Ona olan biten günlük özet olarak anlatıyordur
Ona olan biten günlük özet olarak anlatıyordur
Aaa kapağınıda buldun körler sağırlarOna olan biten günlük özet olarak anlatıyordurortamlarda konuşmuyoruz dersin kim bilecek yaaa
![]()
Git bir dua oku mezarı da boş bıraktın iyice@Harunnn60 İsmini duymayı sevmiyor diye malum kişi diyoruzBiz onunla baska yerden konusmuyoruz şimdi tam Harun 2 oldun işte ?A
![]()
Ne diyor bizim hakkımız daAaa kapağınıda buldun körler sağırlar ?A@Forumdash
Onun göz öpmesi bile küfür gibidir
Ayy nişan ne zaman onu de? Kaç gündür ortalıkta yoksun haırlıktamısın nesin
Iyy fantezilerini düşünemiyorum .AOnun göz öpmesi bile küfür gibidir![]()
Sosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile bizOnun göz öpmesi bile küfür gibidir![]()
Sen fotoşop yapma lütfen bize neye benzeteceğini düşünemiyorumSosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz@Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diye
![]()
Sizede kütük kardeşler gibi pehleyen kardeşler resmi çizecem ?A![]()
facebook artık sosyal medya değilSosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz@Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diye
![]()
Sizede kütük kardeşler gibi pehleyen kardeşler resmi çizecem ?A![]()
facebook artık sosyal medya değilo telefon numarası gibi bişey
![]()
Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınızSen fotoşop yapma lütfen bize neye benzeteceğini düşünemiyorumbırak ben yaparım sen hayalinde ne varsa
@Forumdash
Senin o güzel yazına.Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınız ?A
Ben fotoşok değil el emeği kendim çiziyorum @Maskeli Fedai @MasacRE onları çizdikten sonra ressamlardan sergilerden uçuk teklifler almışlar kendisinizi satın diye ?A
Sizede pehleyen kardeşler çizecem el emeği ?A@xemrexxx @serhatt
![]()
Sizi kafamda bir oturtayımda siz beklemede kalın @Forumdash böyle konularda size atacağım foto olsun elimdeSenin o güzel yazına.@Forumdash
BekliyoruzSizi kafamda bir oturtayımda siz beklemede kalın @Forumdash böyle konularda size atacağım foto olsun elimde ?A![]()
Ben hangisiyim