Starz The Missing Mini-Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi bugün ıvır zıvırları izle yarın kaliteli missing e geçiş yaparsın :) zaten fazlamız yok ikimizde 5 bölüm izledik sanırım :) 6. bölüme geçmek cesaret işi :)

dizi gittikçe açılıyor @beyazsoy :) iş işten geçmeden başlamanı tavsiye ederim :)

bir boğazın sularına atladık yoluda yarıladık:) diğer tarafla geldiğim yer arasındaki mesafe aynı :) sen şimdi geldiğin yere geri dön diyorsun oysa aynı yere döneceğime biraz daha dişimi sıkar karşı yöne geçerim daha iyi :)

Açılıyor derken)))

@Harunnn60 ile @beyazsoy 'da ittifak kurdular illa vaz geçirecekler :F Örnek sağlam olmuş :X
illaki diziyi bırak diyorlar halbuki iyi niyetli olsalar şöyle derler madem sizi kendinizi ateşe attınız arkadaşlarımızı yalnız bırakmak bize yakışmaz bizde kendimizi ateşe atalım dayanışmada bulunalım :) böyle demeleri lazımken hiç alakasız şeylerle şevkimizi kırmaya çalışıyorlar :)

illaki diziyi bırak diyorlar halbuki iyi niyetli olsalar şöyle derler madem sizi kendinizi ateşe attınız arkadaşlarımızı yalnız bırakmak bize yakışmaz bizde kendimizi ateşe atalım dayanışmada bulunalım :) böyle demeleri lazımken hiç alakasız şeylerle şevkimizi kırmaya çalışıyorlar :)
Sen camdan kendini atsan arkadaşım atladı ben de atlayim mi diyeceğiz yani. Merdivenden aşağı iner bir ambulans Çağırız.

önemli olan ambulans gelmeden arkadaşının yaşadığı acıya ortak olmak :) ambulansı dedemde çağırır :)
Çok istedin bu acı için suni teneffüs yaparım başka yok ))) ben duyguları ile değil mantığıyla hareket ederim bir adam zordaysa ona uzulmek kimseye fayda etmez anca uzulene dışardan bakan ayyy ne kadar iyi insan nasıl da üzülüyor dedirterek puanı kazandırir. Ben o kişi için ne yapabilirim derim yoksa uzulmek dünyanın en kolay işi)))

karşı kıyıya ulaşacağpım boğulacağımı bilsemde tekneyle işim olmaz :)hele takanın kaptanı @beyazsoy ise o takaya binmektense boğulmak daha iyi :)
Bin kere reddetsen de yine gel bizim felsefe. Boguluyorum de ordayiz. Niye bu kadar ısrar ediyoz bogulursan tekrar reankarnasyon ile Türkiye te gelmeden korkmuyoruz

1x6. Bölüm

bu sefer güzeldi ilk defa diziyi anladım @OzaN :) diziye başlayabilirsin ilk beş bölümü atlatabilirsen gerisi gelecektir :)

tony adlı kurbağa suratlı baba zamanında iaj denen sapık işadamını öldürüyor kanlı gömleğini donmamış çimentoya sokuyor yıllar geçince julien adlı emekli dedektifimixz o betonu kırdırıp delile ulaşıyor ama bir sabık için tony i feda etmiyor delili polise değil tony e teslim ediyor
hepsi psikolojik sorunlu julien adlı polisinden tutunda tony ile emily e kadar hepsi bunalımda çocuk kaybolarak kurtulmuş aslında

karl siege denen vatandaşa 15 bin euro verip çocukla ilgili ipucu almaya çalıştılar buna göre zamanında ziane adlı arap kökenli dedektifin kanıtı bulduğu halde polise değil gazeteci sakallı vatandaşa verdiği ortaya çıkıyordu ?
heyecan son hızla devam ediyor :))

@Forumdash oralardaysan ses ver :)