Hangisini diyorsunŞahşiyeti beğensemde 3 bölümden sonra izleyemedim netden sadece yabancı izlerim
Aaa @sokak sanati nin Kadınına son kez izleyeceğim netten türk dizisi olacak buna inat onu desteklemek lazım çizilen karizmayı düzeltecez
Hangisini diyorsunŞahşiyeti beğensemde 3 bölümden sonra izleyemedim netden sadece yabancı izlerim
Aaa @sokak sanati nin Kadınına son kez izleyeceğim netten türk dizisi olacak buna inat onu desteklemek lazım çizilen karizmayı düzeltecez
Bi @turkuazz la konustugumuzu hatırlıyorum @Harunnn60 varsa @kerem o işe gözü kapalı girerBen konuda baya adam toplamıştım seni bekliyorduk Sen ben Harun , @turkuazz
Hangisini diyorsun
Aaa işte turkuazz sonra biz 5-6 kişi ediyoruz işte
Akşın kim kiŞu Akşın niye Ölmüyor diyen adam bunuda güzel özetlemiş Yabancı yorumlarına falan 3 dakıka ama videoyu kaçırmadan izleyin dünyaya rezil oluşumusuzu @MasacRE- @dreamy @xemrexxx @DarkLegenD @sokak sanati @kerem
@sokak sanati seninkinin dizisi fantastik değilde distopya tarzı olacakmış o yüzden sevindim bende. Ayrıca bu dizide ki hataları da görürler ona göre önlem alırlar.Aaa işte turkuazz sonra biz 5-6 kişi ediyoruz işte
Bereni diyorum o diziye destek verecez @sokak sanati
Aaa desteğimi istemiyorlar ozaman @sokak sanati@sokak sanati seninkinin dizisi fantastik değilde distopya tarzı olacakmış o yüzden sevindim bende. Ayrıca bu dizide ki hataları da görürler ona göre önlem alırlar.
@sokak sanati seninkinin dizisi fantastik değilde distopya tarzı olacakmış o yüzden sevindim bende. Ayrıca bu dizide ki hataları da görürler ona göre önlem alırlar.
ne diyon sen be hiçbişey anlamadım
Sana izlettim ya Çağatay'ı o yeter bana Ben de izleyeceğim zaten merak etme izlemeyeceğim diye bir şey demedim
Dizinin sezon finali bölümünü de izledim.
Son 3 bölüm diğer bölümlere göre daha iyiydi. Akıcı ve biraz daha heyecanlıydı diyebilirim.
2.sezonu merakla bekliyoruz
Selam eyüpcüm bende ilk 5 bölümü izledim beğenmiştim özellikle Çağatayın oyunculuğunu çok
beğendim Ayça ilede uyumları çok iyiydi bence
Yavuklunu da cağir Battaniye altında izlersiniz - @Çiğdem- rahatsız etmez
Akşın kim ki
@sokak sanati seninkinin dizisi fantastik değilde distopya tarzı olacakmış o yüzden sevindim bende. Ayrıca bu dizide ki hataları da görürler ona göre önlem alırlar.
esas bombe buAaa desteğimi istemiyorlar ozaman @sokak sanati
gay temalı olsaydı keşke
gay temalı olsaydı keşke
@xemrexxx in bu aralar paylaşımları ben de açılmıyor 2019 da Allah beni korumaya aldı sanırım bu zebaniye karşı @Forumdash @Harunnn60
Twitt kaldırılmış cnm senle alakası yok Saflığın tuttu yine@xemrexxx in bu aralar paylaşımları ben de açılmıyor 2019 da Allah beni korumaya aldı sanırım bu zebaniye karşı @Forumdash @Harunnn60
Geçende şiir fotosu açılmamıstı Hahha sonucta ben görene kadar yok oluyorlar güzel @xemrexxxTwitt kaldırılmış cnm senle alakası yok Saflığın tuttu yine
Sen bitiremedin mi hala diziyi.Geçende şiir fotosu açılmamıstı Hahha sonucta ben görene kadar yok oluyorlar güzel @xemrexxx
Başlasam hemen bitiririmde içimden gelmiyorSen bitiremedin mi hala diziyi.
Bırak o zaman zorlama kendini Sende de bir huy var sevmediğin dizi olsa dahi hatır gönül için izliyorsunBaşlasam hemen bitiririmde içimden gelmiyor
Hhaha sizin için başladım zaten bu zibidiyle ne işim olurBırak o zaman zorlama kendini Sende de bir huy var sevmediğin dizi olsa dahi hatır gönül için izliyorsun