Bende öyle sanmıştım.bende polis vurdu zannediyordum
Bende öyle sanmıştım.bende polis vurdu zannediyordum
Senin tahminin doğru destere
2x3. bölüm
güzeldi , heyecanlıydı
mitch denen kaşarespu, güya kızının acısını unutmak için önüne gelen erkekle çiftleşmeye başladı değişik bir stres atma şekli
işin içinde janek var sanırım janek ve çetesi stan ın burnunun dibinde ne işler çeviriyor stan ın haberi yok
holder sarah tan yüz bulamayınca ötü başı dağıttı resmen terelelli durumlarındaydı neyseki sarah imdadına yetişti son anda
rosie nin kamera kayıtlarındaki resim kolunda dövme olan vatandaşa aitti aynı vatandaş işyerini yakan kişiyle aynı ve son sahnedede stan ın yanında yine ortaya çıktı ,,
bilgisayar kayıtlarınıda janek sildiriyor işin içinde neler dönüyor anlayamadım @sürgünüm ? ilerde neler olacağına dair tahminim bile yok artık
önündeki adama doğrultmuştu silahı tam ateşleyecekken kendisi öldü orda bir işler döndüğü kesin
niye bu kadar hızlı gidiyorsun2x5. Bölüm
flash flash flash
stan rosie nin babası değilmiş ve rosie ölmeden önce bu gerçeği biliyormuş
alexi denen yuvarlak rosie ile arkadaşmış falanmış filanmış işte
bu arada standa terry ile yatmaya niyetlendi bence adam haklı mitch çocuklarını bırakıp otel köşelerinde birileriyle çiftleşiyorsa stan in neyi eksik? o da baldızı kaçırmaz hem baldız çocuklarada annelik yapıyor birde stan üç beş yıl hapis yatacağını öğrendiki çocuklara hemen bir anne bulması lazım en yakın adayda baldız
jamie darren e çok bağlı hatta jamie nin bu bağlılığı insanın aklına kötü kötü şeyler getiriyor ? yoksa jamie dop mu ?
sahte fotoğrafları hazırlayan sunan adams adlı belediye başkanıymış onu duyunca darren in yeniden yarışa katılası geldi ..çok kötü bilendi rakibine karşı ?
@sürgünüm @Harunnn60 @Forumdash ..
@gözlemci'de yetişir diye ayak sürüyorum, o da bastıkça gaza basıyor. Bitince yine ortada kalacağız. Ben artık yavaş yavaş izleyeceğim.niye bu kadar hızlı gidiyorsun
bencede yavaş gidin , ben diziyi bitirince 3 gün etkisinden çıkamamıştım@gözlemci'de yetişir diye ayak sürüyorum, o da bastıkça gaza basıyor. Bitince yine ortada kalacağız. Ben artık yavaş yavaş izleyeceğim.
Böyle dizi bulamıyorsun her zaman tadını çıkarmak lazım. Ben başladığımdan beri hiç sıkılmadan izledim. Benim için dizideki karakterler çok önemli özellikle Linden'i çok sevdim, Stan'da çok iyi.bencede yavaş gidin , ben diziyi bitirince 3 gün etkisinden çıkamamıştım
aynen bende senin sevdiklerini birde gwen filanda sevmiştimBöyle dizi bulamıyorsun her zaman tadını çıkarmak lazım. Ben başladığımdan beri hiç sıkılmadan izledim. Benim için dizideki karakterler çok önemli özellikle Linden'i çok sevdim, Stan'da çok iyi.
niye bu kadar hızlı gidiyorsun
ben yerli dizi izlemiyorum boş zamanlarda canım sıkılıyor birde hikaye diğer bölüme geç diye zorluyor insanı onun için kendimi tutamıyorum@gözlemci'de yetişir diye ayak sürüyorum, o da bastıkça gaza basıyor. Bitince yine ortada kalacağız. Ben artık yavaş yavaş izleyeceğim.
Yuh abicim sen naptın ben daha 1.sezonu bitremedima dam 2.sonu yarıladı2x6. Bölüm
yine güzeldi ama tahminler hep altüst oluyor anladımki bu dizide tahminde bulunmamak lazım
sarah ile holder fıldır fıldır olayı çözmeye çalıştıkça engel olmaya çalışanlarda aynı derecede artıyor
başta hiç işin içinde olmayan jasper ergeninin babası michael ames işin içine karıştı gibi
terry ile michael ın zaten ilişkisini biliyordukta aynı zamanda michael ın kumarhanede rosie nin öldürüldüğü gece bulunduğunuda yeni öğrenmiş olduk ?
hatta rosie nin gerçek babasının michael adlı zengin zibidi olduğunu bile düşündüler
ordan bişey çıkaramayacaklar gibi
mitch kaldığı otelde kızının yaşında emo tipli bir kız buldu ona duygusal olarak bağlandı, tina adı kız sabaha kadar mitch in yatağında yatıp sabah mitchin cüzdanı soyup tüydü gibi..
alexi adlı dallamada rosie aşıkmış sanırım o yüzden stan ı öldürmekten vazgeçmiş ?
darren silkinip toparlandı jamie nin desteğiyle... onun ayaklandığını gören gwen ona yardım eli uzattı darren de kabul etti gibi ,
seçimlere bir hafta kalmış demekki sezon finalinde seçimler olacak çünkü her bölümde bir gün geçiyor
sarah tehtit altında buzdolabında resmi gören sarah holder ın yanına taşındı holderla jack ergeni iyi anlaşıyor
holder ın sarah a söylediği filler gibi yas tutuyorsun benzetmesi süperdi
@sürgünüm @Forumdash @Harunnn60
ben yerli dizi izlemiyorum boş zamanlarda canım sıkılıyor birde hikaye diğer bölüme geç diye zorluyor insanı onun için kendimi tutamıyorum
yoksa @gözlemci yi beklemeye niyetliydim ama elimden olmayan sebeplerle hızlı gitmek zorunda kalıyorum
umarım bu bitene kadar bizim yeni sezon dizileri yetişir imdadıma
Bitince yenisine başlarız @sürgünüm sıkıntı olmaz, çok fazla yabancı dizi var@gözlemci'de yetişir diye ayak sürüyorum, o da bastıkça gaza basıyor. Bitince yine ortada kalacağız. Ben artık yavaş yavaş izleyeceğim.
hızımızı alamadık son sürat gidiyoruz ?Yuh abicim sen naptın ben daha 1.sezonu bitremedima dam 2.sonu yarıladı
Bitince yenisine başlarız @sürgünüm sıkıntı olmaz, çok fazla yabancı dizi var
Bu arada sen demişsin hep tahminlerim yanlış çıkıyor diye benimde hep tahminlerim yanlış çıkıyorduhızımızı alamadık son sürat gidiyoruz ?
sende durumlar nasıl ilk sezon bitiyormu bugün ?
Ben bugün son sürat dışarlarda fink attım Malesef olumsuz gibi ama gece belli olur bitip bitmeyeceğihızımızı alamadık son sürat gidiyoruz ?
sende durumlar nasıl ilk sezon bitiyormu bugün ?
bugün olmazsa yarın biter sorun yokBen bugün son sürat dışarlarda fink attım Malesef olumsuz gibi ama gece belli olur bitip bitmeyeceği
artık tahmini bıraktım ahmet desek mehmet çıkyor tam mehmet diyoruz ayşen çıkıyor en iyisi mi gelişine bırakmakBu arada sen demişsin hep tahminlerim yanlış çıkıyor diye benimde hep tahminlerim yanlış çıkıyordu
Abi yerimde sayıyorum da halen beni bekleyecekseniz çok bekleticem gibi siz en iyisi devam edin yetişebildiğim yerden artık yetişicem@gözlemci kaçıncı bölümdesin?
Bu gece bitiricem gibi...bugün olmazsa yarın biter sorun yok
artık tahmini bıraktım ahmet desek mehmet çıkyor tam mehmet diyoruz ayşen çıkıyor en iyisi mi gelişine bırakmak
Tamam beklerim ben seni 1-2 gün hemen dizi bitmesin izliyorum, nerden bulacağım daha böyle diziyi.Abi yerimde sayıyorum da halen beni bekleyecekseniz çok bekleticem gibi siz en iyisi devam edin yetişebildiğim yerden artık yetişicem
Bu gece 2-3 bölüm birden izlerim gibi ama bakalım
Bu gece bitiricem gibi...
Başka dizi buluruz,gerçi bunun kadar heyecanlı olurmu bilmemde ben yeni diziyed ebaşlarım sizlerleTamam beklerim ben seni 1-2 gün hemen dizi bitmesin izliyorum, nerden bulacağım daha böyle diziyi.