Yok izlemem artık iyice soğudum ben de diziden.
Yok izlemem artık iyice soğudum ben de diziden.
İlk haftasında izledi bile bee!!! @Masacre- İzledim diyip kurtulmak varken izlemedim diyip çile cekiyorKütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri @xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamy
İnat eden sensin gömmek için aynı yerlerde dolaşiyorsunGerçekleri gördüğüm için değil, vaktim olmadığı için
ne diyon sen be hiçbişey anlamadımİnat eden sensin gömmek için aynı yerlerde dolaşiyorsun
Sana mı yazmişim Cadaloz ablana yazdımne diyon sen be hiçbişey anlamadım
Yeni yıla sensiz girdim şükürler olsun yüce tanrıma
Kabus gibi bir yıl geçireceksin malaesefYeni yıla sensiz girdim şükürler olsun yüce tanrıma
Sana izlettim ya Çağatay'ı o yeter bana Ben de izleyeceğim zaten merak etme izlemeyeceğim diye bir şey demedimKütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri @xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamy
Evet şuan jeneriğindeyim kabusunKabus gibi bir yıl geçireceksin malaesef
Neyse kırmızı yer güzel cevap olmuşSana izlettim ya Çağatay'ı o yeter bana Ben de izleyeceğim zaten merak etme izlemeyeceğim diye bir şey demedim
Bunlar daha iyi günlerinEvet şuan jeneriğindeyim kabusun
Sana mı yazmişim Cadaloz ablana yazdım
Bana laf etmesine Allah izin vermemiş Bana edeceği lafları sana etmeye devam etsin hem havasını atıyorsun işte
Neyse kırmızı yer güzel cevap olmuş
Aaa evet oda büyük başarı tabiSana izlettim ya Çağatay'ı o yeter bana Ben de izleyeceğim zaten merak etme izlemeyeceğim diye bir şey demedim
Dizinin sezon finali bölümünü de izledim.
Son 3 bölüm diğer bölümlere göre daha iyiydi. Akıcı ve biraz daha heyecanlıydı diyebilirim.
2.sezonu merakla bekliyoruz
Aaa iyi hatırlattın bir eşy paylaşacaktım @Forumdash@Çiğdem- İzlerken geberdin sanırım Yorumun nerede