraya@Forumdash a ne bulsam en gençleri öyle çıkıyor
Aaa şu desterede hortlasada bizim görüştüğümüzü düşündüğünüzü görse sizle birazda o uğraşsa Gerçi en son geldinde bir açıklama dizmişti ama
Mart ayında burda olması lazım @Forumdash ı da üzüm üzüme baka baka Harun 2 oldunu görünce ona bir ayar çeker fok başkanZebanilerle oynaşmaktan vakti kalır mı buraya
Ben gitmeden gelsin bari @Harunnn60Mart ayında burda olması lazım @Forumdash ı da üzüm üzüme baka baka Harun 2 oldunu görünce ona bir ayar çeker fok başkan ?A
Aaa bir durun durdunuz yerde ayoll @Harunnn60 sen destere biriniz gidiyor diğeriniz geliyor vlla şuankı güzel sohbeti sizler ve şuan forumda olmayanlar olmadan yapılmıyor bir durun durudğunuz yerdeBen gitmeden gelsin bari @Harunnn60
Yaz ayı gelmedi daha kısa olur bu ara ama gitmeden gelsin bi zahmetAaa bir durun durdunuz yerde ayoll @Harunnn60 sen destere biriniz gidiyor diğeriniz geliyor vlla şuankı güzel sohbeti sizler ve şuan forumda olmayanlar olmadan yapılmıyor bir durun durudğunuz yerde
Aaa olsun tabi öyle bilmem kaç ay arası olmasın , biz gececi tayfa ve eksikelrde tamamlanınca @Harunnn60 forum daha cici oluyorYaz ayı gelmedi daha kısa olur bu ara ama gitmeden gelsin bi zahmet
Yanında yavuklusunu da getiriyormuş destere ne gülerim ama @ForumdashAaa olsun tabi öyle bilmem kaç ay arası olmasın , biz gececi tayfa ve eksikelrde tamamlanınca @Harunnn60 forum daha cici oluyor
Onun yuzunden bu döngu En uzun arayı veren ve kısa kalan oŞöylede birşey var siz yokken destere sizi çekiştiriyor nerede bunlar diye O gidiyor siz geliyorsunuz bu sefer aynı sohbet ona dönüyor ?A @Harunnn60 @Forumdash
Onun yuzunden bu döngu En uzun arayı veren ve kısa kalan o
Genel anlamda şu 2 yıldır kışlarıda tekliyor eskiden en azından kışları olurduYanında yavuklusunu da getiriyormuş destere ne gülerim ama @Forumdash
Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınız ?A
Ben fotoşok değil el emeği kendim çiziyorum @Maskeli Fedai @MasacRE onları çizdikten sonra ressamlardan sergilerden uçuk teklifler almışlar kendisinizi satın diye ?A
Sizede pehleyen kardeşler çizecem el emeği ?A @xemrexxx @serhatt
Ecünnüye bak bulduğunu yiyor @xemrexxx
senin gibi evde kalmış o daEcünnüye bak bulduğunu yiyor @xemrexxx
Daha çocuk sayılırız dur bakalım @xemrexxxsenin gibi evde kalmış o da
ufal da cebime gir be kartoloşDaha çocuk sayılırız dur bakalım ?A @xemrexxx
Daha çocuk sayılırız dur bakalım @xemrexxx
Boy olarak çocuk sayılır bu Hogatha ve zeka yaşı olarakufal da cebime gir be kartoloş
Boy olarak çocuk sayılır bu Hogatha ve zeka yaşı olarak