İzlerken gebericen diye korkuyorumHhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olur![]()
Ama @Forumdash abiciğimin hatrına zorda olsa bitiricem![]()
İzlerken gebericen diye korkuyorumHhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olur![]()
Hhaha ondan b en de şüoheliyimİzlerken gebericen diye korkuyorum![]()
Yorum yazsan da azıcık gülsekHhaha ondan b en de şüoheliyim![]()
![]()
![]()
Yorum okuyorum Hazarın berbat oyunculuğunu yazıp durmuşlar![]()
Onlardan kaçmıştım bunlardan kaçamıyorumkı kabus gibi yakama yapıştılarYorum yazsan da azıcık gülsekUTC yorumların gibi komik yorumlar bekliyorum
![]()
Son 3 bölümü kalmıştı sanırımOnlardan kaçmıştım bunlardan kaçamıyorumkı kabus gibi yakama yapıştılar![]()
![]()
![]()
Daha ilk sezonu bitiremedim @Yiğitt bir de konu açmış diğer sezonlarda geliyor diye @Forumdash otursun izlesin zaten ondan başka izleyen kalmadıSon 3 bölümü kalmıştı sanırımGaza bas iyice
Geçecek sonra her şey.
![]()
Şu diziyi keşke ay yapım yapsaydıDaha ilk sezonu bitiremedim @Yiğitt bir de konu açmış diğer sezonlarda geliyor diye @Forumdash otursun izlesin zaten ondan başka izleyen kalmadı![]()
![]()
![]()
Saat 05:24 ve ben ağlıyorum şuanHhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olur
Gömenlerin hepsi gizlice 2.sezonu izlicek yineDaha ilk sezonu bitiremedim @Yiğitt bir de konu açmış diğer sezonlarda geliyor diye @Forumdash otursun izlesin zaten ondan başka izleyen kalmadı![]()
![]()
![]()
Çok şanslısın@xemrexxx in bu aralar paylaşımları ben de açılmıyor 2019 da Allah beni korumaya aldı sanırım bu zebaniye karşı![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60
Bakma kız bakma
Aaa yok bitiricem az kaldı azad olmamaBakma kız bakmaÇok bile baktın. Ben seni hiç izlemez diyordum iyi dayandın😛
Yorumlarını okuyacaktım ama göremiyoruz.
Son 4 bölümü bitirince yaparım yineYorumlarını okuyacaktım ama göremiyoruz.![]()
Evet bende de oldu neden acaba.Aaa bu dizi gerçekten enerjimi çeken nadir şeylerden oldu bu modda izliyorum belkide özel gücü budur zibidinin![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD
![]()
içine öküzmü oturdu derlerya öyle oluyor insan izlerkenEvet bende de oldu neden acaba.En son 2015'te bir diziyi izlerken off çekmiştim.
![]()