Boy olarak çocuk sayılır bu Hogatha ve zeka yaşı olarak
15 santim uzunum ondan o 1.50 ben 1.65
Boy olarak çocuk sayılır bu Hogatha ve zeka yaşı olarak
benim belime geliyor o zmaan15 santim uzunum ondan o 1.50 ben 1.65 ?A
benim belime geliyor o zmaan
Senle deve cüce gibi olur hem seni şikayet etmiyeyim rahmetliye xemrexxx @Sherlock
Senle deve cüce gibi olur hem seni şikayet etmiyeyim rahmetliye xemrexxx ?A @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 65041
Gerard Way'in ödüllü çizgi romanından uyarlanan bu dizide Ellen Page, Mary J. Blige ve harika bir ansambl kadro oynuyor.
Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşler, şaşırtıcı aile sırlarını ve insanlığı bekleyen yakın bir tehdidi açığa çıkarır.
Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz..
Cuma başlıcam inş
Ne güzel süper güçlerin var daha ne istiyorsun @serhatt
Yerli versiyonu daha iyiFMA Brotherhood bitsin, bakarım bi.
Ahahaha harika olmuş?? Netflix dizileri gibi ülkeyiz bu sene maşallah @Çiğdem Palu sonra buYerli versiyonu daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 66244
Yerli versiyonu daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 66244
@Harunnn60 Ailesi tuhaf bir adamlar çıkmıs tv e onlarında dizi afişiyle yapılmıs bir şeyini göstermişti düşük bütçeli korku filmi yaptk yine sanıp başta inanmıştım birde gülüyordumAhahaha harika olmuş?? Netflix dizileri gibi ülkeyiz bu sene maşallah @Çiğdem Palu sonra bu
Sen hala bu diziyi izlemedin@Harunnn60 Ailesi tuhaf bir adamlar çıkmıs tv e onlarında dizi afişiyle yapılmıs bir şeyini göstermişti düşük bütçeli korku filmi yaptk yine sanıp başta inanmıştım birde gülüyordum
Pancar motoru gibi bitirip gidiyorsun cnm bizde sonra bırakıyoruz destere ile bölüm bölüm dizi film ne izliyorsak bölümleri bile gün gün birlikte izleyip yorumluyorduk ozaman izlemek zorunda kalıyorduk şimdi birimiz bitiriyor kalan öyle kalıyorSen hala bu diziyi izlemedin
Bugun haftasonuydu izledin mi Muhafizi?? Dur cevabı biliyorum söylim: hayırPancar motoru gibi bitirip gidiyorsun cnm bizde sonra bırakıyoruz destere ile bölüm bölüm dizi film ne izliyorsak bölümleri bile gün gün birlikte izleyip yorumluyorduk ozaman izlemek zorunda kalıyorduk şimdi birimiz bitiriyor kalan öyle kalıyor
Seni iyi kandırmıştım @Forumdash@Harunnn60 Ailesi tuhaf bir adamlar çıkmıs tv e onlarında dizi afişiyle yapılmıs bir şeyini göstermişti düşük bütçeli korku filmi yaptk yine sanıp başta inanmıştım birde gülüyordum
OMG kimler burda😱Seni iyi kandırmıştım @Forumdash
TWD izledim bugün pazartesi bitiyormuş ona yetişmeye çalısıyorumBugun haftasonuydu izledin mi Muhafizi?? Dur cevabı biliyorum söylim: hayır
Özledik siziOMG kimler burda😱
Çok yoğunmuşsun, senin sayende dönuyormuş dünya? Nerlerdesin yahuuÖzledik sizi
Anlatırım özelden bir araÇok yoğunmuşsun, senin sayende dönuyormuş dünya? Nerlerdesin yahuu