Netflix The Killing - Dizi Yorumları

2x3. bölüm

güzeldi , heyecanlıydı

mitch denen kaşarespu, güya kızının acısını unutmak için önüne gelen erkekle çiftleşmeye başladı
değişik bir stres atma şekli

işin içinde janek var sanırım janek ve çetesi stan ın burnunun dibinde ne işler çeviriyor stan ın haberi yok
holder sarah tan yüz bulamayınca ötü başı dağıttı resmen terelelli durumlarındaydı neyseki sarah imdadına yetişti son anda
rosie nin kamera kayıtlarındaki resim kolunda dövme olan vatandaşa aitti aynı vatandaş işyerini yakan kişiyle aynı ve son sahnedede stan ın yanında yine ortaya çıktı ,,
bilgisayar kayıtlarınıda janek sildiriyor işin içinde neler dönüyor anlayamadım @sürgünüm ? ilerde neler olacağına dair tahminim bile yok artık

Senin tahminin doğru destere
önündeki adama doğrultmuştu silahı tam ateşleyecekken kendisi öldü
orda bir işler döndüğü kesin

Bende ilk anlamadım ama
polis vurdu eminim yani intihar etmedi

2x4. bölüm
biraz dağınık bir bölümdü

sarah ve holder stan ın 17 yıl önce öldürdüğü piotr karakteri üzerine yoğunlaştı sonunda dövmeli çocuğu araştırırlarken onunda stan tarafından öldürülen piotr un oğlu olduğu anlaşıldı ..
artık konuyu biraz toparlasalar iyi olacak

burda sarah ın fotoğrafları gösterdiği corry adlı vatandaş janek in yanında bilgisayar kayıtlarını silen adam değilmiydi @sürgünüm ?

2x5. Bölüm

flash flash flash

stan rosie nin babası değilmiş ve rosie ölmeden önce bu gerçeği biliyormuş
alexi denen yuvarlak rosie ile arkadaşmış falanmış filanmış işte
bu arada standa terry ile yatmaya niyetlendi bence adam haklı mitch çocuklarını bırakıp otel köşelerinde birileriyle çiftleşiyorsa stan in neyi eksik? o da baldızı kaçırmaz
hem baldız çocuklarada annelik yapıyor birde stan üç beş yıl hapis yatacağını öğrendiki çocuklara hemen bir anne bulması lazım en yakın adayda baldız

jamie darren e çok bağlı hatta jamie nin bu bağlılığı insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyor ? yoksa jamie dop mu ?

sahte fotoğrafları hazırlayan sunan adams adlı belediye başkanıymış onu duyunca darren in yeniden yarışa katılası geldi ..çok kötü bilendi rakibine karşı ?

@sürgünüm @Harunnn60 @Forumdash ..

niye bu kadar hızlı gidiyorsun

bencede yavaş gidin , ben diziyi bitirince 3 gün etkisinden çıkamamıştım
Böyle dizi bulamıyorsun her zaman tadını çıkarmak lazım. Ben başladığımdan beri hiç sıkılmadan izledim. Benim için dizideki karakterler çok önemli özellikle Linden'i çok sevdim, Stan'da çok iyi.

aynen bende senin sevdiklerini birde gwen filanda sevmiştim

benim annemde ölen kızın ailesine çok üzülüyordu

2x6. Bölüm

yine güzeldi ama tahminler hep altüst oluyor anladımki bu dizide tahminde bulunmamak lazım

sarah ile holder fıldır fıldır olayı çözmeye çalıştıkça engel olmaya çalışanlarda aynı derecede artıyor
başta hiç işin içinde olmayan jasper ergeninin babası michael ames işin içine karıştı gibi
terry ile michael ın zaten ilişkisini biliyordukta aynı zamanda michael ın kumarhanede rosie nin öldürüldüğü gece bulunduğunuda yeni öğrenmiş olduk ?
hatta rosie nin gerçek babasının michael adlı zengin zibidi olduğunu bile düşündüler
ordan bişey çıkaramayacaklar gibi
mitch kaldığı otelde kızının yaşında emo tipli bir kız buldu ona duygusal olarak bağlandı, tina adı kız sabaha kadar mitch in yatağında yatıp sabah mitchin cüzdanı soyup tüydü gibi..

alexi adlı dallamada rosie aşıkmış sanırım o yüzden stan ı öldürmekten vazgeçmiş ?
darren silkinip toparlandı jamie nin desteğiyle... onun ayaklandığını gören gwen ona yardım eli uzattı darren de kabul etti gibi ,
seçimlere bir hafta kalmış demekki sezon finalinde seçimler olacak çünkü her bölümde bir gün geçiyor

sarah tehtit altında buzdolabında resmi gören sarah holder ın yanına taşındı holderla jack ergeni iyi anlaşıyor

holder ın sarah a söylediği filler gibi yas tutuyorsun benzetmesi süperdi

@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60

niye bu kadar hızlı gidiyorsun
@gözlemci'de yetişir diye ayak sürüyorum, o da bastıkça gaza basıyor. Bitince yine ortada kalacağız. Ben artık yavaş yavaş izleyeceğim.
ben yerli dizi izlemiyorum boş zamanlarda canım sıkılıyor birde hikaye diğer bölüme geç diye zorluyor insanı onun için kendimi tutamıyorum

yoksa @gözlemci yi beklemeye niyetliydim ama elimden olmayan sebeplerle hızlı gitmek zorunda kalıyorum

umarım bu bitene kadar bizim yeni sezon dizileri yetişir imdadıma

Yuh abicim sen naptın ben daha 1.sezonu bitremedima dam 2.sonu yarıladı

@gözlemci'de yetişir diye ayak sürüyorum, o da bastıkça gaza basıyor. Bitince yine ortada kalacağız. Ben artık yavaş yavaş izleyeceğim.
Bitince yenisine başlarız @sürgünüm sıkıntı olmaz, çok fazla yabancı dizi var

@gözlemci kaçıncı bölümdesin?
Abi yerimde sayıyorum da halen beni bekleyecekseniz çok bekleticem gibi siz en iyisi devam edin yetişebildiğim yerden artık yetişicem

Bu gece 2-3 bölüm birden izlerim gibi ama bakalım

bugün olmazsa yarın biter sorun yok

artık tahmini bıraktım
ahmet desek mehmet çıkyor tam mehmet diyoruz ayşen çıkıyor en iyisi mi gelişine bırakmak
Bu gece bitiricem gibi...

Abi yerimde sayıyorum da halen beni bekleyecekseniz çok bekleticem gibi siz en iyisi devam edin yetişebildiğim yerden artık yetişicem

Bu gece 2-3 bölüm birden izlerim gibi ama bakalım

Bu gece bitiricem gibi...
Tamam beklerim ben seni 1-2 gün hemen dizi bitmesin izliyorum, nerden bulacağım daha böyle diziyi.

Tamam beklerim ben seni 1-2 gün hemen dizi bitmesin izliyorum, nerden bulacağım daha böyle diziyi.
Başka dizi buluruz,gerçi bunun kadar heyecanlı olurmu bilmemde ben yeni diziyed ebaşlarım sizlerle

Eywallah abi,bakalım yetişmeye çalışıcam ,spordu,okuldu birde gezmeydi kaldı bugünler de...