1x3. Bölüm
yine sıkıcı bir bölümdü aslında merak unsuru barındıran bir hikayeye sahip ama ikide bir zırt pırt 2006 ya gidip günümüze gelmeler kafa karıştırıyor günümüzde geçtiğini zannettiğim sahneyi son anda keşfediyorum 20006 da geçiyormuş , bu gelgitler bir türlü bitmedi bitmeyecekte
keçi boynuzu tadında her bölümün sonuna ilginç bir sahne koymaları bir sonraki bölüme geçişi sağlamaları ama bir sonraki bölümde yerinde sayan bir tempoya sahip olması türk dizilerindeki son sahnelere aksiyonu sıkıştırma kurnazlığını hatırlattı ?
iyi kötü izliyorumda çok sıkılıyorum şimdi yolda bir at geçse gidip iki tur kovalayasım var )
özete geçmeden @Forumdash senin anlamadığın konuyu bende anlamadım o antoine denen adam niye boğazlandı bir anlasaydım keşke ?
kaçıp kovalamaca sahnesi güzeldi
geri dönüşler berbattı
emily ve tony nin zamanında neden kavğa ettiğini anladığımız boş sahneler
ben oraları merak etmiyorum, mesela bir çok gizemli sahne vardı şu malik karakteri var gazeteciydi güya... ne taraktır ben anlayamadım niye bu kadar gizemli takılıyor orda illaki bir puslu hava yaratma çabaları nedendir ?
yine son sahnede heyecanlandık ?
bu sahnenin yeni bölümde devamı gelirmi diye hiç ümidim yok ama devam ediyoruz diziye bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete ?
bu arada dizinin 4. bölümüde yayınlanmış o bölüme başka bir gün girişeyim bugünlük psikolojim elvermiyor
yine sıkıcı bir bölümdü aslında merak unsuru barındıran bir hikayeye sahip ama ikide bir zırt pırt 2006 ya gidip günümüze gelmeler kafa karıştırıyor günümüzde geçtiğini zannettiğim sahneyi son anda keşfediyorum 20006 da geçiyormuş , bu gelgitler bir türlü bitmedi bitmeyecekte
keçi boynuzu tadında her bölümün sonuna ilginç bir sahne koymaları bir sonraki bölüme geçişi sağlamaları ama bir sonraki bölümde yerinde sayan bir tempoya sahip olması türk dizilerindeki son sahnelere aksiyonu sıkıştırma kurnazlığını hatırlattı ?
iyi kötü izliyorumda çok sıkılıyorum şimdi yolda bir at geçse gidip iki tur kovalayasım var )
özete geçmeden @Forumdash senin anlamadığın konuyu bende anlamadım o antoine denen adam niye boğazlandı bir anlasaydım keşke ?
kaçıp kovalamaca sahnesi güzeldi
geri dönüşler berbattı
emily ve tony nin zamanında neden kavğa ettiğini anladığımız boş sahneler
geçmiştende geçmiş zamanda, tony karısı emily ile ilişkisi olduğundan şüphelendiği greg adlı birinin ağzını burnunu yamultmuşta falanda filan..
yine son sahnede heyecanlandık ?
olie nin tutulduğu evden günümüze ulaşan kamera kayıtları ? birinin olie yi ağzını kapatarak içeri çekmesi tony ile birlikte bizide heyecanlandırdı )
bu arada dizinin 4. bölümüde yayınlanmış o bölüme başka bir gün girişeyim bugünlük psikolojim elvermiyor
Son düzenleme: