Netflix The Umbrella Academy - Dizi Yorumları

Aaa evet genelde pancar motoru gibi destere ve forumdash izler bu yüzden bunlarla ortak dizi izlenmior :F

@MasacRE @xemrexxx @Harunnn60
BUnu duyunca @destere ile @Forumdash :A @dreamy @turkuazz @xBUGRAx @serhatt @Harunnn60 @ozmoturk @vadikızı @Dosi @MasacRE @DarkLegenD
D0CHTnmXcAE-d1Q.jpeg
D0CHSZEWkAACBnj.jpeg

S01 - B03-04

Offf yaaa önce 4'ü acmişim 15 dakka boyunca izliyorum, izliyorum, izliyorum avel avel noluyor ne zamanoldu diyorum kendime:( Neyse erken fark ettim sayılır:A

Yine güzel blümdü.
1 Numaranın neden böyle oldugunu gösterdiler ve üzüldüm:( Kardeşleri de tüm gerçeği gördü.
5 numaranın aklı mı gidik yoksa gerçekten dünyanın sonu mu hala belli bişey yok.

4 numara çok eğlenceli karakter. Oynayan da rolü giymiş. Onun sahneleri güzel geçiyor ekibe bişey katmıyor gibi ama cantayı çaldi.
7 numara ne mucizen var??? Nasıl sıkıcı bi tipsin anlamadım. Senin mucizeni hap mı engelliyor napıyor? Adam haplarını da atti (b)

• Güldürdün
Reactions: dreamy
S01 - B05-06

6.bölüme resmen uydurmak için uydurdular gibi :F Neden kısa zaman geri alındı olaylar? Adamın eski gazetelerde fotosu vardı zaten. Buna bağlanabilirdi. Zamanı çizgisinde oynama yapmaya gerek yoktu:T:

2 bölümde biraz durağandı. Kız güçlerini yavaşça ortaya cıkarmaya başladi. Babası o yuzden sen yeteneksizsin diyormuş:A İyi ediyormuş. Soğuk şey:T:

S01 - B07-08

Offfff 8.bölüm çooook güzeldi
7.bölümde Baba'nın kendisini bilerek öldürdüğünü öğrendik. Adam gerçekten bir dahi:X

8.bölümde Vanya pisliğinin güçlerini tamamen görmeye başladık. Laaaan Alison'ımın boğasını kesti ezik!!!!! Sen kimsin de "benden korkuyorsun" diyebiliyorsun. Alison seni parmağinda oynatır??