Ne kadar dayanmalıyım peki? Ne zaman sarmaya başlayacak?Bence izlemelisin
Ne kadar dayanmalıyım peki? Ne zaman sarmaya başlayacak?Bence izlemelisin
Öyle bişey yok Eğlenceli fantastik karakterleri seviceksin zatenNe kadar dayanmalıyım peki? Ne zaman sarmaya başlayacak?
Bi' ara izlerim. İptal ettim Netflix üyeliğimi.Öyle bişey yok Eğlenceli fantastik karakterleri seviceksin zaten
Niye ekonomi vurdu alamanyayı daBi' ara izlerim. İptal ettim Netflix üyeliğimi.
Savaş bizi de vurdu evet. Her şeye zam geldi. Psikolojim çok bozuk.Niye ekonomi vurdu alamanyayı da
Az önce okudum Amerikada vatandaşlar benzin ucuz diye meksikaya gidiyormuş Bizim ülke alişik bize vız gelir böyle şeylerSavaş bizi de vurdu evet. Her şeye zam geldi. Psikolojim çok bozuk.
Biz alışkın değiliz. Biraz daha fiyatlar artarsa millet prostestolara başlayacak. Az kaldı. Ahınız tuttu bence.Az önce okudum Amerikada vatandaşlar benzin ucuz diye meksikaya gidiyormuş Bizim ülke alişik bize vız gelir böyle şeyler
Ah işlemiyor devre dışı Karma diyelimBiz alışkın değiliz. Biraz daha fiyatlar artarsa millet prostestolara başlayacak. Az kaldı. Ahınız tuttu bence.
Haziran mı 🤦 Allahım Stranger Things için yıllarımızı verdik.. Arkasından da bu dizi geliyor.3.sezonu 22 Haz.
İzleyenler ve 2.sezonu unutanlar??? @The_Erinch @dreamy ( @kerem @MasacRE @Tolstoyevski siz 3ünüz 1 tane mesaj yazmişiniz ama belki izlersiniz başlarsınız filan)
Ne mesaj yazmışım diye baktım da 3 yıl önce yine sen önermişsin bana bu diziyi. 3 yılda değişen bir şey yok, cevabım yine hayır olacak3.sezonu 22 Haz.
İzleyenler ve 2.sezonu unutanlar??? @The_Erinch @dreamy ( @kerem @MasacRE @Tolstoyevski siz 3ünüz 1 tane mesaj yazmişiniz ama belki izlersiniz başlarsınız filan)
S01 - B09-10
Final Bölüm: Final sahnesinde ayın içinde noldu da patladı görseydik Acaba gerçekten aya zarar versek nolur
Geçmişe yolculuk yapıyoruz. Bu sefer çocukluklarına gidiliyor Benim en çok merak ettiğim de çocukluk zamanlarıydı.. Babaların geçmişini de gördük. Nerden geldi, neden geldi (kıyamet için gelmemiştir sadece). O kavanozda ne açtı? Bunlar önemli sorular. Babanın hikayesi 2.sezon için çok iyi olacak. Ölen cocugun gücünü az çok görmüştük ilk bölümde ama bu sefer tam gördük. 4 numarayla harika takım oldular
Genel Yorum: Gerçekten çok iyi dizi olmuş. Sıkıcı diyenleri anlamıyorum. Her karakter izlenesi bir hikayeye sahip.Belki de diziyi izleten en buyuk etken. Her karakterin kendine has maceraları var. İzlerken sıkmıyor. Ayrıca konunun kendisi işlenirken eğlendirmeyi unutmamiş dizi. Bir de dizinin en buyuk avantajı her zaman muziği çok iyi kullanmış olmaları. Diziyi bambaşkaya yere taşıyor o anda
Karakterlerden hangilerini sevip sevmediğim ilk bölümde söylemiştim zaten. Yok, yok yok!!!! Vanya denen kıza bir türlü alişamadım. Neyse ki 2.sezonda olmaycak izlenimi verdi Bir de 1 numara olan. Pek bi numarasını göremedik. Hikayeye hiçbir katkısı yok.
Neyse iyi ki size uyup bekleme yapmamişim. Teşekkürler çok güzel etkinlik oldu @MasacRE @Çiğdem @Harunnn60 sonraki etkinlikte yine!!!! görüşürüz
Sana erken başlama dedik dinlemedin ne yapalım Neyse ben bu ara oscar filmlerini izlemeye devam ediyorum zaten, bir yandan da önceden devam ettiğim diziler var. Yeni dizi çıkarmayın başımıza
ST'de hepsi kazık kadar oldularBenzer çocuk cast arıyorlardır artıkHaziran mı 🤦 Allahım Stranger Things için yıllarımızı verdik.. Arkasından da bu dizi geliyor.
Sen yine izleriz diyip izlememişindir kesin Sitem etmişim baksanaNe mesaj yazmışım diye baktım da 3 yıl önce yine sen önermişsin bana bu diziyi. 3 yılda değişen bir şey yok, cevabım yine hayır olacak
Çiğdem'in konuda senin kadar mesajı var ama sanırım o da izlememiş İzlemediği dizinin konusunda car car konuşmuş koca çeneli @xemrexxxST'de hepsi kazık kadar oldularBenzer çocuk cast arıyorlardır artık
Sen yine izleriz diyip izlememişindir kesin Sitem etmişim baksana
İzleyip yetiştirememişmiydi neydi yarıda bırakmıştı Sonrası malumÇiğdem'in konuda senin kadar mesajı var ama sanırım o da izlememiş İzlemediği dizinin konusunda car car konuşmuş koca çeneli @xemrexxx
Dizi çöplüğünde yerini almış klasik olarakİzleyip yetiştirememişmiydi neydi yarıda bırakmıştı Sonrası malum
Çöpü kariştiricaksin sen boşuna altınları atmişiz diceksinDizi çöplüğünde yerini almış klasik olarak
Altınları bitirebilirsek çöpü karıştırırızÇöpü kariştiricaksin sen boşuna altınları atmişiz diceksin
Sen izleyene kadar değerini kaybedeceklerAltınları bitirebilirsek çöpü karıştırırız
Değer kaybetsinler biraz sıkıntı yok, şu an çok pahalı zaten alacak gücümüz yokSen izleyene kadar değerini kaybedecekler
Cuma gecesi başlarım muhtemelen. Bu gece izlemeyeceğin kesin amaDemin son sezonun ilk bölümünü izledim..
Şemsiye Akademesi ve Serçe Akademesi Vol 1
Her zaman ki absürtlüğü ile geri dönmüşler...
@Forumdash @MasacRE @dreamy @Gizmen @kerem