Ona olan biten günlük özet olarak anlatıyordur ortamlarda konuşmuyoruz dersin kim bilecek yaaaNeeee malum kişi mi 😱 Facede kavga edip burada kafa mı dağitiyorsun bu saatte hortladın @Harunnn60
Ona olan biten günlük özet olarak anlatıyordur ortamlarda konuşmuyoruz dersin kim bilecek yaaaNeeee malum kişi mi 😱 Facede kavga edip burada kafa mı dağitiyorsun bu saatte hortladın @Harunnn60
Aaa kapağınıda buldun körler sağırlar @ForumdashOna olan biten günlük özet olarak anlatıyordur ortamlarda konuşmuyoruz dersin kim bilecek yaaa
Git bir dua oku mezarı da boş bıraktın iyice Kurtlar çıkmıştır@Harunnn60 İsmini duymayı sevmiyor diye malum kişi diyoruz Biz onunla baska yerden konusmuyoruz şimdi tam Harun 2 oldun işte ?A
Ne diyor bizim hakkımız da küfür filan ediyordur herhalde @ForumdashAaa kapağınıda buldun körler sağırlar ?A @Forumdash
destere size küfür etmez @ForumdashNe diyor bizim hakkımız da küfür filan ediyordur herhalde @Forumdash
Bak küfür etmez diyor görüyor musun @Forumdash Konuşa konuşa anlamış neler yazacağını
@destere Sapıktır ama pis sapık değildir sempatik sapıktır @ForumdashBak küfür etmez diyor görüyor musun @Forumdash Konuşa konuşa anlamış neler yazacağını
Onun göz öpmesi bile küfür gibidirBak küfür etmez diyor görüyor musun @Forumdash Konuşa konuşa anlamış neler yazacağını
Ayy nişan ne zaman onu de? Kaç gündür ortalıkta yoksun haırlıktamısın nesin @Harunnn60 filmleri de 2-3 günde yuttu bacım@destere Sapıktır ama pis sapık değildir sempatik sapıktır ?A @Forumdash
Iyy fantezilerini düşünemiyorum .AOnun göz öpmesi bile küfür gibidir
Sosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz @Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diyeOnun göz öpmesi bile küfür gibidir
Sen fotoşop yapma lütfen bize neye benzeteceğini düşünemiyorum bırak ben yaparım sen hayalinde ne varsa @ForumdashSosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz @Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diye
Sizede kütük kardeşler gibi pehleyen kardeşler resmi çizecem ?A
facebook artık sosyal medya değil o telefon numarası gibi bişeySosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz @Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diye
Sizede kütük kardeşler gibi pehleyen kardeşler resmi çizecem ?A
facebook artık sosyal medya değil o telefon numarası gibi bişey
Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınızSen fotoşop yapma lütfen bize neye benzeteceğini düşünemiyorum bırak ben yaparım sen hayalinde ne varsa @Forumdash
Senin o güzel yazına. @ForumdashAaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınız ?A
Ben fotoşok değil el emeği kendim çiziyorum @Maskeli Fedai @MasacRE onları çizdikten sonra ressamlardan sergilerden uçuk teklifler almışlar kendisinizi satın diye ?A
Sizede pehleyen kardeşler çizecem el emeği ?A @xemrexxx @serhatt
Sizi kafamda bir oturtayımda siz beklemede kalın @Forumdash böyle konularda size atacağım foto olsun elimdeSenin o güzel yazına. @Forumdash
BekliyoruzSizi kafamda bir oturtayımda siz beklemede kalın @Forumdash böyle konularda size atacağım foto olsun elimde ?A
Ben hangisiyim
Çembere aldıkya seni Önünde de tayfanın lideri @Forumdash nasıl geliyorBen hangisiyim