Yukarda foto attımCaleb o dizide tek işe yarayan oyuncuydu be @Forumdash da şişirme Çağatayı savunup Calep gibi oğlana laf ediyor
Yukarda foto attımCaleb o dizide tek işe yarayan oyuncuydu be @Forumdash da şişirme Çağatayı savunup Calep gibi oğlana laf ediyor
Sen benim soruma cevap versene bırak şimdi Calep'i.Caleb o dizide tek işe yarayan oyuncuydu be @Forumdash da şişirme Çağatayı savunup Calep gibi oğlana laf ediyor
Aaa sen ilgimi başka yere çevirmişsin ayoll suç sen deSen benim soruma cevap versene bırak şimdi Calep'i.
Haaaaa iyi o zaman çünkü aklıma takıldı bu soru. Birde ben Rebeka'yı görmek istiyorum çok çok az var dizide.Aaa sen ilgimi başka yere çevirmişsin ayoll suç sen de
Ölümsüz birinin kafasını kessen yada kalbini çıkarsan vucut sanırım tekrar kafa çıkarıyor yada kalp ekliyor 4.Sezonda bunla alakalı bir bölüm olacak ölümsüzler neden ölmedine dahil ozaman daha detaylı anlatırız cnm @turkuazz Hatırlar belki
Şimdirik Kertenkele gibi düşün kuyruğunu kessen yenisi çıkıyorHaaaaa iyi o zaman çünkü aklıma takıldı bu soru. Birde ben Rebeka'yı görmek istiyorum çok çok az var dizide.
Peki toz haline getirsen nasıl canlanıyorlar acaba.Şimdirik Kertenkele gibi düşün kuyruğunu kessen yenisi çıkıyor
Rebekah son sezonlar biraz figuran gibi takılıyordu evet Marcel gıcığını nasıl buldun
Aaa okadarını bilmiyorum cnm Ama 4.Sezonda dedim gibi o konuyla ilgili bir olay olacak ozamand etaylı konusurum spoide olmasınPeki toz haline getirsen nasıl canlanıyorlar acaba.
Ondan iğreniyorum ya ne olduğu belli değil sürekli bir satış halinde. Favorim Cami valla Klaus ile çok yakışıyorlar ama bir halvet olamadılar.
Zaten bitiyor dedin moralim bozuldu. The 100 de son sezon diyorlar kötü haberler peş peşe geliyor.Aaa okadarını bilmiyorum cnm Ama 4.Sezonda dedim gibi o konuyla ilgili bir olay olacak ozamand etaylı konusurum spoide olmasın
Marcele bende ısınamıyordum normal bir vampir düşman diye koymuşlar
Aaa onu sevmiyorum tabikide Onu sonra DavinayıZaten bitiyor dedin moralim bozuldu. The 100 de son sezon diyorlar kötü haberler peş peşe geliyor.
Cami hakkında yorumun ne?
Evet efsane sahneydi bence de pata küte dövdü hepsini.Aaa onu sevmiyorum tabikide Onu sonra Davinayı
Şu sahne en efsane sahnesi bence hala dizinin Klaus Rebekah ve Marceli iyi korkutmuştu @turkuazz
Aaa tabi Tvde kadar kötü karakterli değil bu dizide daha iyi niyetli Damon gibi sonradan iyi oluyor Ama yaranamıyor bir türlü kardeşlerineEvet efsane sahneydi bence de pata küte dövdü hepsini.
Ben seviyorum bu adamı valla kötü olsa da içindeki iyiyi gösteriyor o kadar acımasız değil ama Damon çok acımasızdı.Aaa tabi Tvde kadar kötü karakterli değil bu dizide daha iyi niyetli Damon gibi sonradan iyi oluyor Ama yaranamıyor bir türlü kardeşlerine
Aaa ben onu bitirdin sanıyordum 😱😱😱Ben seviyorum bu adamı valla kötü olsa da içindeki iyiyi gösteriyor o kadar acımasız değil ama Damon çok acımasızdı.
O dizinin de 6x20'de kaldım.
Yok nerdee kaldı öyle.Aaa ben onu bitirdin sanıyordum 😱😱😱
Joseph Morgan gerekten çok kaliteli Jensenden sonra 2.favorim o
The 100 başlayacak 10 güne ama hala son sezonu izleyemedim başlamadan izlemem lazımYok nerdee kaldı öyle.
Benim de favori herifim o valla The 100'deki Belamy'den sonra.
Ben onu annemle izliyorum son sezon biraz konu olarak dara düşse de akıcıydı bence başla hemen.The 100 başlayacak 10 güne ama hala son sezonu izleyemedim başlamadan izlemem lazım
1.Bölümü izlemiştim sadeceBen onu annemle izliyorum son sezon biraz konu olarak dara düşse de akıcıydı bence başla hemen.
Zaten kız kıza oğlan oğlana halvet oluyor iki de bir.1.Bölümü izlemiştim sadece
Aaa bu yabancı dizileri bir ben ailemle izleyemyorum sanırım Yabancı dizilerle ikisininde alakası yoktur
Eşcinsel olayları yabancı dizilerde moda vlla Hep kendi cinsleriyle takılıyorlarZaten kız kıza oğlan oğlana halvet oluyor iki de bir.