izliyormusun sonuç nedir ?Linki aldım bakıyorum
sanırım sana pek dizi beğendiremeyeceğiz@destere ben ilk bölümü beğenmedim pek bir çocuk var herşey onun etrafında şekilleniyor sanırım benlik bir dizi değil gibi
izliyormusun sonuç nedir ?Linki aldım bakıyorum
sanırım sana pek dizi beğendiremeyeceğiz@destere ben ilk bölümü beğenmedim pek bir çocuk var herşey onun etrafında şekilleniyor sanırım benlik bir dizi değil gibi
Bırakıyon yani ne halin varsa gör diyorsun ))) önerilerini alayım ama şöyle en az 2 sezon oynamış olsun )) izlerim güzel bulduğumuizliyormusun sonuç nedir ?
sanırım sana pek dizi beğendiremeyeceğizneyse kalan dizilere bak artık hangisi aklına yatarsa onu izle
İzledimizliyormusun sonuç nedir ?
sanırım sana pek dizi beğendiremeyeceğizneyse kalan dizilere bak artık hangisi aklına yatarsa onu izle
bates motel izle şimdi 3. sezona yeni geçtiBırakıyon yani ne halin varsa gör diyorsun ))) önerilerini alayım ama şöyle en az 2 sezon oynamış olsun )) izlerim güzel bulduğumu
bates motel 1 ve 2 . sezon yorumlarına yorum yapsan da görsekİzledim
Ya ordan yada dizist den izliyorum bendebates motel izle şimdi 3. sezona yeni geçti
aha bu da izleyeceğin adres
http://dizipub.com/bates-motel-1-sezon-1-bolum-izle/
Bulursam konuyu yapacağım , ama şimdi çıkmam lazım 1 saate yorumumu yaparımbates motel izle şimdi 3. sezona yeni geçti
aha bu da izleyeceğin adres
http://dizipub.com/bates-motel-1-sezon-1-bolum-izle/
bates motel 1 ve 2 . sezon yorumlarına yorum yapsan da görsek)
Yorumlarını yorum sayfasına yap ki değerli izleyicilerimiz görsünBulursam konuyu yapacağım , ama şimdi çıkmam lazım 1 saate yorumumu yaparım)
Dur başka birşeye başlama , Bates'e başlaYa ordan yada dizist den izliyorum bendebates modele bakalım o nasılmış gerçi The returned ın konusu açılır gibi 2.bölümünede bakacam ama hani böyle peşpeşe dizi izlemek daha iyi varsa öyle diziler beraber izleriz
ya da profilim de mi yapsam profilime de birşey yazdım Bates le ilgili ordan kestirmeYorumlarını yorum sayfasına yap ki değerli izleyicilerimiz görsün
Senin zevklerine de güveniyorum ama ben bu gece başlarım gündüz 3 saat uyumuşum neyin yorgunluğu bilmem halen ygs nin etkileri var üzerimdeDur başka birşeye başlama , Bates'e başla
Sonra yorum yapacağım beğenirsen sende Bates'e başla)
Neyse bu konuyu işgal etmeyelim çıkıyorum bak sen beni dinle Bates'e başla, değil mi @destere ?Senin zevklerine de güveniyorum ama ben bu gece başlarım gündüz 3 saat uyumuşum neyin yorgunluğu bilmem halen ygs nin etkileri var üzerimde
Şimdi başlıyacağımNeyse bu konuyu işgal etmeyelim çıkıyorum bak sen beni dinle Bates'e başla, değil mi @destere ?
bates motel muhteşemdir dur ben tam konu adresinde seni çağırayımNeyse bu konuyu işgal etmeyelim çıkıyorum bak sen beni dinle Bates'e başla, değil mi @destere ?
Benide şey geliyorumbates motel muhteşemdir dur ben tam konu adresinde seni çağırayım)
Taaa haftaya kaldı sınavlar başladı .ss
aaa 2.bölümden bukadar ara verilirmi ayoll diziyi unuttum nerdeyse
çevirisi geç yapılıyor yoksa dizinin ara verdiğini sanmıyorumaaa 2.bölümden bukadar ara verilirmi ayoll diziyi unuttum nerdeyse
verilmiş cnm çevirisi geç yapılmayla ne alakası var ingilizce olarak eklenir çeviri sonra koyulur bu bölüm dün eklenmiş yani ondan önceki hafta yayınlanmamış neyse artık yarın izlemeye çalısırım amaçevirisi geç yapılıyor yoksa dizinin ara verdiğini sanmıyorum
aha burdan izle 3. bölümü
http://www.dizibox.org/the-returned-1-sezon-3-bolum-izle/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?