Anladım, sen de haklısın. Bakalım ya olmazsa cumartesi günü başlayalım. Ben olduğu kadar araya sıkıştırmaya çalışırım artık.Gecikmese daha iyi olur ya 2 haftam kaldı evdeyken aradan çıksa iyi olacaktı.
Anladım, sen de haklısın. Bakalım ya olmazsa cumartesi günü başlayalım. Ben olduğu kadar araya sıkıştırmaya çalışırım artık.Gecikmese daha iyi olur ya 2 haftam kaldı evdeyken aradan çıksa iyi olacaktı.
Son sezonlara kadar hiç fena gitmiyorduk aslında bunda da.6x15
Yine güzeldi. @OzaN seninle 10'dan fazla dizi izlemişizdir ama bu dizide olduğu kadar hiçbir dizide bu kadar zıtlaşmadık sanırım.
Paulie'yi seviyorum ya bezen gıcık işler yapıyor ama harika bir karakter.Bu bölüm biraz onun üzerinden gitmişler. Bu iyi olmuş uzun zamandır pek görmüyorduk.
Puanım: 8/10
Sezmemişim ben nedense.6x20
Güzel bölümdü yine. Final öncesi olaylar baya belirginleşti.
Final bölümünün spoilerını yemiştim 1 yıl önce falan.Yemesem olmazdı.Bu yüzden olayların gidişatını az buçuk tahmin ediyorum ama bakalım diziye yakışır bir şekilde bir veda bekliyorum.
Bobby üzdü de beni asıl kahreden Sil oldu. Onun gibi sağ kol bir daha dünyaya gelmez.
Bu arada @OzaN bölümün sonlarında sen de bir Boardwak Empire esintisi hissettin mi? Nucky reyis de buna benzer bir duruma düşmüştü hatırlarsan.
Puanım: 9/10
#Son 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?