CW The Originals 3. Sezon Yorumları

@MasacRE- e miss gibi herif ayoll şu yabancı oğlanları tanısa kanalımızdan ayrılmaz oda yeni yeni parlakçılığa adım atıyor :A :A :A @mrt-06
32315f620596cea317799714242e41bb.jpg
Ürkütme çocugu :A Klause'u şu kolye sevdası da beni benden alıyor. İfrit oluyorum yaa kro gibi :A

Şu lafı SPN sayfasında etseydin o klavyeye dokunan narin parmaklarını keserdik :A ama orginals oldugu için bişey demiyorum:X CW'de oldugu için göz dağı versek yeter dedim:A İyi demişmiyim @mrt-06 @Çiğdem-
Ona da derim fark etmez, hepsi aynı zaten :A
@MasacRE- e miss gibi herif ayoll şu yabancı oğlanları tanısa kanalımızdan ayrılmaz oda yeni yeni parlakçılığa adım atıyor :A :A :A @mrt-06
32315f620596cea317799714242e41bb.jpg
Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça :A

Senin de neden izlediğin belli zaten, bir de arşivlemiş fotoları çıkartıyor lazım oldukça :A
Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrı :A :A :A

Bu 1.favorim sen de seviyordun bir ara konusuyorduk senle :A :A :A
jensen-ackles-20904535.png

Hahha Aaa CW öncelik fantastik dizilerden dolayı kanalın fanıyım tabi ama her dizimizde bir parlak bulunuyor orasıda ayrı :A :A :A

Bu 1.favorim sen de seviyordun bir ara konusuyorduk senle :A :A :A
jensen-ackles-20904535.png
Yok ona diyirim, yok hepsi ayni...Seni içeri attırım 155i ararım. Vatan haini :T: CW'ye laf atan herkes artık vatan haini:A @mrt-06

Yenilerde iş yokken Arrowuda batırdılar son bölümlere bakmadım bile henüz birikti :A :A :A
Aynen 4 bölüm mü ne var elimde off:( Luciferda iptal oldugu için elim gitmiyor. Gotham'a yetiştim ama dün gece :X Gotham seneye 13 bölüm veson sezon :Z:Z:Z Sadece Bruce'a pelerin giydirmek için yapıcaklarmiş:X

Aynen 4 bölüm mü ne var elimde off:( Luciferda iptal oldugu için elim gitmiyor. Gotham'a yetiştim ama dün gece :X Gotham seneye 13 bölüm veson sezon :Z:Z:Z Sadece Bruce'a pelerin giydirmek için yapıcaklarmiş:X
Arrow ile Gotham var bir de The 100 4.sezonu önce tüketmeye çalısıyorum :A Sonra bir kaç dizi daha yanı haftalık dizilerden baya koptuk hep şu tam sezonluk diziler yüzünden :A :A :A

3x22 Sezon Finali

Güzel bir sondu. Hepsi tabuta girdi, bir tek kurt kız kaldı. Hayatları ona bağlı ama madem böyle bir kurtuluş yolu vardı Feraye keşke Cami için de düşünseydi. :X @Çiğdem- @turkuazz