Tükürüyor demiştin.Çağatay ile Hazarı izlerken enerjimi çekiyorlar gibi Belkide özel gücü budur onların bunu başarmak kolay değil sonucta enerjimi düşürmek
Aa off siz kurtuldunuz Allah benide kurtarsın Şu 5. bölüm yeni gelen leona benzeyen oğlanda gözüm tutmadı hiç doğru dürüst birisi gelmiyor @xemrexxx @ForumdashTükürüyor demiştin.
Bir ergen kız var onun hakkında yorumunu merak ediyorum
O iyi oynuyor ya ben beğendim. Alışırsın zamanla @Forumdash @xemrexxxAa off siz kurtuldunuz Allah benide kurtarsın Şu 5. bölüm yeni gelen leona benzeyen oğlanda gözüm tutmadı hiç doğru dürüst birisi gelmiyor @xemrexxx @Forumdash
İlk 6 bölümden ben bir şey anlamadım vlla dizi bitecek hala hareket bekliyoruzO iyi oynuyor ya ben beğendim. Alışırsın zamanla @Forumdash @xemrexxx
İngilizce dublajlısı daha izlenebilirmiş İstersen öyle izle altta türkçe altyazı olurİlk 6 bölümden ben bir şey anlamadım vlla dizi bitecek hala hareket bekliyoruz
Yabancılar bu ne diyordur bence
Kendileri gibi sesleride gıcık bunlar nasıl ünlü oluyorİngilizce dublajlısı daha izlenebilirmiş İstersen öyle izle altta türkçe altyazı olur
Zaten bu soğuk espirilerinle seni seneye görmek istiyorumYarında izleyemem akşam müsait olmucam Kaldı yeni yıla @Forumdash 1 Yıl beklesin şimdi süper yorumlarımı
Bitirdim ben genel yorumum bir önceki sayfada. Sen hala bekleSeneye izleyeceğim merak etmeyin @Forumdash @Harunnn60
Soğudum ben hevesim kaçtı, biraz zaman geçmesi gerekiyor izlemem içinBitirdim ben genel yorumum bir önceki sayfada. Sen hala bekle
Kütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri @xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamySoğudum ben hevesim kaçtı, biraz zaman geçmesi gerekiyor izlemem için
Ben ilk bölümün 25.dksından sonra bıraktımKütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri @xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamy
Güzel sen @MasacRE- @dreamy gerçekleri gördünüz @Forumdash İnat etsin koca kafaBen ilk bölümün 25.dksından sonra bıraktım
Gerçekleri gördüğüm için değil, vaktim olmadığı için
Umudunuz yok dzidenGerçekleri gördüğüm için değil, vaktim olmadığı için
Soğudum ben hevesim kaçtı, biraz zaman geçmesi gerekiyor izlemem için
Aslında masacre izlesen iyi olur hazır izlerken intihar edecek kıvama gelirsin de belki kurtuluruz senden @xemrexxxKütük bey sözüme geldi ama keşke bizi bulaştırmadan önce dank etseydi kafasına neyse geçte olsa gördü gerçekleri @xemrexxx @Harunnn60 @DarkLegenD @serhatt @Forumdash @dreamy
Avatar-mesaj uyumsuzluğu.Ben ilk bölümün 25.dksından sonra bıraktım
cnm vaktim yok İzleyeceğim bi günAvatar-mesaj uyumsuzluğu.