Aaa onuda halledecem hele güncele gelince daha iyi olacakSüper. Şu The 100 yorumlarını da yaparsan harika olacak birde.
Çoğu dizim yarım yamalak kaldı hep bu tam sezonluk diziler yüzünden
Aaa onuda halledecem hele güncele gelince daha iyi olacakSüper. Şu The 100 yorumlarını da yaparsan harika olacak birde.
Ama dizinin atmosferi çok hoş. Filmi kadar başarılı bence. Daha bakmadım 2. Sezona ama ilk sezon orijinal tiplemeler vardı.İkinci sezonun ikinci bölümüne kadar geldim ama sürekli birbirini tekrar eden olaylar ve karakterin ismini unuttum, Barney'in kılıktan kılığa girip bir türlü yakalanamaması fazlasıyla sinir bozucu ve gerçekçiliğe aykırı bu yüzden insan pes ediyor zaten izlemesek bir şey kaybetmeyiz.
Ağaç olduk bekliyoruz bakalım. Diyen kişi de 1 aydır bir bölüm SPN izleyemedi.Aaa onuda halledecem hele güncele gelince daha iyi olacak
Çoğu dizim yarım yamalak kaldı hep bu tam sezonluk diziler yüzünden
İkinci sezonun ikinci bölümüne kadar geldim ama sürekli birbirini tekrar eden olaylar ve karakterin ismini unuttum, Barney'in kılıktan kılığa girip bir türlü yakalanamaması fazlasıyla sinir bozucu ve gerçekçiliğe aykırı bu yüzden insan pes ediyor zaten izlemesek bir şey kaybetmeyiz.
Aaa @Tolstoyevski bıktığına göre demek iç sıkıcı kasvetli bir dizi değil biraz umudum arttı şuan diziyeAğaç olduk bekliyoruz bakalım. Diyen kişi de 1 aydır bir bölüm SPN izleyemedi.
Zaten @Tolstoyevski @destere ve @MasacRE- nerde çer çöp var izler birde bizim CW dizilerimize fok atarlar.Aaa @Tolstoyevski bıktığına göre demek iç sıkıcı kasvetli bir dizi değil biraz umudum arttı şuan diziye
Aaa destere yi fantastiğe bulaştırıp biraz kalite getirmiştim ama bu @MasacRE- yabancı dizide de kütük ayoll Oğlanın Müzik Dizi Film ne varsa hepsinde seçimleri berbatZaten @Tolstoyevski @destere ve @MasacRE- nerde çer çöp var izler birde bizim CW dizilerimize fok atarlar.
Gerçekten öyle ablacım, çok vasat bir insan neresine ellesen elinde kalıyor.Aaa destere yi fantastiğe bulaştırıp biraz kalite getirmiştim ama bu @MasacRE- yabancı dizide de kütük ayoll Oğlanın Müzik Dizi Film ne varsa hepsinde seçimleri berbat
Oscar filmlerini izliyoruz öyle filmler buluyor kı bir tane gemici filmi bulmuş öldük sıkıntıdan boş boş bakıyoruz filmde 1 dakıka bile hareket bir şey olmazmı ayollGerçekten öyle ablacım, çok vasat bir insan neresine ellesen elinde kalıyor.
Hahah sanat filmi herhalde.Oscar filmlerini izliyoruz öyle filmler buluyor kı bir tane gemici filmi bulmuş öldük sıkıntıdan boş boş bakıyoruz filmde 1 dakıka bile hareket bir şey olmazmı ayoll
Aaa zaten bu Oscarda içi boş filmleri topluyorlar ayoll Boş boş bakıyorsun bir kaç koca kafa kafa konusuyor ama ne diyorlar onuda anlamıyorsunHahah sanat filmi herhalde.
O yüzden ben yıllardır bulaşmıyorum ablacım sen kendin kaşınmışsın.Aaa zaten bu Oscarda içi boş filmleri topluyorlar ayoll Boş boş bakıyorsun bir kaç koca kafa kafa konusuyor ama ne diyorlar onuda anlamıyorsun
Ama fantastik bir film seçildi ilk defa boş filmi seçmediler Masacreler kudurdu tabi
Bende genelde film etkinliğine katılmam hele Oscar hiç izlemem ama @Forumdash destere film heyeti kuralım dediler her gece 1-2 film yorumluyorduk onlar hatrına izledim Oscarıda izledim ilk defaO yüzden ben yıllardır bulaşmıyorum ablacım sen kendin kaşınmışsın.
Aaaa ne güzel eğlenmişsiniz ben yokken. Bu heyetleri kurmak için gitmemi mi beklediniz. @ForumdashBende genelde film etkinliğine katılmam hele Oscar hiç izlemem ama @Forumdash destere film heyeti kuralım dediler her gece 1-2 film yorumluyorduk onlar hatrına izledim Oscarıda izledim ilk defa
Sonrada dizi heyeti kurup 3-4 dizi izledik ve destere beyin işi bitince kayboldu
Aaa senden sonra gelişti ayoll hem sana gitme dedik kaç defaAaaa ne güzel eğlenmişsiniz ben yokken. Bu heyetleri kurmak için gitmemi mi beklediniz. @Forumdash
Şu diziler sezon finali yapsın diye ara verdik Bitsin yine heyetli meyetli bişeyler yaparsak varımAaaa ne güzel eğlenmişsiniz ben yokken. Bu heyetleri kurmak için gitmemi mi beklediniz. @Forumdash
Zaten @Tolstoyevski @destere ve @MasacRE- nerde çer çöp var izler birde bizim CW dizilerimize fok atarlar.
Beni şu dandik dizilerin konularına etiketlemeyi keser misiniz lütfen, konuya girmek bile kaliteme yakışmıyorAaa destere yi fantastiğe bulaştırıp biraz kalite getirmiştim ama bu @MasacRE- yabancı dizide de kütük ayoll Oğlanın Müzik Dizi Film ne varsa hepsinde seçimleri berbat
Aaa bizde berbat kütüksü seçimlerinden bahsediyordukBeni şu dandik dizilerin konularına etiketlemeyi keser misiniz lütfen, konuya girmek bile kaliteme yakışmıyor
Kalite mi GüldürdünAaa bizde berbat kütüksü seçimlerinden bahsediyorduk
Sayemizde kaliteli bir dizi konusunda bulunuyorsun ayoll @mrt-06
Şu lafı SPN sayfasında etseydin o klavyeye dokunan narin parmaklarını keserdik ama orginals oldugu için bişey demiyorum CW'de oldugu için göz dağı versek yeter dedim İyi demişmiyim @mrt-06 @Çiğdem-Beni şu dandik dizilerin konularına etiketlemeyi keser misiniz lütfen, konuya girmek bile kaliteme yakışmıyor
Şu lafı SPN sayfasında etseydin o klavyeye dokunan narin parmaklarını keserdik ama orginals oldugu için bişey demiyorum CW'de oldugu için göz dağı versek yeter dedim İyi demişmiyim @mrt-06 @Çiğdem-
@MasacRE- e miss gibi herif ayoll şu yabancı oğlanları tanısa kanalımızdan ayrılmaz oda yeni yeni parlakçılığa adım atıyor @mrt-06Kalite mi Güldürdün