Ona olan biten günlük özet olarak anlatıyordur
Ona olan biten günlük özet olarak anlatıyordur
Aaa kapağınıda buldun körler sağırlarOna olan biten günlük özet olarak anlatıyordurortamlarda konuşmuyoruz dersin kim bilecek yaaa
Git bir dua oku mezarı da boş bıraktın iyice@Harunnn60 İsmini duymayı sevmiyor diye malum kişi diyoruzBiz onunla baska yerden konusmuyoruz şimdi tam Harun 2 oldun işte ?A
Ne diyor bizim hakkımız daAaa kapağınıda buldun körler sağırlar ?A@Forumdash
Onun göz öpmesi bile küfür gibidir
Ayy nişan ne zaman onu de? Kaç gündür ortalıkta yoksun haırlıktamısın nesin
Iyy fantezilerini düşünemiyorum .AOnun göz öpmesi bile küfür gibidir
Sosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile bizOnun göz öpmesi bile küfür gibidir
Sen fotoşop yapma lütfen bize neye benzeteceğini düşünemiyorumSosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz@Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diye
Sizede kütük kardeşler gibi pehleyen kardeşler resmi çizecem ?A
facebook artık sosyal medya değilSosyal medyayı forumda kullanmayan iki kişi var destere ile biz@Harunnn60 İle pehleyen kardeşler olarak adamlarını bulmussunuz sosyal emdyada bulusuyorlar diye
Sizede kütük kardeşler gibi pehleyen kardeşler resmi çizecem ?A
facebook artık sosyal medya değilo telefon numarası gibi bişey
Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınızSen fotoşop yapma lütfen bize neye benzeteceğini düşünemiyorumbırak ben yaparım sen hayalinde ne varsa@Forumdash
Senin o güzel yazına.Aaa ne kadar açıklasakta siz inanmıcaksınız ?A
Ben fotoşok değil el emeği kendim çiziyorum @Maskeli Fedai @MasacRE onları çizdikten sonra ressamlardan sergilerden uçuk teklifler almışlar kendisinizi satın diye ?A
Sizede pehleyen kardeşler çizecem el emeği ?A@xemrexxx @serhatt
Sizi kafamda bir oturtayımda siz beklemede kalın @Forumdash böyle konularda size atacağım foto olsun elimdeSenin o güzel yazına.@Forumdash
BekliyoruzSizi kafamda bir oturtayımda siz beklemede kalın @Forumdash böyle konularda size atacağım foto olsun elimde ?A
Ben hangisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?