Hani ayollBen yaptım bile sizi.Artık 1 yıl boyunca bu resmi atarsın
@Forumdash artık yeter atma der
![]()
@xemrexxx @dreamy @MasacRE
Hani ayollBen yaptım bile sizi.Artık 1 yıl boyunca bu resmi atarsın
@Forumdash artık yeter atma der
![]()
@xemrexxx @dreamy @MasacRE
Oooo çok yakışmısız @Forumdash abiciğimle tam hayal ettiğim gibi kendisi
Yanına niye o kadar yaklaştın orası kafamı karıştırdıOooo çok yakışmısız @Forumdash abiciğimle tam hayal ettiğim gibi kendisi ?ABakıyorsun göremiyorsun
@xemrexxx @dreamy @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock
Yüzü ağaç kovuğu gibi gece uyurum yuva ederimYanına niye o kadar yaklaştın orası kafamı karıştırdıBunu kullanırsın artık
![]()
Gebert istersen adamı bide
Hahha kafasında yüzünün boş olması güzel sankı benim içinGebert istersen adamı bideyuva ederim diyor
![]()
Kalp atmiştim geri çektimCivciv benim@Forumdash Üşengeçlikten sana özel bir resim bile bulmuyor görüyor musun benim resimleri koyuyor
![]()
Bu resmi ilk yıllarımda kullanmıştıHani ayoll ?A![]()
Klasik boncuk dağıtıyor işteKalp atmiştim geri çektimArtık sevgi pıtırcıklığına inanmıyorum
Bu resmi ilk yıllarımda kullanmıştıbuna benzer geçen sefer ara verdiğimde de kullanmıştım
![]()
FındıkHahha kafasında yüzünün boş olması güzel sankı benim için ?AHem depoladığım fıstıkları yer @Forumdash
![]()
@destere yuva yapsın sanaHahha kafasında yüzünün boş olması güzel sankı benim için ?AHem depoladığım fıstıkları yer @Forumdash
![]()
haha hihi demeye başladın
Klasik boncuk dağıtıyor işte
PP mi yapmıştım unuttum valla o zamanları![]()
Aaa ayağın sakatlanınca gelip ben tamir ediyorum unutma abiciğimKalp atmiştim geri çektimArtık sevgi pıtırcıklığına inanmıyorum
Bu resmi ilk yıllarımda kullanmıştıbuna benzer geçen sefer ara verdiğimde de kullanmıştım
![]()
Malum kişinin adını duydum içindir Pehleyen kardeşler öyle mi sizcedehaha hihi demeye başladın![]()
Sen bile bunlardan bıktın valla bana hak verdin
Neeee malum kişi mi 😱 Facede kavga edip burada kafa mı dağitiyorsun bu saatte hortladınMalum kişinin adını duydum içindir Pehleyen kardeşler öyle mi sizcede ?A![]()
aynn bıktım sana öm'den acıklama yapmiştir kurcalama diyeSen bile bunlardan bıktın valla bana hak verdin ?A
@Harunnn60 İsmini duymayı sevmiyor diye malum kişi diyoruzSen bile bunlardan bıktın valla bana hak verdin ?A