@Forumdash ı kızdırıcan gece gece
Şu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemiş Yabancı yorumlarına falan 3 dakıka ama videoyu kaçırmadan izleyin dünyaya rezil oluşumusuzu @MasacRE- @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @sokak sanati @keremKızıdıramaz beni Çagatay resmi atarsa ben de cagatay resmi atarım
ben bu adama kızamıyorum Eleştiri yapılacaksa böyle yapilsin Senin gibi boş boş gömmeişŞu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemiş Yabancı yorumlarına falan 3 dakıka ama videoyu kaçırmadan izleyin dünyaya rezil oluşumusuzu @MasacRE- @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @sokak sanati @kerem
Yeni oyuncağın bu adam mıŞu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemiş Yabancı yorumlarına falan 3 dakıka ama videoyu kaçırmadan izleyin dünyaya rezil oluşumusuzu @MasacRE- @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @sokak sanati @kerem
Yeni oyuncağın bu adam mı
Hahah ben sana yabancıların bakış açılarını anlatmıştım sende diyorsunkı yabacılar bayılıyor oyüzden özellikle sana göstermek istedim @Harunnn60ben bu adama kızamıyorum Eleştiri yapılacaksa böyle yapilsin Senin gibi boş boş gömmeiş
Sen beğenmedin senin kökenlerinde hangi tohum var diye sormak istiyorum bacımHahah ben sana yabancıların bakış açılarını anlatmıştım sende diyorsunkı yabacılar bayılıyor oyüzden özellikle sana göstermek istedim @Harunnn60
Fantastik evrenini en iyi yansıtan yabancılar fantastik adında koca karıların dedikodu ettiği bir Superkahraman şeyini nasıl beğensinler ayoll beğenirseler kökenlerinde türk toğumu vardır
Aaa CW Patranoyum ben Ben ayrı Superkahramanların ana şeyiyiz bu dizinin Fantastikle alakası yokSen beğenmedin senin kökenlerinde hangi tohum var diye sormak istiyorum bacım
Sen niye tıkandın ilk defa anlamadımAaa CW Patranoyum ben Ben ayrı Superkahramanların ana şeyiyiz bu dizinin Fantastikle alakası yok
Son kalan 4 bölümüde izliyeyim bu arada sonra bende kaçacam @Harunnn60
11 ocaka kadar bitir titans izlicezAaa CW Patranoyum ben Ben ayrı Superkahramanların ana şeyiyiz bu dizinin Fantastikle alakası yok
Son kalan 4 bölümüde izliyeyim bu arada sonra bende kaçacam @Harunnn60
Sen niye tıkandın ilk defa anlamadım
İlk defa böyle birşey izliyorum çünkü11 ocaka kadar bitir titans izlicez
Şahsiyet niye sarmadı? Ben izlemedim ama senle zevklerimiz aynı genelde.İlk defa böyle birşey izliyorum çünkü
Ama kötü olmasıyala alakası yok ben net dizisiyle türk izleyemiyorum Şahsiyeti beğendim halde 3.bölümde bırakmıştım türklerin net dizilerini izleyemiyorum
Titansa baya kalabalığız
Sonunda gerçeği açıkladın @Harunnn60 @keremİlk defa böyle birşey izliyorum çünkü
Ama kötü olmasıyala alakası yok ben net dizisiyle türk izleyemiyorum Şahsiyeti beğendim halde 3.bölümde bırakmıştım türklerin net dizilerini izleyemiyorum
Titansa baya kalabalığız
Şahsiyet niye sarmadı? Ben izlemedim ama senle zevklerimiz aynı genelde.
Şahşiyeti beğensemde 3 bölümden sonra izleyemedim netden sadece yabancı izlerim