Maskeli Fedai
Favori Üye
Bunlar kıymet bilmez kütük dostum boşverKütük kardeşim benim güvenimi boşa çıkartmamış bak gördünüz mü @Çiğdem- şimdi özür dileyin bakayım ona inanmadığınız için
Bunlar kıymet bilmez kütük dostum boşverKütük kardeşim benim güvenimi boşa çıkartmamış bak gördünüz mü @Çiğdem- şimdi özür dileyin bakayım ona inanmadığınız için
Neyse spoilere geçeyim
Şu Shirley olayı çok abarttı yani yok kitabın parasını nasıl alırsınız diye vs sanırsın nedir Theo'ya da gereksiz trip attı Önce evden kovacaktı da kapıya vurma seslerini duyunca vazgeçti. Yumuşar dedik bu seferde arabada konuşmaya başladı. Yüksek sesle konuşunca aslında başlarına bir şey geleceğini tahmin ettim de arkadan öcünün çıkması sesli tepki verdirtti Sonra Theo arabadan indi de ablasını ikna etmeyi başardı
Oldu mu?
Biz şuan toplu dizilerden Sabrina ve Deredevil izliyoruz destere ile ama siz bunları izlemediniz için Eliteye başlayın hadi yorumlarınızı takip ederiz size uygun çiftler var ordadaKütük kardeşim benim güvenimi boşa çıkartmamış bak gördünüz mü @Çiğdem- şimdi özür dileyin bakayım ona inanmadığınız için
Niye Elite'yi izlemeden Daredevil'i izleyemiyor muyuzBiz şuan toplu dizilerden Sabrina ve Deredevil izliyoruz destere ile ama siz bunları izlemediniz için Eliteye başlayın hadi yorumlarınızı takip ederiz size uygun çiftler var ordada
3.Sezona sen geçene kadar oooNiye Elite'yi izlemeden Daredevil'i izleyemiyor muyuz
Şimdi izlemeyeceğim zaten de öyle bir söylüyorsun ki sanki birbiriyle bağlantılı diziler de elite izlemeden daredevil izlenmiyor3.Sezona sen geçene kadar ooo
Bizi hemen yorum yapacağın dizi ilgilendiriyor oyüzden Eliteyi izleyin @Maskeli FedaiŞimdi izlemeyeceğim zaten de öyle bir söylüyorsun ki sanki birbiriyle bağlantılı diziler de elite izlemeden daredevil izlenmiyor
@MasacRE- ile bana hiçbir güç ergen dizisi izlettiremezBizi hemen yorum yapacağın dizi ilgilendiriyor oyüzden Eliteyi izleyin @Maskeli Fedai
@Harunnn60 @kerem Sonrakı durağınız burası olsun
Ne güzel beğenmişsin işte niye bir daha dizi istemiyorsunDizi hakkında genel yorumum @destere @Çiğdem- @MasacRE-
Dram, gerilim ve korkunun sentezlenmesi sonucu ortaya çok güzel bir yapım ortaya çıkmış. Her bölüm kardeşlerin yaşadıkları olayları gördük. Benim içlerinde hikayesini en çok sevdiğim ise Luke oldu.bKardeşlerinin ona yeterince güvenmemesi ve en ufak bir şeyi bile ondan bilmelerine falan yazığım geldi daha doğrusu. Sevdiği kız için terapi merkezinden kaçıp sonra da satışa getirilmesi, ardından abisinin gelip onu bulması falan güzeldi açıkçası.
Nelly ve annenin hikayesi de duygusaldı. Meğersem küçük Nelly'nin gördüğü eğri boyunlu kadın taa kendisiymiş. O bölümde bayağı vurucuydu. Ölüm anına giderken yaşadıkları falan gösterildi. Arthur sayesinde hayata bağlanan kız onun ölümünden sonra toparlanamamış. Kendini asmaya kadar giden süreçte tüyleri diken diken etti doğrusu. Ama en azından mutlu öldü bu da bir şeydir
Olivia'nın ölüme giderken yaşadıkları da duygusaldı. O evde yaşayan herkes intihar ederek uyandığını sanıyor bir şekilde. O da buna aldanıp intihar etmiş. Tabi Hugh çocuklarla beraber onu da evden çıkarsaydı bütün bunlar yaşanmazdı belki de
Şu Nelly'nin cenaze töreninin gösterildiği bölüm kamera tek bir bakış açısıyla çekti bütün olayları. Güzel düşünülmüş bence.
En sonda ise evle ilgili gerçekleri öğrendik. Orda ölen hayalet olarak geri dönüyor bir şekilde. Kırmızı oda da bizimkilerin aktivitelerini farkında olmadan gerçekleştirdikleri yermiş.
Dizide en çok korktuğum kısımlar Steve'nin İlk bölümde kardeşinin hayaletini gördüğü sahneydi. Tüyleri diken diken etti. Birde Theo ve Shirley arabada giderken Nelly'nin arkadan çıkması. Sesli küfür ettim
Uzun lafın kısası finalinde her şey bağlandı bir şekilde. Castle Rock gibi konuyu iyice dağıtmadan toparlayıp bitirmeleri de almıştı hakediyor En azından şurası eksik kaldı diyebileceğimiz bir soru işareti kalmadı kafamızda.
Bir daha da dizi istemeyin benden
Dizi hakkında genel yorumum @destere @Çiğdem- @MasacRE-
Dram, gerilim ve korkunun sentezlenmesi sonucu ortaya çok güzel bir yapım ortaya çıkmış. Her bölüm kardeşlerin yaşadıkları olayları gördük. Benim içlerinde hikayesini en çok sevdiğim ise Luke oldu.bKardeşlerinin ona yeterince güvenmemesi ve en ufak bir şeyi bile ondan bilmelerine falan yazığım geldi daha doğrusu. Sevdiği kız için terapi merkezinden kaçıp sonra da satışa getirilmesi, ardından abisinin gelip onu bulması falan güzeldi açıkçası.
Nelly ve annenin hikayesi de duygusaldı. Meğersem küçük Nelly'nin gördüğü eğri boyunlu kadın taa kendisiymiş. O bölümde bayağı vurucuydu. Ölüm anına giderken yaşadıkları falan gösterildi. Arthur sayesinde hayata bağlanan kız onun ölümünden sonra toparlanamamış. Kendini asmaya kadar giden süreçte tüyleri diken diken etti doğrusu. Ama en azından mutlu öldü bu da bir şeydir
Olivia'nın ölüme giderken yaşadıkları da duygusaldı. O evde yaşayan herkes intihar ederek uyandığını sanıyor bir şekilde. O da buna aldanıp intihar etmiş. Tabi Hugh çocuklarla beraber onu da evden çıkarsaydı bütün bunlar yaşanmazdı belki de
Şu Nelly'nin cenaze töreninin gösterildiği bölüm kamera tek bir bakış açısıyla çekti bütün olayları. Güzel düşünülmüş bence.
En sonda ise evle ilgili gerçekleri öğrendik. Orda ölen hayalet olarak geri dönüyor bir şekilde. Kırmızı oda da bizimkilerin aktivitelerini farkında olmadan gerçekleştirdikleri yermiş.
Dizide en çok korktuğum kısımlar Steve'nin İlk bölümde kardeşinin hayaletini gördüğü sahneydi. Tüyleri diken diken etti. Birde Theo ve Shirley arabada giderken Nelly'nin arkadan çıkması. Sesli küfür ettim
Uzun lafın kısası finalinde her şey bağlandı bir şekilde. Castle Rock gibi konuyu iyice dağıtmadan toparlayıp bitirmeleri de almıştı hakediyor En azından şurası eksik kaldı diyebileceğimiz bir soru işareti kalmadı kafamızda.
Bir daha da dizi istemeyin benden
Yeni başladık her dizimize artık sende katılacaksın Tabi @destere yine hortlaması lazım o hakkından geliyor seninNe güzel beğenmişsin işte niye bir daha dizi istemiyorsun
Aa 2 gün olmuş girmeyeli, yine nereye kayboldu bu hayırsız yoldaşım acabaYeni başladık her dizimize artık sende katılacaksın Tabi @destere yine hortlaması lazım o hakkından geliyor senin
İnş yine gelecek kış ayı gelmez @destere 😕😕😕 @serhatt @Maskeli Fedai @Harunnn60 @xemrexxx @keremAa 2 gün olmuş girmeyeli, yine nereye kayboldu bu hayırsız yoldaşım acaba
Gitti galiba ay hadi inş.
Daha kış bile tam gelmedi nereye gidiyor 😱😱😱Gitti galiba ay hadi inş.
Ayol ne gelmemesi yılbaşı geldiDaha kış bile tam gelmedi nereye gidiyor 😱😱😱