Yok izlemem artık iyice soğudum ben de diziden.
Yok izlemem artık iyice soğudum ben de diziden.
İlk haftasında izledi bile bee!!! @Masacre- İzledim diyip kurtulmak varken izlemedim diyip çile cekiyorKütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamy
İnat eden sensin gömmek için aynı yerlerde dolaşiyorsunGerçekleri gördüğüm için değil, vaktim olmadığı için![]()
ne diyon sen be hiçbişey anlamadımİnat eden sensin gömmek için aynı yerlerde dolaşiyorsun![]()
Sana mı yazmişimne diyon sen be hiçbişey anlamadım![]()
Yeni yıla sensiz girdim şükürler olsun yüce tanrıma
Kabus gibi bir yıl geçireceksin malaesefYeni yıla sensiz girdim şükürler olsun yüce tanrıma![]()
Sana izlettim ya Çağatay'ı o yeter banaKütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamy
Evet şuan jeneriğindeyim kabusunKabus gibi bir yıl geçireceksin malaesef![]()
Neyse kırmızı yer güzel cevap olmuşSana izlettim ya Çağatay'ı o yeter banaBen de izleyeceğim zaten merak etme izlemeyeceğim diye bir şey demedim
![]()
Bunlar daha iyi günlerinEvet şuan jeneriğindeyim kabusun![]()
Sana mı yazmişimCadaloz ablana yazdım
![]()
Bana laf etmesine Allah izin vermemiş
Neyse kırmızı yer güzel cevap olmuş![]()
Aaa evet oda büyük başarı tabiSana izlettim ya Çağatay'ı o yeter banaBen de izleyeceğim zaten merak etme izlemeyeceğim diye bir şey demedim
![]()
Dizinin sezon finali bölümünü de izledim.
Son 3 bölüm diğer bölümlere göre daha iyiydi. Akıcı ve biraz daha heyecanlıydı diyebilirim.
2.sezonu merakla bekliyoruz![]()