Aaa nesi varmış ayrı hava katıyorÜrkütme çocuguKlause'u şu kolye sevdası da beni benden alıyor. İfrit oluyorum yaa kro gibi
![]()
Uyuz olurum saat hariç takılaraAaa nesi varmış ayrı hava katıyor![]()
![]()
![]()
Türk erkeklerinde bende sevmem erkeğe benzemesi lazım ama yabancı oğlanlarda fark etmez nasılsa sadece görsellikUyuz olurum saat hariç takılara![]()
Ona da derim fark etmez, hepsi aynı zatenŞu lafı SPN sayfasında etseydin o klavyeye dokunan narin parmaklarını keserdikama orginals oldugu için bişey demiyorum
CW'de oldugu için göz dağı versek yeter dedim
İyi demişmiyim @mrt-06 @Çiğdem-
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça@MasacRE- e miss gibi herif ayoll şu yabancı oğlanları tanısa kanalımızdan ayrılmaz oda yeni yeni parlakçılığa adım atıyor![]()
![]()
@mrt-06
![]()
Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrıOna da derim fark etmez, hepsi aynı zaten
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça![]()
Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrı![]()
![]()
Bu 1.favorim sen de seviyordun bir ara konusuyorduk senle![]()
![]()
![]()
![]()
Ona da derim fark etmez, hepsi aynı zaten
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça![]()
Yok ona diyirim, yok hepsi ayni...Seni içeri attırım 155i ararım. Vatan hainiHahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrı![]()
![]()
Bu 1.favorim sen de seviyordun bir ara konusuyorduk senle![]()
![]()
![]()
Artık şaşirmiyorum
Aaa hadi inş artık güçlü yeni diziler lazımArtık şaşirmiyorumOlabilir ama CW'ye laf atamaz haddini bildirilerim
Yeni dizi siparişlerimiz hazırbu arada bacım
Fragmanlarımız cıkar bu hafta
![]()
Bakarım demekle kaldım bu sene ama hiç birine bakmadım bileAaa hadi inş artık güçlü yeni diziler lazımBu geçen sezonda yeni dizilere şans bile vermedim
![]()
Yenilerde iş yokken Arrowuda batırdılar son bölümlere bakmadım bile henüz biriktiBakarım demekle kaldım bu sene ama hiç birine bakmadım bile![]()
Aynen 4 bölüm mü ne var elimde offYenilerde iş yokken Arrowuda batırdılar son bölümlere bakmadım bile henüz birikti![]()
![]()
![]()
Arrow ile Gotham var bir de The 100 4.sezonu önce tüketmeye çalısıyorumAynen 4 bölüm mü ne var elimde offLuciferda iptal oldugu için elim gitmiyor. Gotham'a yetiştim ama dün gece
Gotham seneye 13 bölüm veson sezon
Sadece Bruce'a pelerin giydirmek için yapıcaklarmiş
![]()
Valla pişman değilim ama evet hep onlar yüzünden olduArrow ile Gotham var bir de The 100 4.sezonu önce tüketmeye çalısıyorumSonra bir kaç dizi daha yanı haftalık dizilerden baya koptuk hep şu tam sezonluk diziler yüzünden
![]()
![]()
![]()
Aaa tabi ne pişmanlığı gayet keyif aldım sizlerle dizi yorumlamakla güzel bir kış geçirdikValla pişman değilim ama evet hep onlar yüzünden oldu![]()
Yazın izleyeceğim 4. ve 5. sezonu. Yaz eğlencem olacak.