CW The Originals 3. Sezon Yorumları

15.bölüm aaa dizi son 2 hafta çok iyi toparlandı ayolll bu yılın en iyi bölümlerinden oldu ve vampir dizileride diğer cw dizileri gibi araya girdi sanırım nisanda gelecek yeni bölüm
@turkuaz :F:F:F
ahhh kol eski haliyle geldi sonunda ayol yeni haline çok gıcık oluyordum teen wolftan gıcık bir çocuk canlandırıyordu kolu :F
bu bölümde klausu öldürmeye çalısan adam çok havalıydı marcelden daha iyiydi ayy hemen ölmeseydi keşke :(:(:(
vampire diarieste carlone klausun şehrine gelmiş 3 yıl sonra ve kalusu bulamamıştı bu bölümde klausun neden gittiğini gösterdiler 3 yıl sonradan şehirde olmucak ozaman umarım klaussuz bölümler izlemeyiz :(:(:(

ayyy şu fiin e gıcık oluyorum yine nereden hortladı geldi bu ayol :kizgin::kizgin::kizgin:

Son düzenleme:
22.bölüm sezon finali yaptı dizi ve çok iyi bir sezon finaliydi @turkuazz sen izleyebildinmi ayoll dizinin son sezonu olucak malesef ekidme değil ocakta olucak yeni sezon 15-16 bölüm olucak büyük ihtimalle son sezonumuz :(:(:(
ayy şu marcele 1.sezondan beridir sinir oluyorum klaus hep buna güvendiği zaman zararlı çıkıyor ailesi için kendisini feda etti kalus :(:(:(

hope 4.sezonda büyümüş olur inş 🙂🙂🙂

22.bölüm sezon finali yaptı dizi ve çok iyi bir sezon finaliydi @turkuazz sen izleyebildinmi ayoll dizinin son sezonu olucak malesef ekidme değil ocakta olucak yeni sezon 15-16 bölüm olucak büyük ihtimalle son sezonumuz :(:(:(
ayy şu marcele 1.sezondan beridir sinir oluyorum klaus hep buna güvendiği zaman zararlı çıkıyor ailesi için kendisini feda etti kalus :(:(:(

hope 4.sezonda büyümüş olur inş 🙂🙂🙂
5 bölüm filan gerideyim hem bu dizi hem the 100 biraz geride kaldım bölüm olarak.ama tamamlayacağım.dizisin son sezonu olmaz umarım dizinin bitmesini istemiyorum umarım bitmez.bölümleri izleyip yorumlarım:)

bölümmleri nihayet tamamladım..sezon finalide iyi bir bölüm oldu..3.sezonun başlangıçta bazı bölümleri çok fazla istenildiği tarzda olmasada sonlara doğru baya bir iyi oldu..ayrıca son 5 bölümde çok iyiydi.. @Çiğdem-

Bu diziye başladım ben geceleri izleye izleye 3. Sezonu yarıladım. The Vampir Dairesi'nin ilk 3 sezonundan daha güzel değil ama ondan sonrasını baz alırsak bu daha güzel. Özellikle Cami'ye aşık oldum sağolsun senaristler kızı vampir yapıp mahvetti. 😡 Birde ilk bölümler şok olmuştum Camiye gideceğim falan diyordu Klaus sonradan anladım. :F @Çiğdem- @Forumdash @cookies

Davina da güzel zaten Eleja benim herifim cadı olayları da güzel. :A

Bu diziye başladım ben geceleri izleye izleye 3. Sezonu yarıladım. The Vampir Dairesi'nin ilk 3 sezonundan daha güzel değil ama ondan sonrasını baz alırsak bu daha güzel. Özellikle Cami'ye aşık oldum sağolsun senaristler kızı vampir yapıp mahvetti. 😡 Birde ilk bölümler şok olmuştum Camiye gideceğim falan diyordu Klaus sonradan anladım. :F @Çiğdem- @Forumdash @cookies

Aaa bu dizinin en önemlisi cadı olayları ana konu gibi sen vampire diarieste cadı konusu isterken Originalsta bulucaksın fazlasıyla demiştim cnm :A :A :A

5.Sezona başladık ilk bölüm yayınlandı , Final sezonumuz güncele yetişirsin inş olmazsa yazın izlersin Finale yetiştiremezsen :F @turkuazz

Aaa bu dizinin en önemlisi cadı olayları ana konu gibi sen vampire diarieste cadı konusu isterken Originalsta bulucaksın fazlasıyla demiştim cnm :A :A :A

5.Sezona başladık ilk bölüm yayınlandı , Final sezonumuz güncele yetişirsin inş olmazsa yazın izlersin Finale yetiştiremezsen :F @turkuazz
5.sezonda harika:Z

Yaaa üzüldüm ama nasıl final sezonu. 😱

İste oyuncudan anlıyorsun dizide Cami çok çok başarılı bir oyuncu:Z