1x2. Bölüm
insan doğası gereği kötüdür demiş filozofun biri, niye öyle demiş konuyla ne alakası var onuda bilmiyorumda konu sıkınca insanın devreleri yanıyor
laurence çok güzel kadın onu baştan söyleyeyim
@Forumdash insanın karakola düşesi gelir öyle polis olsun yeterki
ilk bölümde çok fazla gizem bulutları vardı tam jeton düşmedi bende dizinin vermeye çalıştığı mesajı çözememiştim o yüzden beklentim çok yüksekti ikinci bölüümde konuya hakim oldum sayılır o açıdan beklentim düştü hayal kırıklığıda yaşamayacağım demektir
malik suri denen gazetecinin gizemide öyle derin değil uyanık bir gazeteci malik, başarı için kokusunu aldığı haberin peşini bırakmıyor
8 yıl önce baab tony e beleş bira ısmarlayan çevreler artık tony i görünce kaçacak delik arıyor iyiniyette bir yere kadar lafı doğruymuş ? eşeğin şeyine su kaçırmamak lazım her şey kararında olmalı
emily denen anne ise ilk baştaki üzüntüsünde bile nerdeyse tony e tecavüz edecekti üzüntüsünü sevişerek atmaya çalışan biri bu açıdan zaman geçtikçe tony den soğuyup mark la evlenmesini normal karşılıyorum tony ihtiyaçlarına yetişememiş kadının
julien adlı emekli polisin belediye başkanıın gözünü korkutmak için gazeteci malik i kullanması güzel sahneydi uyanık geçinen gazeteci farkına varmadan aracı olarak kullanıldı .
plan işe yaradı belediye başkanı olay gazeteye yansır diye soruşturma açmayı kabul etmiş oldu ..
çocuk sapığı vincent karakterinin zamanında yakalanıp serbest bırakılmasında mösyö garret ın parmağı varmış ama garret moruğuyla vincent adlı testesteronu yüksek vatandaşın arasındaki ilişki nedir orası bir sır sanırım
@Forumdash ın bahsettiği merak uyandıran kısım orası aralarında ne var ? moruk neden parayla şahit tutup vincent ı bıraktırdı ? umarım bir gün öğreniriz
herkesin bir sırrı var ? mesela malik adlı gazeteci ziane adlı dedektiften bilgi almak için charmaine veya charmartaine yada herneyse bişey kullanıyor
dizi bu kadar uzun anlatmaya değecek bir bölümle ekrana gelmedi aslında sırf can sıkıntısından yazıyorum
@Çiğdem- le
@beyazsoy diziyi takip ediyordu sanırım
)
@xemrexxx de bir tarafıyla izlesin artık
21. dakika civarı hoştu, emily nin strese girip tony i yere yatırdığı sahne