Netflix The Protector (Hakan: Muhafız) - Dizi Yorumları

Yeni oyuncağın bu adam mı :A
ben bu adama kızamıyorum :A Eleştiri yapılacaksa böyle yapilsin:A Senin gibi boş boş gömmeiş:A:A:A:A
Hahah ben sana yabancıların bakış açılarını anlatmıştım sende diyorsunkı yabacılar bayılıyor oyüzden özellikle sana göstermek istedim :A :A :A @Harunnn60

Fantastik evrenini en iyi yansıtan yabancılar fantastik adında koca karıların dedikodu ettiği bir Superkahraman şeyini nasıl beğensinler ayoll beğenirseler kökenlerinde türk toğumu vardır :F :F :F

Yeni oyuncağın bu adam mı :A
Aaa bunuda hedefine aldı :F :F :F @Forumdash @xemrexxx @kerem
y1_cage_joe_12102017_bs_244-1.jpg

Hahah ben sana yabancıların bakış açılarını anlatmıştım sende diyorsunkı yabacılar bayılıyor oyüzden özellikle sana göstermek istedim :A :A :A @Harunnn60

Fantastik evrenini en iyi yansıtan yabancılar fantastik adında koca karıların dedikodu ettiği bir Superkahraman şeyini nasıl beğensinler ayoll beğenirseler kökenlerinde türk toğumu vardır :F :F :F
Sen beğenmedin senin kökenlerinde hangi tohum var :A:A diye sormak istiyorum bacım:F

İlk defa böyle birşey izliyorum çünkü :F :F :F

Ama kötü olmasıyala alakası yok ben net dizisiyle türk izleyemiyorum Şahsiyeti beğendim halde 3.bölümde bırakmıştım türklerin net dizilerini izleyemiyorum :A :A :A

Titansa baya kalabalığız :A :A :A
Şahsiyet niye sarmadı? Ben izlemedim ama senle zevklerimiz aynı genelde. (b)

İlk defa böyle birşey izliyorum çünkü :F :F :F

Ama kötü olmasıyala alakası yok ben net dizisiyle türk izleyemiyorum Şahsiyeti beğendim halde 3.bölümde bırakmıştım türklerin net dizilerini izleyemiyorum :A :A :A

Titansa baya kalabalığız :A :A :A
Sonunda gerçeği açıkladın :A @Harunnn60 @kerem

Kaç kişiyiz öyle? Bi kişi var diye hatırlıyorum(b)

Şahsiyet niye sarmadı? Ben izlemedim ama senle zevklerimiz aynı genelde. (b)
Sonunda gerçeği açıkladın :A @Harunnn60 @kerem

Kaç kişiyiz öyle? Bi kişi var diye hatırlıyorum(b)
Şahşiyeti beğensemde 3 bölümden sonra izleyemedim netden sadece yabancı izlerim :A :A :A

Aaa @sokak sanati nin Kadınına son kez izleyeceğim netten türk dizisi olacak buna inat onu desteklemek lazım çizilen karizmayı düzeltecez :A :A :A