Hani ayollBen yaptım bile sizi. Artık 1 yıl boyunca bu resmi atarsın @Forumdash artık yeter atma der
@xemrexxx @dreamy @MasacRE
Hani ayollBen yaptım bile sizi. Artık 1 yıl boyunca bu resmi atarsın @Forumdash artık yeter atma der
@xemrexxx @dreamy @MasacRE
Oooo çok yakışmısız @Forumdash abiciğimle tam hayal ettiğim gibi kendisi Bakıyorsun göremiyorsun @xemrexxx @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @SherlockYa gözükmedi mi
Ekli dosyayı görüntüle 65345
Yanına niye o kadar yaklaştın orası kafamı karıştırdı Bunu kullanırsın artıkOooo çok yakışmısız @Forumdash abiciğimle tam hayal ettiğim gibi kendisi ?A Bakıyorsun göremiyorsun @xemrexxx @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Yüzü ağaç kovuğu gibi gece uyurum yuva ederim @Forumdash @MasacRE @xemrexxxYanına niye o kadar yaklaştın orası kafamı karıştırdı Bunu kullanırsın artık
Gebert istersen adamı bide yuva ederim diyor
Hahha kafasında yüzünün boş olması güzel sankı benim için Hem depoladığım fıstıkları yer @ForumdashGebert istersen adamı bide yuva ederim diyor
Kalp atmiştim geri çektim Artık sevgi pıtırcıklığına inanmıyorumCivciv benim @Forumdash Üşengeçlikten sana özel bir resim bile bulmuyor görüyor musun benim resimleri koyuyor
Bu resmi ilk yıllarımda kullanmıştı buna benzer geçen sefer ara verdiğimde de kullanmıştımHani ayoll ?A
Klasik boncuk dağıtıyor işteKalp atmiştim geri çektim Artık sevgi pıtırcıklığına inanmıyorum
Bu resmi ilk yıllarımda kullanmıştı buna benzer geçen sefer ara verdiğimde de kullanmıştım
FındıkHahha kafasında yüzünün boş olması güzel sankı benim için ?A Hem depoladığım fıstıkları yer @Forumdash
@destere yuva yapsın sanaHahha kafasında yüzünün boş olması güzel sankı benim için ?A Hem depoladığım fıstıkları yer @Forumdash
haha hihi demeye başladın
Sorun sendeymiş demek hem beni hem @Harunnn60 u böyle yaptiysan
Klasik boncuk dağıtıyor işte
PP mi yapmıştım unuttum valla o zamanları
Aaa ayağın sakatlanınca gelip ben tamir ediyorum unutma abiciğimKalp atmiştim geri çektim Artık sevgi pıtırcıklığına inanmıyorum
Bu resmi ilk yıllarımda kullanmıştı buna benzer geçen sefer ara verdiğimde de kullanmıştım
Sorun sendeymiş demek hem beni hem @Harunnn60 u böyle yaptiysan
Malum kişinin adını duydum içindir Pehleyen kardeşler öyle mi sizcedehaha hihi demeye başladın
Sen bile bunlardan bıktın valla bana hak verdinSorun sendeymiş demek hem beni hem @Harunnn60 u böyle yaptiysan
Neeee malum kişi mi 😱 Facede kavga edip burada kafa mı dağitiyorsun bu saatte hortladın @Harunnn60Malum kişinin adını duydum içindir Pehleyen kardeşler öyle mi sizcede ?A
aynn bıktım sana öm'den acıklama yapmiştir kurcalama diyeSen bile bunlardan bıktın valla bana hak verdin ?A
Neeee malum kişi mi 😱 Facede kavga edip burada kafa mı dağitiyorsun bu saatte hortladın @Harunnn60
@Harunnn60 İsmini duymayı sevmiyor diye malum kişi diyoruz Biz onunla baska yerden konusmuyoruz şimdi tam Harun 2 oldun işteSen bile bunlardan bıktın valla bana hak verdin ?A