Aaa nesi varmış ayrı hava katıyorÜrkütme çocugu Klause'u şu kolye sevdası da beni benden alıyor. İfrit oluyorum yaa kro gibi
Uyuz olurum saat hariç takılaraAaa nesi varmış ayrı hava katıyor
Türk erkeklerinde bende sevmem erkeğe benzemesi lazım ama yabancı oğlanlarda fark etmez nasılsa sadece görsellikUyuz olurum saat hariç takılara
Ona da derim fark etmez, hepsi aynı zatenŞu lafı SPN sayfasında etseydin o klavyeye dokunan narin parmaklarını keserdik ama orginals oldugu için bişey demiyorum CW'de oldugu için göz dağı versek yeter dedim İyi demişmiyim @mrt-06 @Çiğdem-
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça@MasacRE- e miss gibi herif ayoll şu yabancı oğlanları tanısa kanalımızdan ayrılmaz oda yeni yeni parlakçılığa adım atıyor @mrt-06
Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrıOna da derim fark etmez, hepsi aynı zaten
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça
Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrı
Bu 1.favorim sen de seviyordun bir ara konusuyorduk senle
Ona da derim fark etmez, hepsi aynı zaten
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça
Yok ona diyirim, yok hepsi ayni...Seni içeri attırım 155i ararım. Vatan haini CW'ye laf atan herkes artık vatan haini @mrt-06Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrı
Bu 1.favorim sen de seviyordun bir ara konusuyorduk senle
Artık şaşirmiyorum Olabilir ama CW'ye laf atamaz haddini bildirilerim Yeni dizi siparişlerimiz hazırbu arada bacım Fragmanlarımız cıkar bu hafta@MasacRE- de gizli CW ci aslında parlakları bizden iyi biliyor ayoll
Aaa hadi inş artık güçlü yeni diziler lazım Bu geçen sezonda yeni dizilere şans bile vermedimArtık şaşirmiyorum Olabilir ama CW'ye laf atamaz haddini bildirilerim Yeni dizi siparişlerimiz hazırbu arada bacım Fragmanlarımız cıkar bu hafta
Bakarım demekle kaldım bu sene ama hiç birine bakmadım bileAaa hadi inş artık güçlü yeni diziler lazım Bu geçen sezonda yeni dizilere şans bile vermedim
Yenilerde iş yokken Arrowuda batırdılar son bölümlere bakmadım bile henüz biriktiBakarım demekle kaldım bu sene ama hiç birine bakmadım bile
Aynen 4 bölüm mü ne var elimde off Luciferda iptal oldugu için elim gitmiyor. Gotham'a yetiştim ama dün gece Gotham seneye 13 bölüm veson sezon Sadece Bruce'a pelerin giydirmek için yapıcaklarmişYenilerde iş yokken Arrowuda batırdılar son bölümlere bakmadım bile henüz birikti
Arrow ile Gotham var bir de The 100 4.sezonu önce tüketmeye çalısıyorum Sonra bir kaç dizi daha yanı haftalık dizilerden baya koptuk hep şu tam sezonluk diziler yüzündenAynen 4 bölüm mü ne var elimde off Luciferda iptal oldugu için elim gitmiyor. Gotham'a yetiştim ama dün gece Gotham seneye 13 bölüm veson sezon Sadece Bruce'a pelerin giydirmek için yapıcaklarmiş
Valla pişman değilim ama evet hep onlar yüzünden olduArrow ile Gotham var bir de The 100 4.sezonu önce tüketmeye çalısıyorum Sonra bir kaç dizi daha yanı haftalık dizilerden baya koptuk hep şu tam sezonluk diziler yüzünden
Aaa tabi ne pişmanlığı gayet keyif aldım sizlerle dizi yorumlamakla güzel bir kış geçirdikValla pişman değilim ama evet hep onlar yüzünden oldu
Yazın izleyeceğim 4. ve 5. sezonu. Yaz eğlencem olacak.