Aaa doğruya Neflixi bekleyecektinYazın izleyeceğim 4. ve 5. sezonu. Yaz eğlencem olacak.
Supernaturalı şu ramazanda izlede o yeter 4-5 yıldır sana izlettirmeye çalısıyoruz artık başarı gelsin @Forumdash
Aaa doğruya Neflixi bekleyecektinYazın izleyeceğim 4. ve 5. sezonu. Yaz eğlencem olacak.
Ona kesin başlayacağım yaz programımda her gün 1 bölüm inşallah.Aaa doğruya Neflixi bekleyecektin
Supernaturalı şu ramazanda izlede o yeter 4-5 yıldır sana izlettirmeye çalısıyoruz artık başarı gelsin @Forumdash
Kaldığın yerden devam et 4.sezonu izliyordunOna kesin başlayacağım yaz programımda her gün 1 bölüm inşallah.
Beni benden iyi biliyon ablacım.Kaldığın yerden devam et 4.sezonu izliyordun
Ama önce açılış olarak şu çizgi film bölümüne artık bakman lazım hem diziye iştahın açılır yenidenBeni benden iyi biliyon ablacım.
Kısmet ama ilk o bölüme bakacam başladığımda.Ama önce açılış olarak şu çizgi film bölümüne artık bakman lazım hem diziye iştahın açılır yeniden
Çizgi film sen seversin çocukluğunu hatırlamayıKısmet ama ilk o bölüme bakacam başladığımda.
Senin de dilinde tüy bitti ablacım şu diziyi bana tamamlatmak için.Çizgi film sen seversin çocukluğunu hatırlamayı
4.Sezon tam melekli olan heyecanlı kısımlara geçicne bırakmıştın melek tanrı şeytan hele 5.sezona bayılıcaksın seviceğini bilmesem ısrar etmem tam senlik
Hhaha Aaa 2015 mi 2016 mı kaç yıldır her yaz izlletirmeye çalısıyorum @Forumdash Hiç emek harcamıyorSenin de dilinde tüy bitti ablacım şu diziyi bana tamamlatmak için.
Ben bile izlemiyorken nesine israr edeyim @mrt-06 izleme izleme Git SPN izleHhaha Aaa 2015 mi 2016 mı kaç yıldır her yaz izlletirmeye çalısıyorum @Forumdash Hiç emek harcamıyor
4.Sezondan kaldığı yerden devam ettiricem tabi önce çizgi film bölümüyle başlattırıcamBen orginalsı diyon sandım Eğer orginals izleyip SPN izlemiyorsa @mrt-06 kalitenden şüphe ediyorum artık. 02:53 saat an itibariyle ettim.
Scoby doolu bölümü mü izletcen önce Kaldiği yerdendevam etsin. @mrt-064.Sezondan kaldığı yerden devam ettiricem tabi önce çizgi film bölümüyle başlattırıcam
Melekli tanrılı konular tam onluk sonunda bize teşekkür edecek hele 5.sezon bitince
Kaldığı yerden devam edecekte önce çizgi filmli bölümü mutlaka izlesin hem diziye tekrardan iştahının artmasına yardımcı olur o öyle şeyleri severScoby doolu bölümü mü izletcen önce Kaldiği yerdendevam etsin. @mrt-06
Yarın haberlerden sonra izlesin @mrt-06 Zaten dizisi yok showda salı günleriKaldığı yerden devam edecekte önce çizgi filmli bölümü mutlaka izlesin hem diziye tekrardan iştahının artmasına yardımcı olur o öyle şeyleri sever
O bölümü iştah açısı olarak artık izlemeli bencede sen de şıkıştır birazYarın haberlerden sonra izlesin @mrt-06 Zaten dizisi yok showda salı günleri
Ben gün bile verdim. izlemezse o bölümü kalitesinden şüphe ederim Hem de CW binasına sokmamO bölümü iştah açısı olarak artık izlemeli bencede sen de şıkıştır biraz
O bölümü iştah açısı olarak artık izlemeli bencede sen de şıkıştır biraz
Eve 10'na doğru geliyorum ayrıca gelince Kadın'a bakarım bugün olmaz.Yarın haberlerden sonra izlesin @mrt-06 Zaten dizisi yok showda salı günleri
Aaa sen o ecünnü diziye nereden bulaştın ayoll 😱😱😱 @xBUGRAx @ForumdashEve 10'na doğru geliyorum ayrıca gelince Kadın'a bakarım bugün olmaz.