@Forumdash ı kızdırıcan gece gece![]()
Şu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemişKızıdıramaz beniÇagatay resmi atarsa ben de cagatay resmi atarım
![]()
ben bu adama kızamıyorumŞu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemişYabancı yorumlarına falan 3 dakıka ama videoyu kaçırmadan izleyin dünyaya rezil oluşumusuzu
![]()
![]()
@MasacRE- @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @sokak sanati @kerem
Yeni oyuncağın bu adam mıŞu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemişYabancı yorumlarına falan 3 dakıka ama videoyu kaçırmadan izleyin dünyaya rezil oluşumusuzu
![]()
![]()
@MasacRE- @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @sokak sanati @kerem
Yeni oyuncağın bu adam mı![]()
Hahah ben sana yabancıların bakış açılarını anlatmıştım sende diyorsunkı yabacılar bayılıyor oyüzden özellikle sana göstermek istedimben bu adama kızamıyorumEleştiri yapılacaksa böyle yapilsin
Senin gibi boş boş gömmeiş
![]()
Sen beğenmedin senin kökenlerinde hangi tohum varHahah ben sana yabancıların bakış açılarını anlatmıştım sende diyorsunkı yabacılar bayılıyor oyüzden özellikle sana göstermek istedim![]()
![]()
@Harunnn60
Fantastik evrenini en iyi yansıtan yabancılar fantastik adında koca karıların dedikodu ettiği bir Superkahraman şeyini nasıl beğensinler ayoll beğenirseler kökenlerinde türk toğumu vardır![]()
![]()
![]()
Aaa CW Patranoyum benSen beğenmedin senin kökenlerinde hangi tohum vardiye sormak istiyorum bacım
![]()
Sen niye tıkandın ilk defa anlamadımAaa CW Patranoyum benBen ayrı Superkahramanların ana şeyiyiz bu dizinin Fantastikle alakası yok
![]()
![]()
Son kalan 4 bölümüde izliyeyim bu arada sonra bende kaçacam![]()
![]()
@Harunnn60
11 ocaka kadar bitir titans izlicezAaa CW Patranoyum benBen ayrı Superkahramanların ana şeyiyiz bu dizinin Fantastikle alakası yok
![]()
![]()
Son kalan 4 bölümüde izliyeyim bu arada sonra bende kaçacam![]()
![]()
@Harunnn60
Sen niye tıkandın ilk defa anlamadım![]()
İlk defa böyle birşey izliyorum çünkü11 ocaka kadar bitir titans izlicez![]()
Şahsiyet niye sarmadı? Ben izlemedim ama senle zevklerimiz aynı genelde.İlk defa böyle birşey izliyorum çünkü![]()
![]()
![]()
Ama kötü olmasıyala alakası yok ben net dizisiyle türk izleyemiyorum Şahsiyeti beğendim halde 3.bölümde bırakmıştım türklerin net dizilerini izleyemiyorum![]()
![]()
Titansa baya kalabalığız![]()
![]()
![]()
Sonunda gerçeği açıkladınİlk defa böyle birşey izliyorum çünkü![]()
![]()
![]()
Ama kötü olmasıyala alakası yok ben net dizisiyle türk izleyemiyorum Şahsiyeti beğendim halde 3.bölümde bırakmıştım türklerin net dizilerini izleyemiyorum![]()
![]()
Titansa baya kalabalığız![]()
![]()
![]()
Şahsiyet niye sarmadı? Ben izlemedim ama senle zevklerimiz aynı genelde.![]()
Şahşiyeti beğensemde 3 bölümden sonra izleyemedim netden sadece yabancı izlerim