Aaa ablacım para veriyorum ben oraya başka yerden izlemeyi kendime yediremem.Aaa sende destere gibi ordan başka yerden izleyemiyormusun ayoll
Dizimagtan izle
Aaa ablacım para veriyorum ben oraya başka yerden izlemeyi kendime yediremem.Aaa sende destere gibi ordan başka yerden izleyemiyormusun ayoll
Dizimagtan izle
Aaa netten kesinlikle dizi izlemeye para vermemAaa ablacım para veriyorum ben oraya başka yerden izlemeyi kendime yediremem.
Zaten geçen ay ödenmemiş hemen kestiler, limitten yer açtım ödedim birde mail attım ben sizin kaç yıllık üyenizim bozuldum falan. Gülmüşlerdir kesin.Aaa netten kesinlikle dizi izlemeye para vermem
Hadi siz neyse de bu destere pintisi nasıl para veriyordu
Aaa ücreti ney ki cnm hemen elektirik gibi kesiyorlarZaten geçen ay ödenmemiş hemen kestiler, limitten yer açtım ödedim birde mail attım ben sizin kaç yıllık üyenizim bozuldum falan. Gülmüşlerdir kesin.
16 lira. İnsan bir günde keser mi.Aaa ücreti ney ki cnm hemen elektirik gibi kesiyorlar
Açlarına ölücekler 16 olmasa16 lira. İnsan bir günde keser mi.
Belki o mailimden sonra beni ücretisiz üye yaparlar. Netflix'e evlenme teklifi maili falan atan da varmış.Açlarına ölücekler 16 olmasa
Normal de 2 ay ödenmezse fatura ozaman kesilmeli ama anlaşılan beleş şekilde 1 bölüm bile izlemenizi istemiyorlar
Aaa Sigaran olmaması çok önemliBelki o mailimden sonra beni ücretisiz üye yaparlar. Netflix'e evlenme teklifi maili falan atan da varmış.
Çok kullanışlı ama işte sigaram yok, onun parasıyla dizi izliyorum.
Yok nerde. Bir sezon yayınlandıktan sonra ekleniyor. Sadece kendi yapımı diziler hemen yayınlanıyor .Aaa Sigaran olmaması çok önemli
Tüm diziler her sezonları oluyormu orada birde yayınlanır yayınlanmaz hemen türkçe alt yazı çıkıyor mu Yani dizi siteleri gibi olmaz bence cnm
Aaa o şkeilde orada dizi izleyemem benYok nerde. Bir sezon yayınlandıktan sonra ekleniyor. Sadece kendi yapımı diziler hemen yayınlanıyor .
Hayır yazın şöyle bir bakcam birkaç dizisine o da dikkatimi çekmişti evet. Talihsiz Serüvenleri izliyor musun sen peki? O da çok güzel ikinci sezon çıkmış daha bakamadım.Aaa o şkeilde orada dizi izleyemem ben
Dünya kadar yabancı dizim var Ama Neflixin kendi dizileri iyi oluyor tabi Dark izlemişmiydin mesala tam senin kafa yapına uygun bir diziydi
Aaa yok şuan duydum hattaHayır yazın şöyle bir bakcam birkaç dizisine o da dikkatimi çekmişti evet. Talihsiz Serüvenleri izliyor musun sen peki? O da çok güzel ikinci sezon çıkmış daha bakamadım.
Bu diziyi seversin bence, eğer uygun zamanın olursa öneririm ablacım. Linkini de senin için şuraya koyayım. https://dizimag5.co/a-series-of-unfortunate-eventsAaa yok şuan duydum hatta
CW Yeni dizi çıkaramayınca Nexlix ve Kore diziriyle geçirdik bu sezonu
Diziyle alakalı hiç bilgim yok ama şuan baktımda afişinden @Tolstoyevski fışkırıyor ayollBu diziyi seversin bence, eğer uygun zamanın olursa öneririm ablacım. Linkini de senin için şuraya koyayım. https://dizimag5.co/a-series-of-unfortunate-events
Yanlış hatırlamıyorsam Tols izliyordu bu diziyi zaten. Doğru tahmin ablacım.
Hhahha Aaa bir de onun gibiyse içeriği tamam ayollYanlış hatırlamıyorsam Tols izliyordu bu diziyi zaten. Doğru tahmin ablacım.
İçeriği masal gibi ben SPN'ye başladığımda karşılığında sen de buna başlarsın.Hhahha Aaa bir de onun gibiyse içeriği tamam ayoll
Aaa bir bakalım cnm işin ucunda Supernatural varsa izleyebilirim Her ne kadar @Tolstoyevski gibi iç karartıcı bir dizi çıkma ihtimali varsada 1.bölüme bir bakarız seversem gerisi kolayİçeriği masal gibi ben SPN'ye başladığımda karşılığında sen de buna başlarsın.
Süper. Şu The 100 yorumlarını da yaparsan harika olacak birde.Aaa bir bakalım cnm işin ucunda Supernatural varsa izleyebilirim Her ne kadar @Tolstoyevski gibi iç karartıcı bir dizi çıkma ihtimali varsada 1.bölüme bir bakarız seversem gerisi kolay
Yanlış hatırlamıyorsam Tols izliyordu bu diziyi zaten. Doğru tahmin ablacım.