o tekneyi batırırım yinede tekneye çıkmamBoğazın ortasında ya bir tekne varsa (beyazsoy ve ben) ve seni tam bu çaresizliğin ortasında kurtarsa
o tekneyi batırırım yinede tekneye çıkmamBoğazın ortasında ya bir tekne varsa (beyazsoy ve ben) ve seni tam bu çaresizliğin ortasında kurtarsa
iyi bugün ıvır zıvırları izle yarın kaliteli missing e geçiş yaparsın zaten fazlamız yok ikimizde 5 bölüm izledik sanırım 6. bölüme geçmek cesaret işi
dizi gittikçe açılıyor @beyazsoy iş işten geçmeden başlamanı tavsiye ederim
bir boğazın sularına atladık yoluda yarıladık diğer tarafla geldiğim yer arasındaki mesafe aynı sen şimdi geldiğin yere geri dön diyorsun oysa aynı yere döneceğime biraz daha dişimi sıkar karşı yöne geçerim daha iyi
illaki diziyi bırak diyorlar halbuki iyi niyetli olsalar şöyle derler madem sizi kendinizi ateşe attınız arkadaşlarımızı yalnız bırakmak bize yakışmaz bizde kendimizi ateşe atalım dayanışmada bulunalım böyle demeleri lazımken hiç alakasız şeylerle şevkimizi kırmaya çalışıyorlar@Harunnn60 ile @beyazsoy 'da ittifak kurdular illa vaz geçirecekler Örnek sağlam olmuş
beyazsoy var diye mi ?o tekneyi batırırım yinede tekneye çıkmam
benim hayalimdeki manada açılsalar keşke ama öyle değil konu açılıyor yani senlik diziAçılıyor derken)))
Aman kalsın ben senin kadar sabırlı değilim boğazın ortasında kendini denize bırakırım bu acıyı yaşamaktansa)))benim hayalimdeki manada açılsalar keşke ama öyle değil konu açılıyor yani senlik dizi
bak görüyor musun biz bize kaldık yineAman kalsın ben senin kadar sabırlı değilim boğazın ortasında kendini denize bırakırım bu acıyı yaşamaktansa)))
Sen camdan kendini atsan arkadaşım atladı ben de atlayim mi diyeceğiz yani. Merdivenden aşağı iner bir ambulans Çağırız.illaki diziyi bırak diyorlar halbuki iyi niyetli olsalar şöyle derler madem sizi kendinizi ateşe attınız arkadaşlarımızı yalnız bırakmak bize yakışmaz bizde kendimizi ateşe atalım dayanışmada bulunalım böyle demeleri lazımken hiç alakasız şeylerle şevkimizi kırmaya çalışıyorlar
önemli olan ambulans gelmeden arkadaşının yaşadığı acıya ortak olmak ambulansı dedemde çağırırSen camdan kendini atsan arkadaşım atladı ben de atlayim mi diyeceğiz yani. Merdivenden aşağı iner bir ambulans Çağırız.
Çok istedin bu acı için suni teneffüs yaparım başka yok ))) ben duyguları ile değil mantığıyla hareket ederim bir adam zordaysa ona uzulmek kimseye fayda etmez anca uzulene dışardan bakan ayyy ne kadar iyi insan nasıl da üzülüyor dedirterek puanı kazandırir. Ben o kişi için ne yapabilirim derim yoksa uzulmek dünyanın en kolay işi)))önemli olan ambulans gelmeden arkadaşının yaşadığı acıya ortak olmak ambulansı dedemde çağırır
Bin kere reddetsen de yine gel bizim felsefe. Boguluyorum de ordayiz. Niye bu kadar ısrar ediyoz bogulursan tekrar reankarnasyon ile Türkiye te gelmeden korkmuyoruzkarşı kıyıya ulaşacağpım boğulacağımı bilsemde tekneyle işim olmaz hele takanın kaptanı @beyazsoy ise o takaya binmektense boğulmak daha iyi
beren ekranlara gelene kadar türkiyeye gelmem boğulmak daha güzelBin kere reddetsen de yine gel bizim felsefe. Boguluyorum de ordayiz. Niye bu kadar ısrar ediyoz bogulursan tekrar reankarnasyon ile Türkiye te gelmeden korkmuyoruz
bak teknede @Çiğdem- de var gel artıkberen ekranlara gelene kadar türkiyeye gelmem boğulmak daha güzel