CW The Originals 3. Sezon Yorumları

Ben öyle her dizide sevmem karaktetleri ama Cami'yi ilk gördüğümde adeta vuruldum o kadar doğal bir güzelliği var ki. :bhr:
Bu dizideki birçok oyuncuyu sevdim aslında oyunculuklar çok uyumlu ama Cami bir başka,bir oyuncu ancak bir diziye bu kadar yakışır bu açıdan konuşma tarzı oyunculuk tarzı bütünüyle harika oyuncu aslında:bhr:

Bu dizideki birçok oyuncuyu sevdim aslında oyunculuklar çok uyumlu ama Cami bir başka,bir oyuncu ancak bir diziye bu kadar yakışır bu açıdan konuşma tarzı oyunculuk tarzı bütünüyle harika oyuncu aslında:bhr:
Aynen. Peki şuan yeni dizide oynuyor mu biliyor musun? (b)

Ben öyle her dizide sevmem karaktetleri ama Cami'yi ilk gördüğümde adeta vuruldum o kadar doğal bir güzelliği var ki. :bhr:
Cami çok doğaldı bu diziye çok yakışıyordu ayrıca diziden çıkmamalıydı 5.sezona çok yakışırdı aslında:bhr:
Cami ,Hayler , Rebekah , Davina hepsine gıcığım vlla :A Tek gıcık olmadığım bu vampir dizilerinde Carolineydi Klausada en çok o yakışıyor :A :A :A
4ffa1917d42f36a83c9c48f00d628b44.jpg

Aaa evet demiştin sanırım hatırlıyorum diğer ecünnüler kadar gıcık olmuyorum oyüzden bu benzetmeden rahatsızlık duymam :A :A :A

Cami başlarda iyiydi ama sonra sapıttı :A :A :A
Camisiz daha da izlemem diyordum ama dizi yine çok heyecanlı oldu en son 3x21'i izledim süperdi. Senin siyah gıcık adam bunlara kinlenmesin de ne yapsın kendi çıkarları için Davinasını harcadılar. :A

Camisiz daha da izlemem diyordum ama dizi yine çok heyecanlı oldu en son 3x21'i izledim süperdi. Senin siyah gıcık adam bunlara kinlenmesin de ne yapsın kendi çıkarları için Davinasını harcadılar. :A
Aaa sezon finaline 1 bölüm sanırım sonra zaten 4.sezon güzeldi hem 13 bölüm falan yanı final sezonuna yetişirsin bitmeden :Z:Z:Z