CW The Originals 3. Sezon Yorumları

Açlarına ölücekler 16 olmasa :A :A :A

Normal de 2 ay ödenmezse fatura ozaman kesilmeli ama anlaşılan beleş şekilde 1 bölüm bile izlemenizi istemiyorlar :A :A :A
Belki o mailimden sonra beni ücretisiz üye yaparlar. :A Netflix'e evlenme teklifi maili falan atan da varmış. :F

Çok kullanışlı ama işte sigaram yok, onun parasıyla dizi izliyorum. :A

Belki o mailimden sonra beni ücretisiz üye yaparlar. :A Netflix'e evlenme teklifi maili falan atan da varmış. :F

Çok kullanışlı ama işte sigaram yok, onun parasıyla dizi izliyorum. :A
Aaa Sigaran olmaması çok önemli :bhr::bhr::bhr:

Tüm diziler her sezonları oluyormu orada birde yayınlanır yayınlanmaz hemen türkçe alt yazı çıkıyor mu :A Yani dizi siteleri gibi olmaz bence cnm :A :A :A

Aaa Sigaran olmaması çok önemli :bhr::bhr::bhr:

Tüm diziler her sezonları oluyormu orada birde yayınlanır yayınlanmaz hemen türkçe alt yazı çıkıyor mu :A Yani dizi siteleri gibi olmaz bence cnm :A :A :A
Yok nerde. Bir sezon yayınlandıktan sonra ekleniyor. :F Sadece kendi yapımı diziler hemen yayınlanıyor .:A

Yok nerde. Bir sezon yayınlandıktan sonra ekleniyor. :F Sadece kendi yapımı diziler hemen yayınlanıyor .:A
Aaa o şkeilde orada dizi izleyemem ben :A :A :A

Dünya kadar yabancı dizim var :A Ama Neflixin kendi dizileri iyi oluyor tabi Dark izlemişmiydin mesala tam senin kafa yapına uygun bir diziydi :A :A :A

Aaa o şkeilde orada dizi izleyemem ben :A :A :A

Dünya kadar yabancı dizim var :A Ama Neflixin kendi dizileri iyi oluyor tabi Dark izlemişmiydin mesala tam senin kafa yapına uygun bir diziydi :A :A :A
Hayır yazın şöyle bir bakcam birkaç dizisine o da dikkatimi çekmişti evet. Talihsiz Serüvenleri izliyor musun sen peki? O da çok güzel ikinci sezon çıkmış daha bakamadım. :A

Hayır yazın şöyle bir bakcam birkaç dizisine o da dikkatimi çekmişti evet. Talihsiz Serüvenleri izliyor musun sen peki? O da çok güzel ikinci sezon çıkmış daha bakamadım. :A
Aaa yok şuan duydum hatta :A :A :A

CW Yeni dizi çıkaramayınca Nexlix ve Kore diziriyle geçirdik bu sezonu :A :A :A

Bu diziyi seversin bence, eğer uygun zamanın olursa öneririm ablacım. Linkini de senin için şuraya koyayım. :A https://dizimag5.co/a-series-of-unfortunate-events
Diziyle alakalı hiç bilgim yok ama şuan baktımda afişinden @Tolstoyevski fışkırıyor ayoll :A :A :A
talihsiz-seruvenler-dizisi.jpg

İçeriği masal gibi ben SPN'ye başladığımda karşılığında sen de buna başlarsın. :A
Aaa bir bakalım cnm işin ucunda Supernatural varsa izleyebilirim :A Her ne kadar @Tolstoyevski gibi iç karartıcı bir dizi çıkma ihtimali varsada 1.bölüme bir bakarız seversem gerisi kolay :A :A :A

Diziyle alakalı hiç bilgim yok ama şuan baktımda afişinden @Tolstoyevski fışkırıyor ayoll :A :A :A
talihsiz-seruvenler-dizisi.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam Tols izliyordu bu diziyi zaten. Doğru tahmin ablacım. :A

İkinci sezonun ikinci bölümüne kadar geldim ama sürekli birbirini tekrar eden olaylar ve karakterin ismini unuttum, Barney'in kılıktan kılığa girip bir türlü yakalanamaması fazlasıyla sinir bozucu ve gerçekçiliğe aykırı bu yüzden insan pes ediyor zaten izlemesek bir şey kaybetmeyiz. :D